Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות ברכישת רכב משפחתי עם אופי ספורטיבי

Razor1991
שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי 4-5 דלתות עם אופי ספורטיבי. חשוב לי שהרכב יהיה זריז מ 0-100 (7.5 שניות ומטה - במידה ויש אפשרות לשפר את התוצאה בעתיד על ידי צ'יפ וכו' אז זה גם בסדר).

מכני: כמובן שהרכב צריך להיות ספורטיבי אבל שיתאים גם לנסיעות משפחתיות.

עיצוב פנימי: נוח ומרווח (5 נפשות), cruze control, חיבור USB וכל השאר ירקות טכנולוגים - במידה ואין את זה by defualt אז שתהיה אפשרות התקנה של מערכת מולטימדיה צד ג'.

בידוד רעשים די חשוב לי.

התקציב שלי הוא 90 אלף שקל.

צריכת דלק, טיפולים וכו': כמובן אעדיף שלא יהיו יקרים כל כך. צריכת דלק משולבת ממוצעת של 1 ל10 זה בסדר.

אני עד עכשיו חיפשתי Audi A3 2.0 T שנתון 2008-2009. אבל הגיר DSG הזה קצת מפחיד אותי - במיוחד העלויות של החלפת קלאצ'ים וגלגל תנופה (11 אלף עם עבודה).

אני די אובד עצות בחיפוש אחר רכב עם האפיון הנ"ל, אשמח לעזרה!

תודה מראש! ואם צריך עוד פרטים אז אשמח להרחיב.

ניר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר גם ג'ולייטה 1.4 רגילה, רצוי בדגמים המאובזרים אבל גם בפשוטים לא חסר כלום.

אם VAG בכל זאת בא בחשבון אז לאון 1.8 גם יכולה להיות כיוון, היא תהיה חדשה בהרבה מהאאודי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שווה לחפש ג'ולייטה תלתן בתקציב טיפ טיפה יותר גבוה.

לפי מיטב הבנתי התלתן בארץ זו בחירה לא הכי טובה בגלל חלפים וירידת ערך מטורפת - מה לגבי אמינות?

אפשר גם ג'ולייטה 1.4 רגילה, רצוי בדגמים המאובזרים אבל גם בפשוטים לא חסר כלום.

אם VAG בכל זאת בא בחשבון אז לאון 1.8 גם יכולה להיות כיוון, היא תהיה חדשה בהרבה מהאאודי.

VAG בא בחשבון אבל אני פשוט עם ראש ממש לא רגוע בכל הנוגע לDSG - וכמובן רק ה6 הילוכים. אני יודע שהוא יותר אמין אבל הבעיה שלי הקלאצ'ים וגלגל תנופה שלפי מיטה הבנתי רק את הגלגל תנופה אפשר לבדוק לפני רכישת הרכב כדי לדעת מה מצבו - החלפה של השניים היא יקרה ואם התקציב שלי הוא 90 אלף ואז אני אצטרך להוציא עוד 11 אלף רק על קלאצ'ים וגלגל תנופה זה קצת מבאס :)

כשאני מנסה להסביר את זה למוכרים ביד שנייה שהרכב שלהם עם 100+ קילומטר שמעולם לא החליפו קלאצ'ים ואני צריך לקחת את זה בחשבון של עלות הרכב - אז כמובן שזה נופל על אוזניים ערלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיטב הבנתך מטעה אותך.

אחזקת אלפא בארץ לא יקרה כל כך כמו שאומרים.

בנוסף- ירידות ערך\חוסר אמינות\בלה בלה בלה הכל שטויות מאנשים ששמעו, ואנשים יש להם חבר ש....

אלפא שתתוחזק כראוי תפגין אמינות יוצאת מן הכלל!

אתה מוזמן להכנס לפורום של Iaroc ולהתייעץ.

מעבר לזה שכשאתה חושב על רכב ספורטיבי אתה צריך לקחת בחשבון שתחזוקה של רכב שנכנס בקטגוריית ה"אופי הספורטיבי" היא כבר יותר גבוהה מרכב משפחתומטית סטנדרטי (דלק, ביטוח, אחזקה לא תמיד יותר יקרה)

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחיר הזה אתה מקבל רכב עם DSG7 אמנם אבל עדיין באחריות המורחבת או דגם עם DSG6 אבל דיי וותיק שאולי יזדקק להחלפה של מכלולים.

קומפקטיות זריזות עם פוטנציאל שיפורים זה בעיקר לאון, גולף ו-A3.

אפשר לשקול גם לאנצ'יה דלתא אבל הרבה ספורטיביות אין שם, היא דיי שמנמנה.

מה עם מונדאו טיטניום?

אני לא מכיר את נתוני הביצועים ומדובר במשפחתית גדולה ולא קומפקטית אבל יש 240 כ"ס, גיר רובוטי כפול מצמדים עם 6 הילוכים, תא נוסעים איכותי ומאוד מרווח ובידוד רעשים לא רע בכלל.

בעניין הספורטיביות היא אמנם לוקה בחסר אבל אני דיי בטוח שאתה תופתע, היא מתנהגת לא רע בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיטב הבנתך מטעה אותך.

אחזקת אלפא בארץ לא יקרה כל כך כמו שאומרים.

בנוסף- ירידות ערך\חוסר אמינות\בלה בלה בלה הכל שטויות מאנשים ששמעו, ואנשים יש להם חבר ש....

אלפא שתתוחזק כראוי תפגין אמינות יוצאת מן הכלל!

אתה מוזמן להכנס לפורום של Iaroc ולהתייעץ.

מעבר לזה שכשאתה חושב על רכב ספורטיבי אתה צריך לקחת בחשבון שתחזוקה של רכב שנכנס בקטגוריית ה"אופי הספורטיבי" היא כבר יותר גבוהה מרכב משפחתומטית סטנדרטי (דלק, ביטוח, אחזקה לא תמיד יותר יקרה)

שמח לשמוע שאני טועה. זה אומר שהתלתן נכנס לסל האפשרויות שלי. מה לגבי 159 2.2 SS? כי המחיר ממש זול! השאלה לגבי כל השאר.

אני מודע לכך שהביטוח יקר יותר וגם צריכת הדלק. כמובן שאני אשמח לרכב שבביקור במוסך אני לא אצטרך לשים את הכליה על השולחן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרתי, כנס לפורום IAROC תבדוק את האופציות שלך - שם המומחי אלפא.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחיר הזה אתה מקבל רכב עם DSG7 אמנם אבל עדיין באחריות המורחבת או דגם עם DSG6 אבל דיי וותיק שאולי יזדקק להחלפה של מכלולים.

קומפקטיות זריזות עם פוטנציאל שיפורים זה בעיקר לאון, גולף ו-A3.

אפשר לשקול גם לאנצ'יה דלתא אבל הרבה ספורטיביות אין שם, היא דיי שמנמנה.

מה עם מונדאו טיטניום?

אני לא מכיר את נתוני הביצועים ומדובר במשפחתית גדולה ולא קומפקטית אבל יש 240 כ"ס, גיר רובוטי כפול מצמדים עם 6 הילוכים, תא נוסעים איכותי ומאוד מרווח ובידוד רעשים לא רע בכלל.

בעניין הספורטיביות היא אמנם לוקה בחסר אבל אני דיי בטוח שאתה תופתע, היא מתנהגת לא רע בכלל.

אני נראה לי מעדיף להמנע מ7 הילוכים וללכת על 6. אני מודע לפוטנציאל שיפורים של הVAG בגלל זה אני חיפשתי. נסעתי על A3 ואני די משוחד. האישה אמנם לא התלהבה בטירוף אבל אני ממש אהבתי. נסעתי גם על ה2.0 עם ה200 כוח סוס וגם על אחת משופרת עם 285 כ"ס ופשוט נהנתי משתיהן. הבעיה שהמשופרת דורשים עליה הרבה. והלא משופרת - המצב הפנימי שלה לא משהו בכלל! לצערי.

האמת שאני בדקתי בדיוק לפני שעה בערך לגבי המונדאו -נסעתי על אחת של חבר עם ה202 כ"ס והופתעתי יחסית. ה240 מרשימה גם היא. רק מאכזב אותי החלק של קונסולת המולטימדיה שלה - לא נראה שאפשר גם להתקין משהו צד ג' במקום.

כמו שאמרתי, כנס לפורום IAROC תבדוק את האופציות שלך - שם המומחי אלפא.

תודה רבה לך, אני אבדוק את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מתאם לדאבל דין למונדאו שיאפשר להתקין כל מסך שתבחר.

יש גם מערכות עם עיצוב דמוי מקור שמתאימות בדיוק לקונסולה, כבר ראיתי מונדאו עם שני סוגי המערכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאון 1.8 תפורה עליך.

בג'ולייטה תלתן אתה לא תקבל ממוצע 1:10. חוץ מזה שאין קרוז קונטרול USB או איפלו חיישנים. ולהחליף לדאבל דין זה קצת סיפור. והיא רק ידנית (מהפוסט שלך אני מסיק שאתה רוצה אוטומט).

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאון 1.8 תפורה עליך.

בג'ולייטה תלתן אתה לא תקבל ממוצע 1:10. חוץ מזה שאין קרוז קונטרול USB או איפלו חיישנים. ולהחליף לדאבל דין זה קצת סיפור. והיא רק ידנית (מהפוסט שלך אני מסיק שאתה רוצה אוטומט).

אין לי בעיה בכלל עם רכבים ידניים :)

לגבי הלאון - כאן נכנס שוב הנושא של הDSG שרשמתי למעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הרכבים שהוזכרו בשרשור אינם זולים לאחזקה. זכור שגם המוכר של הרכב כנראה רכש אותו בגלל שהוא ספורטיבי ויש סיכוי לא מבוטל שהרכב ננהג כך. מצד שני, יש מוכרים רבים שמתחזקים את הרכב בקפדנות רבה וזה נכון במיוחד בגרסאות היקרות של הדגם.

לגבי בעיית הקלאצ'ים ב-DSG6, לי יש רכב כמו שאתה מחפש כבר חמש שנים (Audi 2.0 2011) ולא שמעתי עד היום על קלאצ'ים שהולכים ב-100,000 ק"מ. ברור שיש בלאי לכל רכב והחלפת קלאצ'ים זה משהו שבהחלט יכול להדרש לאחר שהרכב עבר נסועה משמעותית.

כמו כן המלצה אישית שלי - אם הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחורה הייתי רוכש רכב ידני. זה הרבה יותר מהנה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...