Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האוטו הזה כל כך רחוק מהוט האץ'. אפילו הקודמת הייתה הרבה מעל ההוט האצ'ים של זמנה. הפוקוס RS מתחרה במכוניות כמו אאודי RS3, גולף R ושות'. וגם עולה כמוהן.

עם ההצלחה המסחררת שדלק זכתה לה עם ה-ST, אני ממש (אבל מ-מ-ש) בספק שה-RS תגיע ארצה דרכם. מה גם שהם קצת "ברוגז" עם פורד כרגע.

הקודמת הייתה מובילת הקטגוריה (עד שהגיעה המגאן 250), אבל היא תמיד תומחרה מצויין.

הקודמת עלתה 25 אלף פאונד, שזה מה שעלתה גולף GTI MK6.

הנוכחית מיישרת קו עם מחירי ה-GTI MK7 והלאון קופרה.

Bargain.

מה קשורה RS3 למחירים האלה?

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תזכרו מה שרועי אומר לכם - אם היא תגיע (ויש סיכוי לא רע שהיא תשווק, על הנייר, בגלל מדיניות פורד הגלובלית) ישימו לה תג מחיר של 300K, יביאו 10 לבנים של מקורבים (המקורבים עכשיו נוסעים בטח בב.מ.וו), ימכרו להם ב260K וזה יהיה הסוף המר שלה בישראל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המחיר הזה (בחו"ל) מצוין, הרבה פחות ממה שציפו.

סופר הוט-האץ' עם הנעה כפולה במחיר של גולף gti או לאון קופרה מאובזרת.

זול יותר מסיוויק טייפ-אר, וגם מהמתחרה הישירה sti. הרבה יותר זול מגולף R או m135 ובליגת מחיר אחרת לגמרי מ-RS3 או A45 עם ביצועים דומים.

כל זה כמובן לא אומר כלום על תמחור עתידי בארץ או אם היא בכלל תגיע.

504L, גם ה-ST הייתה אמורה להיות תחת המדיניות הגלובלית אבל בפועל נעלמה פה לשנה כבר עם תרוץ עלוב (חבר שלי עשה נסיעת מבחן, בא לעשות הזמנה ואמרו לו 'מצטערים, הוכרזה מתיחת פנים אז כרגע הפסקנו לייבא ונחכה למתוחת פנים'. זה היה לפני יותר משנה).

למרות שהתכנון שלי הוא על הנעה אחורית, אם לא יגיע משהו מעניין (כמו טויובארו מחוזקת) זה אולי יהיה הרכב הבא.

נשמע הגיוני שלמרות המחיר האטרקטיבי בחו"ל, כאן יתקעו מחיר שקרוב ל-300 :x

נקווה שזה יהיה יותר קרוב ל-250.

פטר, לפי מה שכתוב באנגליה מתחילים לקחת הזמנות והרכבים אמורים להגיע בתחילת 2016. בארה"ב מדובר על ספט' 2016 ובכמות מוגבלת.

ניר

פורסם
300 נשמע מחיר סביר לאוטו כזה.

הוא עולה כמו GTI חמש דלתות DSG בבריטניה, ו10% מתחת לגולף R. זה אמור לשים אותו סביב ה250-260K בארץ, אבל אין שום סיכוי שהוא ימכר מתחת ל300, אם לא 350.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני מסכים איתך בגדול וחושב שלמרות שהתמחור בחו"ל אמור לתת מחיר של 250-260 פה זה יהיה הרבה יותר אבל הלכת רחוק, אני לא מאמין שזה יהיה מעל 300.

350 ? אנחנו מדברים על פורד, כן ?

פורסם

הימורים?

מעל 300 בבירור, לצערי(נו). מוכן לתת לך יחס של 2:1 :o

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הקודמת הייתה מובילת הקטגוריה (עד שהגיעה המגאן 250), אבל היא תמיד תומחרה מצויין.

הקודמת עלתה 25 אלף פאונד, שזה מה שעלתה גולף GTI MK6.

הנוכחית מיישרת קו עם מחירי ה-GTI MK7 והלאון קופרה.

Bargain.

מה קשורה RS3 למחירים האלה?

התכוונתי כמובן ל-S3, ה-R שם התפלקה בגלל ההתרגשות כנראה :)

משום מה זכרתי שהיא עלתה 30K ליש"ט, שזה היה המחיר של ה-S3 והגולף R. אבל בדקתי ואתה אכן צודק, היא עלתה 25.

טוב נו, אז יאללה דלק, אני מרשה לכם עד... אמ, 245 אלף ככה? הולך?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אז בוא ניקח השוואה יותר טובה, אותו יבואן חמדן הביא כבר את הפוקוס ST במחיר שהיה גבוה בזמנו ביחס למחיר האטרקטיבי שהיא נמכרה באנגליה.

אם נסתכל על הפער בין המחירים של שני הדגמים באנגליה אז עדיין, עם אותו אלמנט חמדנות, ה-RS צריכה לעלות פה פחות מ-300.

בארה"ב הפער במחירים דווקא גדול יותר ולפי היחס שם נקבל פה 315 אבל בארה"ב המכירה בכלל מוגבלת אז זאת לא אינדיקציה טובה.

פורסם
אני מסכים איתך בגדול וחושב שלמרות שהתמחור בחו"ל אמור לתת מחיר של 250-260 פה זה יהיה הרבה יותר אבל הלכת רחוק, אני לא מאמין שזה יהיה מעל 300.

350 ? אנחנו מדברים על פורד, כן ?

אם הייתי מספר לך שמיאטה (ועוד הדור הכי זול שלהם מעולם במונחים יחסיים) תעלה אצל דלק 235K, גם לא היית מאמין. כשמביאים כמה מכוניות שלא בכוונה למכור אפשר לשים כל מחיר - מקסימום יש "פורד שעולה 350 אלף!!" שזה מעולה לתדמית - באיזה מחיר המלאי הזה (שלא יחודש) נמכר אח"כ זו כבר שאלה אחרת.

פורסם

אני גם לצערי חושב שזה מה שהם יעשו.

הם כנראה לא רוצים למכור, מישהו יודע למה? אתן השערה תכף.

הם יתעקו מחיר של 300-320, ככה לא הרבה יקנו, כי הם לא באמת רוצים למכור, ועל אלה שמכרו יעשו רווח גדול.

לדעתי הם לא רוצים למכור, כי אולי הרווח ביחס להשקעת אנרגיה פשוט לא שווה, כלומר כמה כבר ימכרו, בוא נהיה ראלים רגע, בקושי נמכרים רכבים ידניים בארץ, כולם צועקים שרוצים ידני, בפועל לפי נתוני המסירה משרשור אחר, לדוגמא: מתוך כל ה 135, 235, היתה סדרה 1 ידנית, סדרה 2 ידנית (אחת מכל אחד) כל השאר אוטומט.

אז נניח ימכרו 5 בשנה? אולי 10 בשנה הראשונה, אני לא יודע להגיד מה משתלם ומה לא (בואו לא נחזור לשרשור של המיאטה והוויכוח על כמה מרוויחים), השאלה אם בשביל כמות רכבים כזאת שווה לעשות מאמץ, להחזיק מלאי חלפים וכל מה שכרוך בזה.

מבחינתי, בסכום של 250-260, זה יכול מאוד להיות הרכב הבא שלי.

פורסם

שכחתם את שרשורי המיאטה מלפני כמה שבועות? זו אותה דלק מוטורס שמייבאת את הרודסטר הכי עממית במחיר של פרמיום.

כפי שזה נראה מנסיון עבר, דלק לא מעוניינים להתעסק עם מכוניות שלא מיועדות לשוק הרחב, ולכן רוב הסיכויים שגם אם יחייבו אותם בכוח למכור כמה אקסמפלרים בארץ, הם ימכרו עם פרמיירת "לא בא לי" גבוהה שתבאס את כולנו.

פשוט חבל לי שבעוד חצי שנה יפתח פה עוד שרשור אכזבה מגולש שבאמת רצה לקנות רכב ספורטיבי ושונה מהעדר במחיר לא מופרז.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...