Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf GTI או Octavia RS

Virtue3000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חג שמח חברים!

אני לא מרבה לכתוב בפורומים אלא מעדיף להיות על תקן של צופה, אבל כנראה גם זמני הגיע...

התחשק לי להתחדש ברכב חדש וכנראה אני שוב אשאר בקונצרן VAG בפעם השלישית ברצף כבר.

ביליתי את הבוקר בלהסתובב בין הסוכנויות של פולקסווגן, סקודה וסיאט. ובכן, סיאט לא מעניין כ"כ למרות היותו הכי חזק (קופרה 280) אבל זה עדיין סיאט:?. נכון איכות החומרים עלתה משמעותית ביחס לדגם הישן אבל זה עדיין לא פולקסווגן או אפילו סקודה. חוץ מזה עם כל הכבוד הוא נראה קצת "ילדותי" ויותר מדי BOY RACER CAR, בעיניי.

לעומת זאת RS נראה רכב הרבה יותר בוגר ומאוזן. נכון, זה אוטו הרבה פחות ספורטיבי מאותה קופרה אבל אני לא רואה את זה כחיסרון משמעותי. מאוד אהבתי בRS את המרווח בפנים ואת המושבים: הבאקטים-בכאילו, נראים לא רע בכלל. מה שכן מעצבן טיפה, זה הפלסטיק דמוי קארבון בסלון, נכראה מגוחך וזול. לצערי אף אחד לא שמע או יודע על הגרסא RS230 ולכן מה שיש כרגע זה הדגם 220 רגיל שמשווק בארץ כבר שנתיים.

ההצעה שקיבלתי על הרכב, היא 220 אלף וזה לפני "הדיבורים" עם הסוכן על הסגירת העיסקה. אני מאמין שיותר מ5 אלף לא יהיה ניתן להוריד. אגב הרכב מגיע כבר עם הג'אנט של 18 במקום ה19 שהיה בהתחלה, שזה דבר נחמד בנסיעות בית-משרד-בית ביום יום...

ולבסוף קפצתי לפולקסווגן על מנת לקבל את ההצעת מחיר על הרכב שהוא גם ככה די מוכר וחרוש. GOLF GTI.

אין מה להגיד מבחינת האיכות החומרים הגולף החדש באמת הרבה יותר קרוב לאאודי איי 3 מאשר לסקודה. הנתונים וההספק די זהים לאוקטביה, אך הוא אמור להיות טיפה יותר זריז. כמובן הרגיש לי יותר צפוף בגולף לעומת אוקטביה. ההצעה שקיבלתי היא על הדגם 5 דלתות DSG, עם חבילת לדים\קסנונים\פס אדום(בזיון!!)\ג'אנט 18, 233 אלף שקל.

חזרתי הביתה קצת מבולבל ומלא בהתלבטויות בין שני הדגמים הללו.:roll:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על הגולף. אותי יותר מעניינת חווית הנהיגה ולכן הייתי מעדיף את הגולף שהיא יותר ממוקדת מטרה ומחודדת. מצד שני הבעת עניין בכל מיני פרמטרים שבהם הסקודה מובילה כמו: ייחודיות, שימושיות ומרווח. לדעתי אתה פשוט צריך להחליט מה יותר חשוב לך ברכב...

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אם השימושיות והמרווח הפנימי חשובים לך מאוד - לך על האוקטביה. מבחינת כל השאר - הגולף. כבר ענית על זה בעצמך. בהצלחה ותעדכן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שתיהן אכן מכוניות מצוינות.

אבל אני לא מבין במקרה שלך מדוע פסלת את הקופרה?

לשלם 10k יותר על GTI בשביל לקבל רכב שעדיין יהיה פחות מאובזר רק בגלל תא הנוסעים? שבנינו כבר לא כל כך הרבה יותר איכותי משל הקופרה.

האם הקופרה עמדה לתצוגה באולם התצוגה?

היא לא יותר בוי רייסיר מכל אחת מהמתמודדות שלך.

ושווה אולי לבחון גם את הג׳ולייטה תלתן.

בכל מקרה - נסיעות מבחן על כולן לפני שאתה בוחר.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם (נערך)

גיא, ראיתי אותה וגם נסעתי עליה :wink: (השילוב של אפור כהה עם כתום מזעזע חח)

הרכב באמת נוסע חזק מאוד ולוקח פניות בצורה מטורפת. מה שמאוד ביאס זה שהפנים שלו די זהים לFR.

אני מנסה להסתכל על הרכב כחבילה שלמה,מצד אחדף שיתן בראש בכבישים מפותלים ומצד שני, גם יהיה נעים לעמוד בו בפקקים, כי בוא נסכים שזה המקום הטבעי של כל המכוניות בארץ ישראל בימי חול.

גולף מרגיש כמו חבילה מאוד מאוזנת ולטעמי, גם מרגיש יותר יוקרתי.

אגב הישיבה בקופרה הרגישה לי די גבוהה ביחס למה שאני רגיל מהשירוקו שלי.

תלתן ירוק אכן כן אופציה מעניינת או יותר נכון יפה. לא נהגתי עליה, רק ישבתי בפנים. ב240 אלף הייתי מצפה לקצת יותר מבחינת האיבזור ואיכות החומרים. מה שכן יש לה אחלה סאונד!:lol:

על אוקטביה גם לא נהגתי אלה רק ישבתי בפנים באולם תצוגה. למען האמת אני מאוד מחבב את המראה הסדני שלה ואת הבפנים, הכי מרווחת מבין שלושתן. יצא לי לקרוא את הנושא ההתרשמות ממנה והבנתי שהיא הכי פחות ספורטיבית מבין כולן ולכן כנראה אפסול גם אותה.

עריכה אחרונה על ידי Virtue3000
פורסם

קח בחשבון שה VRS מאובזרת הרבה יותר ובמחיר נמוך יותר בגולף כל צבע חוץ מאדום ולבן יהווה תוספת, מראות מתקפלות חשמלית זה תוספת, חיישני חנייה מקוריים זה תוספת, כך גם מצלמה, חלונות כהים וכל דבר שם מהווה תוספת ומשכך הזמנה מיוחדת שאורכת עד שישה חודשים. באוקטביה אתה מקבל את כל הדברים האלה כמקוריים ובפחות כסף.

פורסם

זה גם שיקול.

מגיעים לארץ עכשיו שני דגמים של GTI וזהו כרגע. הקטע שבדור הנוכחי צריך לשים כסף בשביל לקבל את הפס האדום מאוד מעצבן.

מצד שני יש במלאי VRSים וכן הרכבים האלה כבר מאובזרים.

פורסם

מקדימה הגולף מרווחת לא פחות, אם לא יותר מהאוקטביה (עקב כיסא שיורד יותר נמוך). חד משמעית הייתי מעדיף את הגולף במצב שלך ויש לה יתרון משמעותי מבחינת שמירת ערך.

ההתרשמות שלי מהאוקטביה נמצאת כאן.

דווקא הגולף לא מרגישה יותר זריזה מהאוקטביה מבחינת מנוע. אם כבר להפך, אבל זה לא הגיוני לפי דפי הנתונים. כמובן שמבחינת ההתנהגות הGTI עדיפה. בכל מקרה, בשתיהן, שדרוג תוכנה מביא אותך למחוזות ה300 כ"ס וזה הרבה יותר ממספיק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רק מחר אבצע את ההזמנה.

כנראה אין יותר מדי ברירה ואלך על DSG כי הבנתי שאין ידניות במלאי.

מבחינת האיבזור אני מתכוון לקחת את החבילה של 16500 ש"ח. כלומר ג'נט, לדים ואת הפס האדום חח..

הרכב כמובן 5 דלתות.

פורסם

יש עוד תוספות לרכב, אך כולן מצריכות הזמנה מיוחדת.

1. צבע מטאלי (קרי הכל חוץ מאדום או לבן)

2. מערכת Dynaudio עם סאב מקורי

3. חיישני חנייה קדימה + אחורה

4. חלונות כהים

5. מראות מתקפלות חשמלית

6. מתלים אדפטיבים

7. מצלמת רוורס

8. פנסי לד אחוריים (של הגולף R)

שים לב שלמרות המחיר ההזוי של 16,500 ש״ח עבור ג׳אנט 18 וקסנון, אם תרצה פנסי לד אחוריים, מדובר בתוספת נוספת.

• תוכן חדש...