Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן וחסכוני - 80K~

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

הרכב מיועד לי (סטודנט) ולאחי (חייל, חמשושים), לנסיעות עירוניות בעיקר (אני מעריך משהו כמו 75-80% מהזמן) והשאר יהיה בינעירוני. הנסיעות הארוכות (אם וכשיהיו) כנראה שיהיו עם הרכב מהעבודה של ההורים.

עדיפות לאוטומט, חסכוני (כרגע יש לי לאנטיס 99 שלוגמת ולוגמת אבל בובה של רכב. מישהו רוצה לקנות? עשתה 160K בסה"כ), רכב צעיר, מאובזר (ראבק למה יש רכבים בסוף 2015 בלי חיבור AUX?!) יחסית, אחי גבוה מהממוצע הוא 1.86 בערך אז שלא ירגיש בקופסת סרדינים.

עדיף חדש מהחברה, ההורים עוזרים לנו וכתוצאה מכך יותר נוח לקחת רכב מהיבואן עם מימון וכו'. יש לנו "חבר" אם זה עוזר.

שכחתי משהו?

אני די ותיק פה (7 שנים) אבל בתור קורא שקט, נהנה מהפורום וההמלצות והנה הגיעה שעתי להיעזר בכם.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי MaorK
פורסם

קיה פיקנטו EX או יונדאי i10 סופרים או מיצובישי ספייס סטאר.

האחרונה הכי חסכונית אבל הכי פחות איכותית, הראשונות די דומות גם מבחינת מחיר וגם מבחינת תכונות. בחירה ביניהן זה עניין של טעם.

הפיקנטו מגיעה גם בתצורת 3 דלתות מגניבה ומעוצבת אבל טיפה יותר יקרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פותח השרשור, כתבת עדיפות לאוטומט. אז אם כך i10 ופיקנטו צריכות להיות בראש סדרי עדיפויות. אם אוטומטי רובוטי הולך, אז אפשר להוסיף לסל גם את פיג'ו 108. חסכונית יותר מהקוריאניות, חזקה, נוחה ומאובזרת יותר.

פורסם

הפיקנטו די נוחה לאדם גבוה, עבדתי עליהם המון ולא מרגישים בקופסאת נעליים, תלוי מה יוזמן עם הרכב מבחינת תוספות, אבל יש להם חבילה די משתלמת של חיישני רוורס ומערכת מולטימדיה.

פורסם

סביב 84 אלף שקלים אפשר לקבל את האיביזה המחודשת עם מנוע 1 ליטר TSI.

היא סופר מיני, גדולה ומרווחת יותר מהפיקנטו וה-I10 וגם רשימת האבזר לא מעליבה כמו פעם.

פורסם

אני הייתי ממתין לראות איך יתפקד המנוע החדש 1.0,פעם אחרונה שהגרמנים הציגו משהו חדש זה לא היה הכי מוצלח מבחינת אמינות.

הספייס אכן חיסכונית ומאוד מאובזרת,שווה לבדוק.

המיקרה גם חיסכונית אם כי לדעתי המושבים לא נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קח ספייסטאר או מיקרה אם לא בא לך לבקר במוסך או בתחנת דלק כל שבוע

דווקא רצו פה נושאים על בעיות עם הגיר של ניסאן.

השאלה אם ספייס סטאר לא מרגישה כמו קופסת אלומיניום זולה מדי? בלי להעליב את יוליאן...

האמת היא שישבתי בפיקנטו וזה הרגיש רכב רק בקטן.

פורסם

1. חשוב מאד שתבצע נסיעת מבחן לפני הרכישה בעיקר בגלל הממדים שלך - לא בטוח שיהיה לך נוח ברכב מיני.

2. לגבי הניסאן לא הייתי פוסל, עיקר הבעיות הן בג'וק, וגם שם הן לא מאד נפוצות.

3. ב-9/10 מתחיל מבצע חבר של ניסאן והמיקרה האוטומטית מוצעת ב80K, המבצע כולל גם אשראי נוח בריבית P-0.3 ולדעתי היא עדיפה על הספייס סטאר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קח אותה לנסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...