Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה כנראה משתנה ממוסך למוסך.

נכוותי בעבר שלא עמדתי ליד הרכב בזמן הטיפול.

באחד מהמקרים אפילו נגנב לי פריט מסוים.

היום מצאתי מוסך מורשה של היבואן קטן ואינטימי יחסית שמאפשר לי לעמוד ליד הרכב.

יש לציין שאני לא חופר למכונאי. פשוט עומד מרחוק בשקט ומסתכל. לא צריך יותר מזה.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין שום קשר לאיכות במרכזי לבין מורשה יבואן רגיל.

מחזק.

לפני חודש במוסך המרכזי שמו לי חצי ליטר שמן מעל המקסימום.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ואוו.... אני היחיד שכל השרשור הזה נראה לו מוזר?

אני יודע שזה פורום רכב ושמתקבצים כאן חבר'ה קפדנים. במידה מסויימת אני מעריך את זה אבל כאן זה נראה לי מוגזם. רק לי?

אני יכול להבין שבטיפול ייחודי ומורכב רוצים לראות בדיוק מה קורה. אבל בטיפול כזה?

מצחיק אותי שמישור ההתייחסות הכמעט יחיד כאן הוא איך כן מצליחים לעמוד קרוב לרכב ולא למה לעזאזל אדם בוגר יבזבז את זמנו בעניין הזה.

פורסם

ראזי, אתה בדרך כלל גם ככה במוסך - לא תעדיף לוודא שאכן מחליפים ומבצעים את כל מה שאתה משלם עליו?

אני מאמין שלרובם כאן בפורום חובבי רכב חדר עם מזגן ועיתון הרבה פחות קורץ.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם (נערך)

טיפלתי בסיוויק במוסך מורשה, חצי מהדברים שביקשתי מהפקידה בזמן פתיחת כרטיס בכלל לא בדקו (כשהתחיל להוריד את הרכב מהליפט, אז שאלתי "אה חבוב מה עם X\Y\Z?"), התחיל לבדוק ואז פשוט החליט שהוא יוצא להפסקת כריך וקפה, באמצע הטיפול.

ממש לא ישבתי לו על הראש ולא חילקתי הוראות, לא אמרתי מילה עד שהתחיל להנמיך את הרכב. וגם אחרי זה לא אמרתי כלום, עמדתי שלוש-ארבע מטר מהרכב

עם רכב אחר במוסך אחר שאין בו כלל אופציה להציץ לכיוון, שלא לדבר על לעמוד ליד הרכב - עשו לי החלפת "חצי" שמן גיר, כשבפירוש בהצעת מחיר היה רשום החלפה מלאה, ויש להם את המכשור לזה.

כמו כן אני בטוח ב300% שנכנסתי עם רכב שכל הנורות בו תקינות, ואיכשהו צצו בחשבונית 3~5 נורות שהוחלפו.

אני משוכנע שאם הייתי עומד לי הרכב, הטיפול היה נראה אחרת.

כאמור לא הייתה אפשרות בכלל, לצערי

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תבדוק גם את מוסך סגנון ברמת השרון (מורשה מיצובישי).

ציפור אש אר סי,

זה אחד המוסכים שלא הייתי נכנס אליהם. איבחנו לי החלפת טרנספר בפאג'רו מ 97' (בהרבה אלפי שקלים) כשהיה צריך להחליף מחבר קטן בעלות של כמה מאות בודדות של שקלים, ומסתבר שזו התקלה הכי ידועה של הדגם.

יכול להיות שהיחס נפלא, אבל לפחות כשהייתי שם, המקצועיות היתה מזעזעת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו - ייתכן ואתה צודק, אבל -

אם מדובר בטיפול שגרתי - יש מצב שכן יודעים שם לבצע ? (ייתכן ואתה מהמחמירים ולא היית לוקח את רכבך לטפל שם - אפשר להבין).

עניין תקלות (או למען הדיוק - פתרון תקלות) - זה איזשהו "חוש" שיש למוסכים מסויימים (יותר מהאחרים), כלומר - יש מוסכים (מוסכניקים) שטובים יותר בפתרון תקלות (ואני לא מתכוון טובים ע"מ לדפוק את הלקוח) באופן מובהק (כאילו שנראה שטיפולים משעממים אותם 8) )

האם אינך חושב כך ?

alfa 156 2.5.

פורסם

באחד מהמוסכים המורשים של פורד הזמינו אותי לעמוד ליד הרכב כאשר תוך כדי טיפול התגלה ליקוי עליו לא ידעתי. עמדתי שם דקות ארוכות מבלי שביקשו שאחזור לחדר ההמתנה, אז חזרתי לבד :wink:

פורסם
ציפור אש אר סי,

זה אחד המוסכים שלא הייתי נכנס אליהם. איבחנו לי החלפת טרנספר בפאג'רו מ 97' (בהרבה אלפי שקלים) כשהיה צריך להחליף מחבר קטן בעלות של כמה מאות בודדות של שקלים, ומסתבר שזו התקלה הכי ידועה של הדגם.

יכול להיות שהיחס נפלא, אבל לפחות כשהייתי שם, המקצועיות היתה מזעזעת.

זה היה בתקופת מנהל עבודה הקודם - ואכן הוא היה מזעזע.

הוא הוחלף ועכשיו מנהל העבודה במוסך הוא גיפאי חובב פאגרואים ובעל פאגרו מרשימה בעצמו.

פורסם
אני אמור להעביר את הרכב טיפול ראשון בשבוע הקרוב (מיצובישי ספייס סטאר), בחרתי במוסך יבואן מגבעתיים (אחים לוי). אני לא מכיר את עובדי המוסך, ולסמוך בעין עיוורת שהחליפו לי מכלול כזה או אחר לרכב שאחזיק לפחות ל-5 שנים הקרובות לא בא לי בטוב :|. מילא כשהיה לי רכב ליסינג, אבל כאן כבר רכב פרטי!

כמובן שאת הבקשה הזו אני אפנה אליהם, אבל לפני כן רציתי להתייעץ עם חברי הפורום, עד כמה זה מקובל? יש כאלו מכם שביקשו להיות לצד הרכב בזמן ביצוע הטיפול? אם שואלים לסיבה לומר בצורה ישירה או שיש דרך עדינה יותר?

ובמידה ומסרבים, לדעתכם עדיף לפנות למוסך הבא או לא להתעקש?

תודה מראש :-)

אתה יכול ללכת בראש שקט

טיפלתי בעבר במוסך הזה , הם ישרים פלס ( גם יצאת צדיק בדקו אותם ויצאו ישרים פלס )

מיקצועיים ואמינים מבחינתי ב 1000%

טיפלתי שם בסיטרואן קסרה , טיפול ראשון אמרו לי בדיוק מה הבעיות ברכב כאילו הקריאו לי את הטופס בדיקה. והם לא ראו אותו.

מה דחוף יותר מה דחוף פחות ואפילו מחירים.

פורסם
זה היה בתקופת מנהל עבודה הקודם - ואכן הוא היה מזעזע.

הוא הוחלף ועכשיו מנהל העבודה במוסך הוא גיפאי חובב פאגרואים ובעל פאגרו מרשימה בעצמו.

ממש ממש טוב לדעת. זה היה כזה "נכשל" שהם נמחקו ממפת המוסכים לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפותח השרשור,

מאופן ניסוח ההודעה שלך, נראה שמנוי וגמור מבחינתך לעשות את הטיפול במוסך יבואן (או מורשה יבואן - היינו הך)

אבל הייתי מציע לך לשקול גם ביצוע של העבודה במוסך מורשה כללי מהימן שבו תבחר.

אחת הרפורמות (הבודדות) המבורכות שעשה משרד התחבורה בשנים האחרונות היא זו המאפשרת לכל בעל רכב לבצע כל טיפול בכל מוסך מורשה משרד התחבורה ללא קשר ליצרן או היבואן מבלי שתהייה לכך כל השפעה על האחריות.

במיוחד אם מדובר בטיפול שגרתי כל כך כמו זה, שהוא ממש בסיסי. זאת ועוד, המיצובישי שלך היא סך הכל מכונית שבה אין מערכות אלקטרוניות סבוכות בהן נדרשת מומחיות ספציפית או ציוד מיוחד.

מדובר בחיסכון ניכר בעלויות וגם תוכל למצוא מקום שיהיה גמיש יותר באפשרות שלך להשגיח מקרוב.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ואם תהיה בעיה אתה בטוח שלא ינסו להפיל את זה על המוסך שביצע את הטיפול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוהג לראות את הטיפול כמה שיותר מקרוב וזאת מכמה סיבות :

1. הרכב שלי ולא ליסינג / חברה

2. עד כה מנעתי הרבה פשלות בטיפול - חסך לי ולמוסך טיפולים חוזרים

3. אין טעם לחוות דעה על מוסך זה או אחר , מה שקובע זה אותו עובד האם הוא מקצועי או לא ?

4. יש לי והיו לי רכבים יקרים ולצערי רמת השירות החל ממכירת הרכב דרך הטיפול וכלה במוסך , מחפירה ! וזאת בלשון המעטה ...

5. לכן , לפי סעיף 4 לעיל אני נוהג לראות מקרוב את הטיפול ויודע להימנע מלהרגיז או להראות נוכחות מול העובדים במוסך.

• תוכן חדש...