Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי הייתה XV 2.0 פרימיום למשך שנתיים (הייתי בין הראשונים בארץ שרכש אותה) ואני יכול לאמר ש:

1. צריכת הדלק הממוצעת שחויתי הייתה סביב ה12-13 ק"מ לליטר (בעיקר נסיעה עירונית). מחוץ לעיר לכיוון ה16 ק"מ לליטר.

2. רכב מאוד נעים לנסיעה ונותן תחושת נהיגה מאוד מפנקת (למעט רעש רוח בגלל ההתעקשות של סובארו על דלתות ללא מסגרת חלון משום מה.

3. אמין מאוד (לא חוויתי תקלות).

4. מפתיעה מאוד בשטח (בעיקר בחול עמוק) - חזקה וגמישה כמו פנתר.

אני היום על פריוס כך שעברתי למשהו חסכוני יותר אבל עדיין ממליץ בחום על הXV.

תודה,

גילעד.

פורסם

Keyser, מבחינתי המוביל איי זה יתרון (אלא אם יתגלה שיש לה הרבה התרעות שווא). בעיקרון אני לרוב נוהג מאוד נינוח ומאמין שהיא לא צפוייה להיות בעייתית עבורי.

אייל, שלחתי לך פרטים בהודעה פרטית.

גילעד, אני מאוד מקווה שהצריכה שאתה מציין בבינעירוני תהיה ריאלית גם לגביי. מה הצריכה שאתה משיג עם הפריוס, זה יתן לי אמת מידה. משעשע שאנחנו עושים בדיוק את הדרך ההפוכה. אני מחליף את הפריוס בת התשע שלי.

אגב, בכל התמונות שראיתי של ה-XV עם דלתות פתוחות, יש לדלת מסגרת (שכחתי לבדוק את זה כשהייתי בסוכנות -אני שונא את הפתרון הזה של סובארו. למשל כאן: http://www.cars101.com/subaru/crosstrek/crosstrek13-side-doors-open1.jpg. האם הגרסא הישראלית שונה, או שהיתה מתיחת פנים ששינתה את זה?

עופר, אין הנחה על הגרסא הזו, מרווח הגחון שלה נמוך מזה של הויטארה, היא פחות מאובזרת ממנה, ובמה שרלוונטי לי, היא גם פחות מרווחת (במשענת הכסא הקדמי של הויטרה יש מגרעת שכסא הבטיחות בדיוק נכנס בה. בנוסף, תא המטען יותר גבוה ועגלת ילים נכנסת בעמידה). ככה שהורדתי אותה מהאופציות

שוב תודה לכולם.

פורסם

הי ארז,

לגבי המסגרת של הדלת - יש מצב שהזכרון מתעתע בי אם כי רעשי רוח מכיוון החלון זכורים לי בפרוש (תעשה נסיעת מבחן במהירות מעל 80 קמ"ש - מאוד יכול להיות שמאז הדגמים הראשונים הם למדו לכוון את הדלתות כשורה סופסוף :-)

לגבי צריכת דלק בפריוס אני עושה כ19 קמ"ל בערך כיום (80% בעיר). לקח לי זמן ללמוד איך לנהוג בה כדי להגיע לזה.

אם אתה משאיר את הSTOP/GO בXV מאופשר ומכבה ברמזורים ופקקים אז סביר שתגיע לצריכה דומה למה שחוויתי.

תודה,

גילעד.

פורסם

שוב תודה,

מישהו עם רכב חדש יותר יכול להעיד על רעשי הרוח?

הבנתי שבמיני מתיחת פנים שנעשתה באוגוסט שופר בידוד הרעשים באופן כללי, וזו היתה אחת מנקודות התורפה של הדגם.

פורסם

בתחילת החודש קיבלנו את הXV דגם לאחר מתיחת הפנים (מנוע 1600), הרכב שקט מאוד.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם (נערך)

XV 1600 שלושה חודשים. 4000 ק"מ עד כה ואחרי מתיחת הפנים.

רעשי רוח לא מפריעים עד 140+ מנוע לא נשמע בכלל עד 4500 סלד +

מסגרת לדלתות יש ועוד איך ואיך אפשר שלא לשים לב לזה אחרי שנתיים בעלות על רכב.

אגב צריכת הדלק בכלל לא באיזור ה 12-13 ק"מ לליטר בעירת אולי 12-13 ליטר ל 100 ק"מ ב 2000 סמ"ק

אצלנו 70% נסיעה בין עירונית בכביש 6 והצריכה לפי המחשב רכב היא 11-12 ק"מ לליטר.

ז"א כ 9 ליטר ל 100 ק"מ.

אגב שטח, היינו בטיול של מאורגן של סובארו במדבר יהודה באיזור מנזר מעלה אדומים ומנזר מרבסא והרכב אותי אישית מאוד הפפתיע ביכולות במיוחד עם 3 אנשים ברכב הפרייבט 4*4 הזה לא רואה בעיניים :).

עוד דבר אחרון:

לגבי מנוע 1600 או 2000 קרוב ל 20 אלף שקל הבדל + אגרת רישוי יקרה יותר וצריכת דלק גבוהה יותר כמובן הכל לרעת ה 2000.

לי אישית לא חסר כוח ואני מתנייד יום יום באלפא 147 2.0 .חד משמעית ממליץ על ה 1600. בעיניי הדיל האטרקטיבי ביותר בשוק החדשות היום לרכבי 4*4 רכים

בהצלחה בבחירה!

עריכה אחרונה על ידי evgest

Subaru BRZ 2018 MT

• תוכן חדש...