Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שידאג לרווח את המשלוחים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה תחשוב על מצב שאתה מזמין שני מוצרים בהפרש של כמה ימים אפילו שבוע , אבל שני המוצרים מגיעים לארץ באמצע חג/שביתה/עיצומים/שקר אחר ואז יכול להיווצר מצב ששני המוצרים יגיעו פיזית באותו היום .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני יכול לדמיין מצבים רבים שכאלה

עדיין נקבעו כללים ואם איתרע מזלך תשלם.

הכלל הזה גם קיים ביבוא מסחרי, ומחמיר יותר.

לדוגמה החלטת להביא רכב ואתה מייבא אותו בחלקים.

המיסוי על חלקים נמוך יותר מאשר על רכב , ואם יעלו על זה , תשלם לפי המיסוי החל על רכב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא ייאמן כמה תגובות על נושא פשוט ביותר.

נסעתי במיוחד מקריית שמונה לתל אביב לקנות גנרטור.

הדלק עלה לי 250 שקלים. הגנרטור עלה 1250. אז מהי העלות "האמיתית" של הגנרטור? 1250 שקלים או 1500 שקלים?

כאשר מזמינים פריט מחו"ל מוסיפים את עלות המשלוח לעלות הפריט וככה מקבלים את הערך הסופי של אותו פריט.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לא ייאמן כמה תגובות על נושא פשוט ביותר.

נסעתי במיוחד מקריית שמונה לתל אביב לקנות גנרטור.

הדלק עלה לי 250 שקלים. הגנרטור עלה 1250. אז מהי העלות "האמיתית" של הגנרטור? 1250 שקלים או 1500 שקלים?

כאשר מזמינים פריט מחו"ל מוסיפים את עלות המשלוח לעלות הפריט וככה מקבלים את הערך הסופי של אותו פריט.

מה הקשר לעניין השרשור? תקנות המיסים בישראל קובעות שהסף לגבית המס נגזר ממחיר המוצר נטו. אם נקבע כי יש לשלם מס הוא מחושב על מחיר המוצר + הובלה + ביטוח. כאן מישהו מנסה לגזור קופון על חשבון פות"ש (או שאותו "מישהו" מראה רשלנות מקצועית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני יכול לדמיין מצבים רבים שכאלה

עדיין נקבעו כללים ואם איתרע מזלך תשלם.

הכלל הזה גם קיים ביבוא מסחרי, ומחמיר יותר.

לדוגמה החלטת להביא רכב ואתה מייבא אותו בחלקים.

המיסוי על חלקים נמוך יותר מאשר על רכב , ואם יעלו על זה , תשלם לפי המיסוי החל על רכב

ישה,

יש רק חסרון אחד בשיטה שלך.

אסור לייבא שלדת רכב.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
סליחה? אז עכשיו צריך לשלם גם עמלה על הדלק שעלתה לחברת התעופה להביא את המטוס עם החבילה שלך לישראל ?!

לא לזה התכון המשורר. אם הזמנת חלק מחו"ל שעלה לך 10 דולר והמשלוח עלה לך 50 דולא אזי עלות החלק בפועל היא 60 דולרים.

בוא ונעשה את זה עוד יותר מעניין. קיבלת פריט במתנה שילמת עליו 0 דולרים. עלות המשלוח לארץ עלתה 50 דולר, מבחינת המדינה עלות הפריט היא 50 דולרים.

מה הקשר לעניין השרשור? תקנות המיסים בישראל קובעות שהסף לגבית המס נגזר ממחיר המוצר נטו. אם נקבע כי יש לשלם מס הוא מחושב על מחיר המוצר + הובלה + ביטוח. כאן מישהו מנסה לגזור קופון על חשבון פות"ש (או שאותו "מישהו" מראה רשלנות מקצועית).

אדוני, אני מקבל חבילות מחו"ל כבר קרוב ל 20 שנים. תמיד הסתכלו על עלות הפריט פלוס עלות המשלוח בכדי לקבוע באם אני צריך לשלם מיסים או לא על הפריט.

יש כאן שתי אופציות. או שעבדו עליי במשך 20 שנים או שזה באמת הנוהל. תגיד מה שתגיד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נעשה סדר

עד לא מזמן ביבוא אישי , וגם ביבוא מסחרי , את המיסים משלמים על עלות המוצר =מחיר המוצר בחו"ל + הובלה יבשתית בחו"ל + הובלה ימית/אוירית+ ביטוח ( גם אם לא ביטחת את המוצר )

כדי לעודד יבוא אישי קבעו כללים שונים , והבדיקה אם להטיל מס או לא היא הבדיקה של מחיר המוצר ללא ההובלה. אבל אם מחיר המוצר עולה על הסכום הפטור מחשבים את המיסים על עלות המוצר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קליפה - נוהל שהשתנה. בעבר הכל נקבע לפי סכום מחיר המוצר והעלויות הנלוות, כיום קביעת חבות המס לפי מחיר המוצר, קביעת גובה המס לפי מחיר המוצר + עלויות נלוות.

לגבי מוצר במחיר אפס או מחיר שנראה למכס לא הגיוני - יש למכס טבלאות ולפיהן הוא מחשב את המחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

.

עדכון: החבילה שוחררה ללא כל תשלום נוסף שהוא.

עבר כמעט שבוע והתקשרו "לבשר" שהמשלוח אושר לשחרור ע"י מ. התחבורה ועכשיו עליי לשלם. שוב הסברתי שמחיר המוצרים עצמם פחות מ- $75. אמרו תשלח חשבונית (שבוע אחרי שהצעתי זאת בעצמי) ונחזור אלייך. שלחתי. לא חזרו.

התקשרתי אליהם למחרת. אמרו שעל החבילה (לא חשבונית) רשום ערך המוצרים כולל המשלוח וזה מה שקובע ואם יש לי חשבונית אחרת אז יצטרכו לשלוח שוב לחתימה של משרד התחבורה כי הם חתמו על החשבונית הגבוהה. אמרתי: אין בעיה, אמתין כמה שצריך ובכל מקרה לא אשלם לכם כלום.

עוד כמה דקות המתנה ופתאום נמצאה אצלם החשבונית הנכונה בין כל המסמכים והחבילה שוחררה מייד וללא תשלום.

...לא הצליח הפעם.

פעם הבאה שאזמין מאותה חנות אז אתקשר בהקדם לחברת המשלוחים בארץ ואודיע להם על מספר החבילה שעומדת להגיע ואעביר החשבונית מראש. שלא יהיו "תירוצים".

אגב: מחיר המוצרים והמשלוח היה 115~ דולר. הם דרשו כ- 240 ש"ח על המע"מ ודמי-הטיפול. כלומר כ- 160 ש"ח דמי-טיפול ועמלות!

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
חברות הבלדרות זה שיטת מצליח אחת גדולה, תמיד ממציאים כל מיני עמלות - וברגע שמתעקשים, הן נעלמות כלא היו.

שמח שהסתדר.

:)

משכנתא זה קל

פורסם

היה לי סיפור דומה. שרצו שהחבילה תאושר על ידי נציג משרד התחבורה, למרות שהחלקים פטורים מכך היות והם נמצאים ברשימת השחרור המהיר.

ההתעקשות מצידי השתלמה,

גם חסכתי את עמלת הבדיקה, וגם החבילה לא עוכבה עד לבואו של הנציג

M-TECH E46

• תוכן חדש...