Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1433028995033930154.jpg

אז פורד כנראה החליטו לרסק את התחרות בתחום ההוט האץ' לחלוטין.

הנתונים:

- 345 כ"ס

- הנעה כפולה

- מהירות מקסימלית 265 קמ"ש

- 0-100 ב-4.7 שניות (בדיוק כמו הפורשה קיימן S)

- כפתור DRIFT MODE

עלות: $35,730 (138K ש"ח) בארה"ב

מקור:

http://jalopnik.com/2016-ford-focus-rs-gets-to-60-in-4-7-seconds-will-top-1730999976

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר להביא אותה לארץ עם איילון?

לא רואה שום סיבה שלא...

פורסם (נערך)

מחיר דומה לגולף R וסובארו STI.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
וידנית בלבד שלא כמו הגולף R.

נסה לעשות דריפט עם גולף R, ספר לי איך הלך... :wink:

פורסם
אפשר להביא אותה לארץ עם איילון?

הם היו ספונסרים בפורום. הפסיקו?

פורסם

אני חושב שכמות השרשורים של הRS עולה על זו של פיאט 124 ואלפא ג'וליה ביחד. הישג מרשים ללא ספק.

לדעתי ולצערי תתומחר כמו הגולף R או מאוד קרוב לכך. בלי קשר, הנתונים של הרכב הזה על הנייר מדהימים. היא בטח תהיה טובה מדי לנהג ממוצע. הבעיה עם רכבים טובים מדי שקשה לכייף אתם לאורך זמן. מצד שני יש כפתור דריפט, שאני מקווה שהופך אותה למעניינת יותר באמת, ולא סתם כפתור שלא משנה בהרבה.

אגב, היא לא הוט האצ'. כבר סוכם בפורום מזמן שהיא הוט הוט הוט הוט הוט הוט האצ', עם אקסטרה פלפל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הרשת מוצפת:

http://www.topgear.com/car-news/frankfurt-motor-show/bang-your-buck-fords-345bhp-focus-rs-will-cost-less-ps29000

באנגליה היא מעט פחות יקרה מהגולף R והסיביק R.

גם אם תיובא לארץ, אני בספק שימכרו מכונית ידנית בלי סמל מיוחס בכמויות רציניות.

פורסם

באנגליה אין דלק מוטורס :)

מי שעיצב אותה עשה עבודה מעולה. אני לא יודע אם זה רק רכב התצוגה אבל היא נראית מאוד טוב בעיניי, במיוחד עם הצבע הכחול בקישור שצירפת.

הם גם הצליחו לשמור אותה די סליפרית. אני לא רואה הרבה מקום לעשות אותה יותר סליפרית ממה שהיא נראית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האוטו הזה כל כך רחוק מהוט האץ'. אפילו הקודמת הייתה הרבה מעל ההוט האצ'ים של זמנה. הפוקוס RS מתחרה במכוניות כמו אאודי RS3, גולף R ושות'. וגם עולה כמוהן.

עם ההצלחה המסחררת שדלק זכתה לה עם ה-ST, אני ממש (אבל מ-מ-ש) בספק שה-RS תגיע ארצה דרכם. מה גם שהם קצת "ברוגז" עם פורד כרגע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

FUCK. על הנייר היא מהירה מה135M, ובאותה רמה כמו הA45 בהאצות. מעניין. הבעיה כמובן בתג - פורד. במקרה של הA45 לא חושב שזה אמור כל כך להפריע, היות והA לא מרגישה כל כך "מרצדסית".

בכל אופן אם היא תגיע ארצה בתקופה של השנה וחצי הקרובות Im taking one for a spin.

פורסם

מספר נקודות:

-במצב דריפט, 70% מהכח מועבר לסרן האחורי, אלא שאז, עד 100% ממנו יכולים להיות מועברים לגלגל האוחז, שהוא כמעט תמיד החיצוני. קצת מזכיר את הסידור הנפלא המוכר מהמיצובישי EVO זצ"ל.

-פוקוס RS החדשה, בדומה ל-ST ולמוסטנג הנוכחית, היא מכונית גלובלית עבור היצרן, במסגרת מדיניות ONE FORD. זה אומר שגם אם דלק ינסו להכשיל את המהלך, ישנם סיכויים רבים שנראה אותה בארץ.

-דלק אמורה לחזור לשווק את הפוקוס המחודשת אחרי החגים(אני שונא את הביטוי הכל כך ישראלי הזה, שזו דרך למשיכת זמן, תשלומים, עסקאות ומה לא). גם ST אמורה לשוב אלינו, מתוחת פנים. מעניין אם דלק למדו משהו מהנסיון הקודם ויתמחרו אותה באופן תחרותי יותר.

-כן, גם אני מזיל ריר על המקלדת...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...