Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לקודמי, מכיר אנשים עם רכבים משופרים משנת 2007-2010, והם נוסעים עדיין עם הקלאצים המקוריים (DSG6). בתקציב שלך אתה יכול להכניס לאון FR שנת 2010-11 בכיף (ויש ידניות בפחות אפילו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
https://www.facebook.com/arnon.fisher/posts/10156139642780541

אין לי קשר למוכר, אני רק יודע שאם היה לי 90K שקל לבזבז. לא היה לי 90K שקל לבזבז אחרי 5 דק' ;)

בדקתי את הרכב הזה לפני שנתיים כשהיה אצל היד הראשונה והייתה לו פגיעה שבפורום המליצו לי להימנע מהקניה שלו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בדקתי את הרכב הזה לפני שנתיים כשהיה אצל היד הראשונה והייתה לו פגיעה שבפורום המליצו לי להימנע מהקניה שלו.

לפי ה "מחירון 115" ואני מבקש הרבה פחות זה ברור גם בלי בדיקה :)

A3

A4

פורסם

היה לי גולייטה 2011 + לאון 2012 170 ו 160 כ"ס בהתאמה, ללא ספק הייתי הולך על הג'ולייטה!

דבר ראשון אין לי שום טענות כלפי ה-DSG עבד מעולה ועובד מעולה כבר שנתיים ברכב של אבי (אוקטביה 1.4 החדשה) ובנוסף יש לך אחריות על הגיר בלאון עד 2017/2018 תלוי איזה שנתון אתה קונה.

אבל וזה אבל גדול, הג'ולייטה פשוט הרבה יותר איכותית בכל היבט כמעט... הרבה יותר איכותית בפנים, מבודדת כלפי רעשי כביש בצורה טובה יותר הפלסטיקה טובה יותר, יציבה מאוד ובאופן אישי נהניתי לנהוג בה הרבה יותר מהלאון...

לגבי אמינותה, לא היו לי תקלות רק טיפולים שגרתיים. למיטב ידיעתי הגיר הרובוטי שלה הוא טוב וללא בעיות מיוחדות (דו מצמדי)

חשוב לרכוש אחת שטופלה כראוי.

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצות על סיאט לאון, ואם אמרת שאין לך בעיה עם ידני, פתרת את דילמת הDSG שמפריעה לך ;-)

בנוסף ככה ממה שעלה לי לראש זה אופל אינסיגניה 2.0T (לפני מתיחת הפנים) - מרווחת, מאוד מאובזרת ומהירה. לא נהגתי בה ולא מכיר אישית מישהו שמחזיק באחת כזאת, אבל על הנייר נשמעת מעניינת, תתייעץ עם חברי הפורום :-)

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
מצטרף לקודמי, מכיר אנשים עם רכבים משופרים משנת 2007-2010, והם נוסעים עדיין עם הקלאצים המקוריים (DSG6). בתקציב שלך אתה יכול להכניס לאון FR שנת 2010-11 בכיף (ויש ידניות בפחות אפילו).

אני יודע שיש כאלה שעדיין נוסעים עם אותם הקלאצ'ים, אני חושש בעיקר בגלל שאם חודש לאחר הרכישה אני אצטרך להוציא 11 אלף שקל זה קצת חורג מהתקציב שלי. ידנית באמת תפתור לי את הכאב ראש כנראה.

סיאט לאון 2013 מהדגם הקודם תפורה עליך.

תחפש אחת עם 5 שנים אחריות על הגיר.

בהצלחה

2013 במחיר 90 אלף? אתה מדבר על דגם 1.8 או 2.0 או דגמים קטנים יותר?

היה לי גולייטה 2011 + לאון 2012 170 ו 160 כ"ס בהתאמה, ללא ספק הייתי הולך על הג'ולייטה!

דבר ראשון אין לי שום טענות כלפי ה-DSG עבד מעולה ועובד מעולה כבר שנתיים ברכב של אבי (אוקטביה 1.4 החדשה) ובנוסף יש לך אחריות על הגיר בלאון עד 2017/2018 תלוי איזה שנתון אתה קונה.

אבל וזה אבל גדול, הג'ולייטה פשוט הרבה יותר איכותית בכל היבט כמעט... הרבה יותר איכותית בפנים, מבודדת כלפי רעשי כביש בצורה טובה יותר הפלסטיקה טובה יותר, יציבה מאוד ובאופן אישי נהניתי לנהוג בה הרבה יותר מהלאון...

לגבי אמינותה, לא היו לי תקלות רק טיפולים שגרתיים. למיטב ידיעתי הגיר הרובוטי שלה הוא טוב וללא בעיות מיוחדות (דו מצמדי)

חשוב לרכוש אחת שטופלה כראוי.

לא מוצא בנתיים ביד שניה משהו בתקציב שלי עם כל כך, נמשיך לחפש - תודה רבה!

מצטרף להמלצות על סיאט לאון, ואם אמרת שאין לך בעיה עם ידני, פתרת את דילמת הDSG שמפריעה לך ;-)

בנוסף ככה ממה שעלה לי לראש זה אופל אינסיגניה 2.0T (לפני מתיחת הפנים) - מרווחת, מאוד מאובזרת ומהירה. לא נהגתי בה ולא מכיר אישית מישהו שמחזיק באחת כזאת, אבל על הנייר נשמעת מעניינת, תתייעץ עם חברי הפורום :-)

אקרא עליה הגברת קצת, נראה מה יש לה להציע :)

פורסם
2013 מהדגם הקודם זה רק 1.8.

לאון קצת צפופה ל5 נפשות לדעתי (בשבילי לפחות)

אחרי קצת שיחה עם האישה מסתבר שהיא ממש אנטי הלאון בצורה הישנה חח. גם מבחינת יופי וגם חושבת שהיא תהיה קטנה מדי עבורנו.

אני נראה לי אתחיל לפזול למכוניות כמו סופרב, מונדאו ואינסיגניה בקצב הזה ופשוט נשים להם צ'יפ ושאר ירקות...

פורסם

לא נראה לי שיהיה לך מחסור בכוח ברכבים האלו (אפילו לא ב-1.8 160 כס של הסופרב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...