Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf GTI או Octavia RS

Virtue3000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה ותהנה. אם היית פתוח לנסות את התלתן או משהו אחר - אולי היית מכיר גם חוויות נוספות, אבל נראה שמראש רצית גולף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור לי שהגולף תמשיך להימכר והרבה. כנראה גם יותר מהקופרה אבל עדיין מתקשה להבין (בבחירה רק בין שתי אלו) איך אפשר להוציא בין 21 ל-26 אלף ש״ח יותר על ה-GTI עם כל התוספות ועדיין אבזור שאינו מתקרב לזה של הקופרה, עם טורבו קטן יותר ובלי דיפ׳ מכאני והכל בגלל שתא הנוסעים קצת יותר איכותי או שמדובר ב-VW ולא סיאט?

בכל מקרה העיקר שתהנה מהרכישה וסע בדרכים טובות!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
ברור לי שהגולף תמשיך להימכר והרבה. כנראה גם יותר מהקופרה אבל עדיין מתקשה להבין (בבחירה רק בין שתי אלו) איך אפשר להוציא בין 21 ל-26 אלף ש״ח יותר על ה-GTI עם כל התוספות ועדיין אבזור שאינו מתקרב לזה של הקופרה, עם טורבו קטן יותר ובלי דיפ׳ מכאני והכל בגלל שתא הנוסעים קצת יותר איכותי או שמדובר ב-VW ולא סיאט?

מכוניות כאלו אתה קונה לפי מה שעושה לך את זה ולא לפי דפי נתונים - אני לגמרי מבין למה מישהו יפסול את הקופרה על הסעיף הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי חיפוש על VRS והגעתי לשרשור.

הסיבה שפסלתי את הלאון היא בדיוק בגלל זה. אני לא רואה איך אפשר להנות מרכב לאורך זמן (שנים) אם בפנים הוא מרגיש זול ולא מזמין. לא הכל זה סוסים ואחיזה, הם חלק ממכלול רחב יותר של הנאה.

A3

A4

פורסם
^ בדיוק מה שבאתי לענות.

זה כמו שלפניכן בחרתי את שירוקו כשהרבה יותר משתלם היה לקחת FR 180 ועדיין לא הצטערתי לרגע :lol:

השוואה ממש לא רלבנטית. השירוקו נראית פגז והלאון נראית סתם.

מצד שני, לאון מול גולף - הגולף נראית רק טיפה יותר טוב. אני מניח שמי שבוחר GTI ע"פ קופרה, לא ממש מחפש רכב ספורט ואולי הסמל משפיע עליו. אני, למשל, אולי הייתי עושה את אותה בחירה אם אלה היו שני הרכבים שהיו עומדים בפני. אבל להגיד שהפנים של ה- GTI מזמין? עם הכסאות האלה? מיי גוד. בעבר היתה לי GTI וזה היה נסבל. היום - מכאיב בעין. לא ברור, פשוט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הלכתי השבוע לסוכנויות פולסווגן וסיאט .לי יש סיאט לאון 2011 ותא נוסעים,איך לומר בעדינות,מדכא מאד מאד.איכות הרכבה ברמה ירודה ואיכות חומרים היא מתחת לכל ביקורת.נראה לי שאפילו קיה מאותם שנים מרגישה מרצדס לעומת לאון.אבל לא זו הנקודה,הנקודה שלאון קופרה החדשה מקבלת ללא סוף ביקורות שליליות לגבי תא נוסעים לעומת גולף.אין ספק שגולף מרגישה לי אישית מדהימה.לעומת זאת לאחר ישיבה בקופרה לא כל כך הבנתי למה לשלם תוספת של איזה 30-40 אלף שקל על גולף.מבחינת איכות בניה לא ראיתי שום הבדל ובדקתי לעומק ביניהן.יש הבדל באיכות החומרים,נכון.עיצוב לא קיים בשתיהן כי זה גרמני ואנו יודעים במה גרמנים מצטיינים וזה לא עיצוב.כך שבאמת קשה לי לקבל את התרשמות של חלק מכם.אם נשים את גולף בצד אז לאון תהיה הכי איכותית לעומת מתחרות כמו ford st,megane rs,.טוב לעומת לאון שלי היא מרגישה מרצדס,לא פחות

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

רוצה הארדקור לך על מגאן RS, רוצה ביצועים ואבזור לך על קופרה, רוצה פוזה ו"איכות חומרים" לך על הגולף.

בכל אופן, כשקופרה נותנת לך בראש בכל מצב אפשרי, אז אני מאמין שההידלקות על הגולף תרד במעט. אם כי כל אחד ומה שעושה לו את זה. לא תמיד מה שהכי הגיוני זה מה שהרגש הכי רוצה.

תתחדש. תעלה חוות דעת על הגולף.

• תוכן חדש...