Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

martines,ף

תסביר לי בדיוק איך העובדה שמנוע החיפוש עוקב אחראי עלולה לפגוע בי ?

העובדה שאני מחפש, לדוגמא, טיסה לשיקגו ובאתר הבא שאכנס עליו אראה פרסומת לטיסות זולות לארה"ב תפגע בי ?

אם חיפשתי רחפנים ואני מקבל פרסות לפנטום החדש זה פוגע בי ?

אם חיפשתי וויברטור ורוד אנאלי כפול אולי זה באמת יפגע בי אם זה יקפוץ לאשתי בטלפון שלה - בשביל זה יש incognito.

לא צריך לגלוש ב TOR ולרדת למחתרת, כולה פרסומות מותאמות אישית. זה העולם היום, מה לעשות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

תסביר לי בדיוק איך העובדה שמנוע החיפוש עוקב אחראי עלולה לפגוע בי ?

העובדה שאני מחפש, לדוגמא, טיסה לשיקגו ובאתר הבא שאכנס עליו אראה פרסומת לטיסות זולות לארה"ב תפגע בי ?

אם חיפשתי רחפנים ואני מקבל פרסות לפנטום החדש זה פוגע בי ?

אם חיפשתי וויברטור ורוד אנאלי כפול אולי זה באמת יפגע בי אם זה יקפוץ לאשתי בטלפון שלה - בשביל זה יש incognito.

לא צריך לגלוש ב TOR ולרדת למחתרת, כולה פרסומות מותאמות אישית. זה העולם היום, מה לעשות.

אני פשוט משתגע מהשאלה הזו .

הנה כמה דוגמאות בשלוף

- חברת הביטוח תסרב לעשות לך ביטוח חיים כי היא מצאה במידע שחיפשת לקנות משהו שקשור לספורט אתגרי. לא יגידו לך למה מסרבים פשוט יסרבו ואתה לא תדע מה בדיוק גרם להם לסרב.

- כשתתבע את הביטוח הרפואי שעשית למקרה סרטן יסרבו לשלם לך כי הם יגלו שחיפשת חומרים על עישון וגראס, או משהו שקשור לזה, יסיקו שאתה מעשן או ניסית לעשן בניגוד למה שהצהרת, ולך רק יגידו משהו אנונימי על הפרת תנאי הפוליסה. ותאמין לי - חברות ביטוח טובות מאד בחיפושים כאלה, רק מחפשות משהו כדי להפיל אותך ברגע שאתה תובע, והמידע שגוגל פייסבוק וואטסאף וכל השאר אוספות עליך פתוח למרבה במחיר

- דוגמה אמיתית מהשנים האחרונות - מכר מהעבודה שהיה צריך להגיע לארה"ב לעבודה, קיבל סירוב לכניסה למדינה והוכנס לרשימת האנשים המסוכנים שקשורים לגורמי טרור, מישהו קישר את אחד מאנשי הקשר בשרשרת הוואטסאפ פייסבוק וכו שלו עם גורם טרור, רק אלוהים יודע איך היסיקו את זה. הבן אדם עם סיווג ביטחוני סודי ביותר, בוגר סיירת מוברחת עבד הרבה שנים בחברה, עם עבר נקי ללא רבב.

הקישורים שהחברות עושות מהמידע עליך הם הרבה יותר עמוקים מדוגמאות הפשוטות שהבאתי כאן, מרכיבים עליך עץ גדול של מידע עם מיקומים, אנשי קשר, טקסטים שכתבת לאחרים, אימיילים, טלפונים, תמונות , וידאו, וכל המידע שמיטב תוכנות הריגול אוספות עליך מידי דקה.

אני חוזר שוב - מידע שגוגל פייסבוק וואטסאף וכל השאר אוספות עליך פתוח למרבה במחיר ולגורמי הממשלה והביטחון בפרט.

אני יעלה עוד דוגמאות אם זה יעזור לשכנע מישהו, עד כמה הפרטיות שלנו היא דבר חשוב וקריטי.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

הנהלת הפורום לא מאשרת גישה לאוף טופיק למשתמשים שנידחתה בקשתם לויזה לארה״ב, או שחיפשו קללות ומילים גסות בגוגל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הערה מצויינת ובמקום - זה לא סתם שרוב משתמשי הפורום הזה מסתתרים תחת כינויים במקום לתת את השם האמיתי, האינטואיציה הבריאה שלהם אומרת להם שכדאי שישמרו על מידה מסויימת של פרטיות, אבל אותה אינטואיציה לא עובדת כשמדובר בפייסבוק וואטסאפ וכו. מעניין למה ?

פורסם
רוב האנשים לא קולטים ולא רוצים לדעת שהתוכנות האלה הם תוכנות ריגול במסווה של "רשת חברתית"

"מה כפת לי שיידוע עלי, אין לי מה להסתיר" זו הגישה הרווחת.

אני לא מתשמש בוואצאפ ולא בפייסבוק, ואת גוגל אני מנסה להפסיק להשתמש עד כמה שאפשר. ויש תחליפים היום לא רעים כלל.

תנסו את https://duckduckgo.com בתור חיפוש במקום גוגל למשל

מרטינס, אתה קצת פרנואיד... זה אמנם נכון שהם יכולים לעקוב אחריך ולמכור נתונים עליך לחברות מסחריות, אבל כמו שנאמר פה - זו המציאות של ימינו. הגישה הרווחת היא לא "אין לי מה להסתיר" אלא "אני לא מעניין אף אחד". אתה יכול להתאמץ מאוד בשביל לא להשתמש בשירותים הסופר-שימושיים הזמינים היום, אבל בסופו של דבר ההגנה שתקבל מכך היא זניחה ביחס ליתרונות של אותם שירותים.

בנוגע למידת (חוסר) הפרטיות השכיחה בימינו, כשאנשים כותבים כל שטות שעולה להם לראש בפייסבוק - בזה אני דווקא מסכים איתך. מבחינתי זה רק חיובי. אני רוצה לדעת יותר על בנאדם שיש לי קשר כלשהו אליו? תוך חמש דקות של שיטוט ברשת אני יודע להעריך כמה הוא חכם או מטומטם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני פשוט משתגע מהשאלה הזו .

הנה כמה דוגמאות בשלוף

- חברת הביטוח תסרב לעשות לך ביטוח חיים כי היא מצאה במידע שחיפשת לקנות משהו שקשור לספורט אתגרי. לא יגידו לך למה מסרבים פשוט יסרבו ואתה לא תדע מה בדיוק גרם להם לסרב.

- כשתתבע את הביטוח הרפואי שעשית למקרה סרטן יסרבו לשלם לך כי הם יגלו שחיפשת חומרים על עישון וגראס, או משהו שקשור לזה, יסיקו שאתה מעשן או ניסית לעשן בניגוד למה שהצהרת, ולך רק יגידו משהו אנונימי על הפרת תנאי הפוליסה. ותאמין לי - חברות ביטוח טובות מאד בחיפושים כאלה, רק מחפשות משהו כדי להפיל אותך ברגע שאתה תובע, והמידע שגוגל פייסבוק וואטסאף וכל השאר אוספות עליך פתוח למרבה במחיר

- דוגמה אמיתית מהשנים האחרונות - מכר מהעבודה שהיה צריך להגיע לארה"ב לעבודה, קיבל סירוב לכניסה למדינה והוכנס לרשימת האנשים המסוכנים שקשורים לגורמי טרור, מישהו קישר את אחד מאנשי הקשר בשרשרת הוואטסאפ פייסבוק וכו שלו עם גורם טרור, רק אלוהים יודע איך היסיקו את זה. הבן אדם עם סיווג ביטחוני סודי ביותר, בוגר סיירת מוברחת עבד הרבה שנים בחברה, עם עבר נקי ללא רבב.

הקישורים שהחברות עושות מהמידע עליך הם הרבה יותר עמוקים מדוגמאות הפשוטות שהבאתי כאן, מרכיבים עליך עץ גדול של מידע עם מיקומים, אנשי קשר, טקסטים שכתבת לאחרים, אימיילים, טלפונים, תמונות , וידאו, וכל המידע שמיטב תוכנות הריגול אוספות עליך מידי דקה.

אני חוזר שוב - מידע שגוגל פייסבוק וואטסאף וכל השאר אוספות עליך פתוח למרבה במחיר ולגורמי הממשלה והביטחון בפרט.

אני יעלה עוד דוגמאות אם זה יעזור לשכנע מישהו, עד כמה הפרטיות שלנו היא דבר חשוב וקריטי.

חברת הביטוח תסרב לשלם לי פיצויים בעקבות חיפוש בגוגל... הייתי שמח לראות כמה מקרי תביעה נדחו בעקבות הסטוריית חיפושים בגוגל. ולא, אני לא מתכוון לאותם המקרים שבעקבות תמונות בפייסבוק הגיעו למסקנות כאלו ואחרות - תמונה זו ראיה שניתן להסיק ממנה עובדות חד משמעיות, חיפוש בגוגל לא.

ובקשר לפרסום פרטים אמיתיים בפורום כזה או אחר, האמת - אני באופן אישי יותר מפחד מאנשים פסיכים מאשר אלגוריתם של גוגל או ווטסאפ. בדיוק בגלל זה אין לי שום בעיה עם מנועי חיפוש אבל לא אפרסם פרטים אמיתיים באופן ציבורי.

ברור לי שמהצלבת נתונים בגוגל ניתן ללמוד עלי הרבה, so what ? כמו שרוני אמר פה, את מי בדיוק אני מעניין ?

אנשים ניזונים מפחד, מהיסטריה... זה משרת כל כך הרבה גורמים וגם ככה כל היום מאכילים אותנו בהפחדות, למה לחפש עוד סיבות ?

אני רוצה לראות יום בלי מנועי חיפוש באינטרנט או בלי שירות כמו ווטסאפ - פתאום כולם יתגעגו לעידן הפוסט פרטיות.

הפרטיות, כמו גם הרבה תחומים אחרים בחיים, השתנת - שום דבר לא מבטיח לך שגם שירותי הקוד הפתוח או התוכנות שאתה מאמין שהן פרטיות הן אכן כך.

יש שתי אפשרויות, להיכנס ללחץ או לזרום עם תעבורת המידע המודרנית, לשתות בירה קרה, לשלוח בווטסאפ המשפחתי ולקוות שחברת הביטוח לא תסרב לשלם לך על מחלת כבד כי חיפשת פעם בגוגל "בר בברלין".

בברכת בריאות ושנה טובה !! :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הן לגוגל והן לפייסבוק יש שלל מידע על גולשים ומשתמשים ברמות שיגרמו לכמה להחוויר. איפה קונים, מה נוטים לקנות, איך נוטים לקנות וכו'. את פילוח סוגי המשתמשים אתה תקבל בתור משתמש בשירותי הפרסום של גוגל, אבל לעולם, לעולם לא תקבל מזהה ספציפי של גולש/משתמש מסוים. בתור בעל עסק מפרסם, כן?

אצל פייסבוק יש retargeting המבוסס על רשימות משתמשים, יענו פרסומות תפורות לך עד לרמת החפתים, בגוגל זה אחרת - האלגוריתם יודע עליך יותר ממה שאתה יודע על עצמך, אבל לעובדי גוגל עצמם הגישה מוגבלת.

לא כתבתי מתוך ציטוטים אחרים, והמבין יבין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל הפורנו הרגיל אני משתמש בגוגל.

בשביל הדברים יותר מוזרים אני גולש בTOR.

בנוגע לwhatsup, אם באמת גוף בטחוני כלשהו היה עוקב אחרי השטויות שאני שולח שם וששולחים לי, מזמן הייתי נעצר בחשד להקמת ארגון טרור ניאו-נאצי או משהו בסגנון.

שירגלו כמה שהם רוצים, אם בסוף הכל מסתכם בבאנרים לפרסומות זה לא משנה לי. אני אפילו לא אהיה מודע לזה בגלל adblock.

בקיצור, מי שצריך לפחד, יודע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בינתיים זה פרסומות. בעתיד זה יהיה משהו אחר,

מקימי גוגל לא יחיו לעד ומישהו או משהו יחליף אותם.

אבל באמת אין טעם לפחד כי זה כבר מאוחר מדי ואת מה שיקרה בעתיד כבר אין לנו יכולת למנוע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בינתיים זה פרסומות. בעתיד זה יהיה משהו אחר,

מקימי גוגל לא יחיו לעד ומישהו או משהו יחליף אותם.

אבל באמת אין טעם לפחד כי זה כבר מאוחר מדי ואת מה שיקרה בעתיד כבר אין לנו יכולת למנוע.

בשביל שזה יהיה משהו אחר ומשמעותי יותר מפרסומות ומכירות צריכים לחוקק הרבה חוקים. כיום אי אפשר לעצור אותך על רצח רק כי חיפשת ביוטיוב סרטון איך משחיזים סכין.

אם לא ביצעת שום פשע אין לך ממה לפחד.

מי שמספיק טיפש לבצע פשע ולהוכיח ברשת שהוא אחראי לזה, רק יקל על המשטרה ללכוד אותו וזה טוב לכולנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...