Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני ממש זקוק לעזרתכם נואשות!

עברה כבר שנה וחצי (!) מאז השתמשתי באוטם הצבע של מנזרה גם על חלקי הפלסטיק החיצוניים ברכב וזה השאיר לי סימנים לבנים. זאת, למרות שהיצרן רשם בפרוש שניתן לעשות כן!

נאמר לי שבשטיפות זה ירד, אבל כפי שציינתי - עבר כל מלא זמן ולא מעט שטיפות מאז וזה פשוט נשאר אותו הדבר.

שקלתי להשתמש אולי במחדש פלסטיק אבל אני מפחד שזה סתם יהיה לשים מלא חומרים על הפלסטיק וזה גם סתם ישמר לטווח זמן קצר.

אני אובד עצות!!

מישהו שמע אולי על דרך פיתרון יעילה להורדת הסימנים הלבנים של אוטם הצבע מהפלסטיקים החיצוניים?

דרך שהצליחה לו?

פורסם

אני זוכר שהציעו פה להוריד עם מחק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי יש קצת כתמים מאוטם הצבע של מנזרנה שיישמתי לפני כשנה. בפעם השניה נזהרתי הרבה יותר, אך עדיין ישנם סימנים מהפעם הראשונה. למדתי לנגב מיד אם האוטם נגע בפלסטיקה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
ספוגית הפלא הורידה לי כתמים מאותו האוטם מפלסטיקה (להשתמש עם מים ומאוד בעדינות)

+1

עבד אצלי בהמלצה דומה והורדתי את רוב הלכלוך. כמובן בעדינות יתרה כדי לא להרוס את הפלסטיקה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...