Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המופע הוא עוד דוגמא לכך שהסינים הם אומה של אינפנטילים. עובדה שהם מתים על המופע הזה וה"אולם" מלא כל ערב באיזה 3000 איש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המופע הוא עוד דוגמא לכך שהסינים הם אומה של אינפנטילים. עובדה שהם מתים על המופע הזה וה"אולם" מלא כל ערב באיזה 3000 איש...

אולי אם היינו דוברי סינית היינו מתלהבים, אבל היות שאני דובר רק עברית ואנגלית, לא הבנתי כלום.

ברוב המדינות שהייתי בהן, לפחות היו תרגומים לאנגלית או אפילו מופעים שלמים באנגלית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אולי אם היינו דוברי סינית היינו מתלהבים, אבל היות שאני דובר רק עברית ואנגלית, לא הבנתי כלום.

ברוב המדינות שהייתי בהן, לפחות היו תרגומים לאנגלית או אפילו מופעים שלמים באנגלית.

לא חושב שהיינו מתלהבים אם היינו דוברי סינית. לפי מה שהמדריך אמר לנו הסיפור הוא סיפור אהבה סטנדרטי לגמרי. מעריך שהוא מטופש למדי... הסינים מתלהבים כי כמו שאמרתי, הם כמו ילדים קטנים וקל להלהיב אותם. אנחנו ה"מערביים" צריכים קצת יותר בשביל להתלהב...

רוני אחלה שיתוף והסברים

שומר את התמונות לרקע

גם הוידיאו מאד מעניין.

תודה! אם אתה רוצה איזו תמונה באיכות גבוהה, רק תגיד :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי אפילו ישראל, כמה שהיא נחותה מרוב מדינות מערב אירופה שביקרתי בהן, עולה על סין בהרבה דברים.

מה שכן, כמו שזה נראה לי כרגע - אני לא חוזר למזרח הרחוק בקרוב. בטח לא ביולי אוגוסט, גם בתאילנד וגם בסין היה סיוט, לחות מטורפת, טמפרטורות גבוהות ומונסונים.

אם כבר לשבור שגרה, אז רק מערב אירופה - גשם נחמד, טמפרטורות נמוכות יחסית לרוב, לא לח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כמה דברים לגבי הסינים:

בהכללה גסה אפשר לחלק את אוכלוסיית סין ל-2, אלה שלא יצאו מסין ואלה שיצאו וראו עולם ובדגש על המערב.

הסינים שלא יצאו מסין הם סוג של ילדים בגוף של מבוגרים, הם נהנים מאוד מהתעסקות בדברים שלנו הישראלים יראו מטופשים לחלוטין כמו למשל הלו קיטי ודמויות אנימציה ילדותיות אחרות שמקבלות שם מעמד של סלברטי מהשורה הראשונה ועוד שלל קשקושים.

הם מתים על קיטש וזה מסביר למה הם יכולים לאהוב מופע שמערבי יראה כבזבוז זמן מיותר.

רובם לא ידעו אנגלית אפילו ברמה הכי בסיסית, אלה הכפריים שבינהם ובמיוחד בכפרים הנידחים הם בכלל סיפור יוצא דופן- הם כל כך מנותקים שם מהעולם שבחלק מהכפרים כשמגיע מערבי הם מסתכלים עליו כמו על עב"מ, נוגעים וממששים אותו כאילו לא מאמינים שקיים דבר כזה, פשוט כי הם לא מכירים דבר מחוץ לגבולות הכפר שלהם.

הסינים שכן ראו עולם מנסים לאמץ קצת אלמנטים תרבותיים מערביים, הם ינסו ללמוד קצת אנגלית ובהזדמנות הראשונה שיש להם לדבר אנגלית הם ישמחו לשפוך את כל אוצר המילים שלהם גם אם אינו קשור לקונטקסט השיחה, רק כדי להרשים בידע שלהם.

אלה מבינהם שעשירים כמובן ישלחו את הילדים שלהם לקולג' בחו"ל, אנגליה ארה"ב וקנדה הם היעדים הכי נפוצים.

לגבי היהודים, הם מאוד "מחזיקים" מהיהודים, היהודים נתפסים בעינהם כמאוד חדים ומוצלחים בעסקים, ומה שמאוד מחבר אותם ליהודים זו ההערכה הרבה שיש להם לכך שהיהודים משמרים מנהגים דתיים ומסורת בת אלפי שנים, שזה מאוד דומה להם שכן הם מחוברים חזק מאוד לתרבות שלהם.

הם מאוד מתגאים בכך ש"היהודים זה העם הכי חכם ומוצלח ואנחנו הסינים כמעט כמוכם".

אגב, התנ"ך זה הספר הכי נמכר בסין.

מבחינת עבודה יש להם מוסר עבודה לא מפחות ממדהים\מעורר השראה- הם לא בוחלים בעבודות קשות ובכל גיל, כך יוצא שניתן לראות ברחובות סינים זקנים (לפחות בני 70-80) שעוסקים בעבודות קשות מאוד- סבלות, חלוקת מוצרים, ניקיון רחובות וכן הלאה.

לא מעט מהם עובדים 6 ימים בשבוע, לא נדיר למצוא גם כאלה שעובדים במשמרות 7 ימים בשבוע, אין חופשים, אין חופשות מחלה- יש 2 חגים בשנה בהם כולם יוצאים לחופשה מסודרת ובאותם חגים אין ממש עם מי לדבר בסין.

מקווה שלא חפרתי (יותר מדי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

מאד מעניין מה שכתבת,עדן82

כמו שהזכרתי גם ביפן יש לאנשים

את אותה חשיבה רק הם (היפנים) הראשונים בחוכמה ואנו אחריהם

(גם הישג מכובד מאד)

אפרופו מסורת בפיליפינים ובדרום קוריאה מאד מעריצים את ישראל

בגלל הכח והנשק,

בדרום קוריאה עושים את הזיקה למדינה קטנה שמוקפת אוייבים לפחות בעבר

וכיום מצד צפון קוריאה.

בנפאל פגשתי זקן מקומי שדקלם לי את כל ההיסטוריה של מלחמות ישראל

כאשר העיניים שלו נוצצות.

שם בקטמנדו כאשר ניגשתי לעשות את הויזה לטרק אנפורנה הפקיד חתם לי על

האישורים בלי שום בעיה ובלי לחכות בתור,

הוא אמר:''Israel: best-army!! best commando ''

שוב ושוב ושוב,

לא אשכח את האפיזודה הזו מעולם.

יש המון התעניינות בישראל ובכלל בעם היהודי בארצות אסיה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנפאל פגשתי זקן מקומי שדקלם לי את כל ההיסטוריה של מלחמות ישראל

כאשר העיניים שלו נוצצות.

שם בקטמנדו כאשר ניגשתי לעשות את הויזה לטרק אנפורנה הפקיד חתם לי על

האישורים בלי שום בעיה ובלי לחכות בתור,

הוא אמר:''Israel: best-army!! best commando ''

שוב ושוב ושוב,

לא אשכח את האפיזודה הזו מעולם.

יש המון התעניינות בישראל ובכלל בעם היהודי בארצות אסיה.

מצד שני לי זכור שפגשתי נפאלי שכשאמרתי לו שאני מישראל הגיב בהתלהבות "יס יס יזראל עראפת פרזידנט" אז אני משער שיש ויש :-)

פורסם

מאוד מעניין, וצילום מדהים, אתה מוכשר!

אישית לא הייתי מבקר בסין, אבל נראה שהנית !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יוסי,

ברוב מדינות המזרח יש הערכה מאוד גדולה לישראל.

בטאיוון יצא לי לשוחח עם לא מעט מקומיים שהיו בקיאים מאוד בפוליטיקה הישראלית.

אפרופו פוליטיקה, היא גם אחת הסיבות לכך שיש במזרח הזדהות עם ישראל- פשוט בחלק ממדינות המזרח גם סובלים מבעיות עם מוסלמים קיצוניים כך שהבעיות שלנו לא זרות להם ויוצרות הזדהות.

תוסיף לכך את הקשרים הביטחוניים הפוריים עם חלק ממדינות המזרח ותבין למה אנחנו רצויים שם (הודו, טאיוון, סנגפור, תאילנד, פיליפינים).

פורסם

שאלה שאני זורק ואני לא מתכוון שזה יתפתח מעבר לזה בשרשור הנפלא הזה....

האם באסיה פחות מכירים את התנהגות הישראלי המכוער ומכאן אוהבים אותנו יותר?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

תראה, כמו שנאמר פה, הסינים למשל, יותר ברברים מהישראלים, אז יש מצב שפשוט אנחנו נראים להם יותר מתורבתים ומערביים.

פורסם

המזרח הרחוק זה לא רק סין...

אני יכול להגיד בהכללה שהחומר האנושי שמגיע למזרח הרחוק למטרות מגורים לרוב "איכותי" יותר מהממוצע.

זה לא שאין פה כאלה שלא מתורבתים, הם פשוט מהווים אחוז קטן מכלל הישראלים המתגוררים פה.

• תוכן חדש...