Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון פח

avnerak
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשתדל פעם הבאה לקצר קצת יותר את ההודעות :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אין מה לתקן. אם זה נוסע - אז להסתפק בזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם היו מנפחים כנפיים. היום הטרנד החדש זה לשטח אותן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה אתם מסתלבטים?

תסתכלו על הכנף, זה לא מקורי.

לא מקורי זה לשון המעטה, זו סתם חתיכת פח (ממקרר או מכונת כביסה) שמישהו גזר עם מספרי פח. חתיכת עבודת פחחות עשו פה.

פורסם

תיגש לפירוקיה קרובה , תקנה כנף משומשת ותרכיב במקום זאת.

מקסימום תדרש לעבודת צבע שאפשר לעשות לפני שמרכיבים את הכנף ואז גם לא משביתים את האוטו

או לנסוע ברכב דו גווני , זה די פופולרי היום במיוחד ברכבים היקרים.

עריכה: במבט שני אני מבין שפות"ש מראה לנו תיקון פח שבוצע מפח של מקרר שנגזר עם מספרי מתכת וחובר עם מספר ברגים.

אכן יותר זול.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יגאל הרגת אותי מצחוק :lol:

כזה תיקון עוד לא ראיתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלה: האם רכב כזה עובר טסט? כוותי לטסט במכון רגיל בלי שוחד וקומבינות. האם הוראות משרד הרישוי מחייבות שהרכב יהיה "שלם"?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חסרה נורת איתות ב"פח" החדש. בלי קומבינות לא נראה לי שיעבור.

וכן הוראות משרד הרישוי מחייבות רכב שלם

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...