Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות ארון לחדר שינה יד 2. הארון 6 דלתות, גובה 2.4 ואני לא יכול להוביל אותו על הגג של בפיאסטה.

מחיפוש של מובילים, ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי היתה 450 ש"ח.

מה נסגר? מדובר על גג שעה של עבודה והובלה בתוך העיר...

יש למישהו עצה איך להגיע למוביל חיפאי במחיר שפוי?

פורסם

~

זה לא נשמע לי כמו מחיר מוגזם, אבל תבדוק גם כאן:

http://www.tovilhaham.co.il/copy%20of%20copy%20of%20copy%20of%20about_rtl.html

בנוסף, הייתי בודק באתר "אגורה" אם יש מישהו עם משאית או טנדר שיכול לעזור תמורת החזר הוצאות דלק. בעבר היו שם הרבה אנשים שהציעו את השירות הזה.

פורסם

יכנס בברלינגו? יום השכרה עולה 250₪ או משהו כזה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש בחיפה מוביל קטן שעושה הובלות לסטודנטים בעיקר (בקטע של לעזור)

חפש בלוחות של "דירות שוות בין חברים" וכל אלו.

יש לו שם רוסי שאני לא זוכר.

משכנתא זה קל

פורסם

שכחת שאת הארון יש לפרק ולהרכיב? שכחת שזה מצריך עבודה של 2 אנשים (הובלה בבנייני קומות) בכדי שכשמעמיסים את הדיקטים והדברים הגדולים לא יפגעו בשום דבר? צריך להחזיק לפחות טנדר, או משאית קטנה שעולה כסף. יש ביטוח מטען, פצפצים+קרטונים+ מסקינג טייפ ורצועות קשירה ועיגון, יומית לפועל, סולר, חשבונית מס, מע"מ, פוליסת אובדן כושר לעבודות כפיים ועוד.

שום דבר לא בא בחינם. בטח יש את החאפרים שיעשו לך ב 150 שקל, יזנברו לך את כל ההברגות של הארון, ישרטו אותו וימלאו אותו בדפיקות קטנות בפינות, ישברו איזה עציץ או 2 בדרך החוצה, ירכיבו אותו לפי ניחושים והוא יתחיל להתרועע תוך חודשיים ואחרי חצי שנה ילך לפח.

לפרק ארון קיר 2.40 בלי לפגוע בשום הברגה או תושבת, לארוז אותו כראוי (כל החלקים נעטפים), להוריד למשאית מבניין קומות, להעמיס בעדינות, לקשור כראוי, לנסוע לאט בשביל לא לפרק לך אותו על כל באמפר, לפרוק, להעלות לדירה עם מעלית / מדרגות, להרכיב אותו בדיוק כמו שהיה לפני כן, לאזן אותו + פלס + יישור דלתות ומגירות, לוקח לפחות 3 שעות ל 2 אנשים.

עכשיו תעשה חשבון

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ארון 6 דלתות דורש משאית. זה לא משהו שאתה יכול לתקוע באיזה טנדר (ולדעתי גם לא בנגרר).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השירות שביקשתי היה פירוק + הובלה, ללא הרכבה. הפעולה שבתכלס יכולה לקחת הרבה זמן זו ההרכבה, פירוק ארון זה לרוב לא מסובך. הובלה של ארון מפורק (נגיד 20-30 משטחים מפורקים) אפשר לעשות בכמעט כל רכב הובלות, גם בנגרר יחסית פשוט.

אין לי ספק שלנותן שירות יש הוצאות ואני מכבד את זה. עדיין, עבודה של שעה (פירוק ארון והובלה בתוך העיר), דלק ובלאי רכב ל4 ק"מ לדעתי מאפשר להציע מחיר זול יותר.

פורסם

אם זה המצב, אני חושב שהמחיר שקיבלת היה סביר פלוס.

הרכבה לוקחת אולי יותר זמן, אבל אם אתה מצפה לפירוק יסודי שאחריו גם תדע מה הולך לאן ולאריזה נורמלית של המשטחים - כל הצעה מתחת ל-400 ש"ח הייתה מחשידה בעיניי.

פורסם

רק בשביל לתת פרספקטיבה.

ב 2008 שילמתי למוביל (אחד הזולים) 700 שקל רק על פירוק והרכבה של ארון קטן יותר (אותו גובה אבל 4 דלתות)

ההובלה נכללה כבר בהובלה של הדירה.

פורסם

ורק אוסיף את השני גרוש שלי, להתחיל להרכיב ארון 6 דלתות שלא אתה פרקת נשמע לי כמו מתכון לצרות.

לדעתי, מצא מוביל שיעשה רק הובלה ופרק והרכב את הארון בעצמך, מומלץ לצלם הרבה בתהליך הפרוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, אני בהחלט מודע לזה והכוונה שלי היתה לפרק את הארון יחד עם המוביל.

אני מבין מהתגובות שזה המחיר ואם אני רוצה משהו זול יותר, אני צריך לחפש חאפר שמוכן לעשות עבודה חאפרית. הקטע שזה בדיוק מה שאני מחפש. אם היה לי אפשרות לשים 5000 ש"ח על ארון חדש מהנגר, זה מה שהיתי עושה. אני במצב שאני רוצה לתפור פתרון זמני (שנה-שנתיים) במינימון השקעה.

רק שהחאפרים נעלמו ואין למצוא אותם בשום מקום :-(

פורסם

תיבדוק אם אתה יכול להוביל עצמאית עם עוד חבר. 2 גברים + רכב עם גגון, ונסיעה איטית וזהירה בעיר בזמן שקט, יכולים לדעתי לסיים את הפרוייקט בכמה שעות.

במקרה הגרוע יידרשו 2 - 3 סיבובים.

פורסם

פירוק (נורמלי) של ארון 6 דלתות פלוס הובלתו זו לא עבודה של שעה. אני אפילו לא מדבר על אריזה תקינה וסימון מה פורק מאיפה.

אתה רוצה לחסוך כסף? תפרק לבד ותזמין רק הובלה.

רוצה לחסוך יותר? תפרק ותוביל לבד, גם אם זה יקח 2-3 נגלות.

אני קניתי בזמנו ארון 4 דלות (גם בגובה 240 ס"מ) ביד2, פירקתי והובלתי אותו בעצמי בפרייבט שהיה לי אז. זה היה האצ'בק מה שהקל על הסיפור, ובנגלה השניה הובלתי רק את גב הארון (שני לוחות גדולים ודקים). כשמכרתי את אותו ארון לאחר 4 שנים, בא בחור צעיר, פירקנו ביחד את הארון והוא הוביל אותו בוואן.

פורסם

אני הובלתי ארון 3 דלתות הזזה. 2.40 על 2.40 על הגג של הקורדובה, פעמיים. כל פעם נגלה אחת (דלתות למטה, כל השאר מעל).

בדירה הבאה זו תהא פעם שלישית ;).

לפרק ארון יכול גם לקחת 15 דקות אם יודעים לאן ללכת.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...