Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רציתי להרוס את הפוסט הנפלא אבל הסינים עושים

גם מעשים איומים,למשל אני יודע על בחור ישראלי שעשה

שם השתלת כיליה. ההשתלה עברה בהצלחה אבל מאיין נילקחה

אותה כיליה? שמעתי מאסירים פוליטיים ולפעמים גם בלי הרדמה,

כמובן בלי הסכמתם,

ויש עוד המון סיבות נוספות שלא אתרום לעם הזה כמו יחס לבעלי חיים,

זכויות אדם בסיסיות, שמירה על הטבע, וכו'.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תראה, כמו שנאמר פה, הסינים למשל, יותר ברברים מהישראלים, אז יש מצב שפשוט אנחנו נראים להם יותר מתורבתים ומערביים.

מדויק לגמרי!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בוקר טוב,

תמונות מעלפות, ברמה שהרטבתי במכנסיים, ליד ההורים, לא נעים, תודה על השיתוף.

עשית לי חשק לא לקנות רכב ראשון ולטוס לסין.

שירבו טיולים כאלו.

לצערנו, זה באמת עניין של לקנות אוטו ראשון או לטוס לסין. העלויות ממש לא זולות וטיול של שבועיים שם יכול בקלות לעלות 15000 שקלים ויותר לבנאדם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במאורגן זה לא ייצא הרבה יותר זול.

הטיסות לשם די יקרות למשל (ישירות, עם ה767-300 המתפרקים של אלעל לבייג'ינג, או לחילופין ה777 שלהם [סבירים] להונג קונג), וכרגע אין מתחרים על הקו. דרך להוזיל את הטיסה - קונקשיין ברוסיה/בטורקיה/באזרבג'ן.

חוץ מזה, אם כבר יעד לפני צבא - אז תאילנד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטער, איך הגעת לכך שזה "הרבה יותר זול" אני לא מבין.

ראשית, המחיר הזה לא כולל טיסה כמובן, שיכולה להגיע גם ל-1500 דולר (זה מה שהמשפחה שלי שילמה בערך. אני טסתי מאסטוניה ושילמתי 850 יורו). כבר יש לך 3500 דולר שהם 13500 שקלים.

שנית, על כמה ימים מדובר? אני כתבתי שבועיים. צריך גם להתחשב במספר הטיסות הפנימיות (אנחנו עשינו 4...).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יוסי - מה תכנית הטיול? מה משכו? עם מי טסים ובאיזה דרך? איזה שירותים מקבלים? מה רמת המלונות ומה בסיס האירוח? כל לה קובעים את מחיר הטיול. אין להוות בין טיול של שבוע לביג'ינג עם גיחה ליום אחד מחוצה לה לטיול של 2-3 שבועות עם טיסות, נסיעות ברכבת וכו', וכמובן צריך להביא בחשבון את איכות המלונות וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצטער, איך הגעת לכך שזה "הרבה יותר זול" אני לא מבין.

ראשית, המחיר הזה לא כולל טיסה כמובן, שיכולה להגיע גם ל-1500 דולר (זה מה שהמשפחה שלי שילמה בערך. אני טסתי מאסטוניה ושילמתי 850 יורו). כבר יש לך 3500 דולר שהם 13500 שקלים.

שנית, על כמה ימים מדובר? אני כתבתי שבועיים. צריך גם להתחשב במספר הטיסות הפנימיות (אנחנו עשינו 4...).

רוני ההוא דיבר על 15K לאדם לא למשפחה אז כתבתי שניתן לעשות

ט''מ בהרבה יותר זול,

ספיריאל ברור שתלוי מה אתה לוקח.

ראיתי באתר 11 יום מאד מעניינים אינני רוצה להעלות קישור,

אני לא הכי בעד טיול קבוצתי אבל בסין בטוח שלא אסתדר לבד

פורסם

נראה לי שהדיון יוסט קצת לנושא טיולין מאורגנים. אישית עד היום לא השתתפתי בטיולים מאורגנים, אבל ברור לי שיש מקומות שבהם יהיה קשה מאד להסתדר באופן עצמאי, ויש צורך בליווי, אם כטיול מאורגן ואם על ידי מלוה מקומי (שמעתי שהשיטה נפוצה מאוד ברומניה - שוכרים מדריך מקומי עם רכב והוא מארגן טיול כבקשתך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד לא קראתי הכל, אבל התמונות ממש יפות.

רואים התקדמות...:-)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התמונות מטורפות, נראה כמו טיול מדהים, גם מבחינת הטבע וגם מבחינת התרבות (לטוב ולרע).

אבל לא זול התענוג לפי מה שאתה אומר.

פורסם

אני שונא טיולים מאורגנים, את ההקצבה בזמן, לא מכניסים אותך הרבה פעמים לאתרים איכותיים, לפעמים מתעכבים בצורה מיותרת בכל מיני אתרים לא מעניינים או שנותנים מעט מדי זמן באתרים מעניינים, אין לך את החוויה עם החברים או המשפחה (אחרי הכול נוסעים גם בשביל זה), עצירות לא מתוכננות מעצבנות בגלל איזה ילד שהקיא או מישהו שרוצה להשתין.

מצד שני - לוקחים אותך ומביאים אותך, אתה לא צריך לנהוג, אתה לא צריך להתעסק עם המלון ולא צריך כלום.

המקום היחיד שבאמת הייתי צריך מאורגן זה סין.

אחרי ששנה שעברה חזרנו לעשות טיול עצמאי (אחרי שכמה שנים עשינו מאורגנים מטעם העבודה של אבי), לא נראה לי שנחזור למאורגנים שוב. הרבה יותר כיף עם רכב או אפילו עם תחבורה ציבורית, אבל אתה אדון לעצמך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכולם.

הטיול ה"מאורגן" שלנו היה מאורגן פרטי. מדריך מהארץ שליווה אותנו טלפונית. מנהל חברת הדרכות בסין שדאג לכל בעיה שהתעוררה, ומדריכים ונהגים בכל נקודה. היינו 9 אנשים והטיול התנהל בדיוק לפי הקצב שרצינו ולמקומות שרצינו. מה שכן, העלות ל-9 אנשים מטורפת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)
תודה לכולם.

הטיול ה"מאורגן" שלנו היה מאורגן פרטי. מדריך מהארץ שליווה אותנו טלפונית. מנהל חברת הדרכות בסין שדאג לכל בעיה שהתעוררה, ומדריכים ונהגים בכל נקודה. היינו 9 אנשים והטיול התנהל בדיוק לפי הקצב שרצינו ולמקומות שרצינו. מה שכן, העלות ל-9 אנשים מטורפת.

זה ברור מדבריך שהלכת על הטופ,

זה לא קנה מידה לאחרים שלא יכולים להרשות זאת לעצמם

יש אלטרנטיבות יותר זולות ופחות יוקרתית,

זו כוונתי,

מהפוסט הזה החכמתי ונהנתי מאד,

אבל לסין לא אסע גם במחיר מוזל בשל הסיבות שציינתי.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...