Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחו לי באצפ תמונה של נדנדה.

כמה דקות לאחר מכן חיפשתי דגם של רמקול בגוגל וכשניכנסתי לאתר שהוא ב co.uk הופיע לי באנר בדיוק עם אותו דגם של נדנדה כפירסום של אתר ישראלי שאפיחו נמצא בעיר שאני נמצא בא.

אין לי בעיה שירגלו אחרי אבל יש גבול.

גלקסי 5s

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

:shock:

צירוף מקרים? לא נראה לי שהם יכולים לדחוף פרסומות לפי תמונה ששלחת בוואצאפ. ואם כן, זה פאקינג הזוי ו-ב. יש אנשים ששולחים דברים פרטיים בוואצפ, לא הגיוני שגוגל יוכל לראות את זה.

פורסם

זה לא צירוף מקרים כי זו נדנדה שטרם ראיתי פה בחנויות וזה היה הבאנר באתר הראשון שנכנסתי אליו ממש 3 דקות אחרי ששלחו לי את התמונה

ויש בגוגל תמונות אפשרות שאתה מעלה תמונה וגוגל מוצא לך תמונות דומות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אנדרואיד, התמונה שמורה לך בגלריה, ויש מצב שהם מחטטים שם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

אין לך מושג כמה עמוקה המנהרה הזאת, קח את זה ממי שעבד בתחום.

לגוגל ופייסבוק (בעלת ווטסאפ) יש הסכמי חלוקת משאבים (שהם המשתמשים), ההסכמים נחתמים מתוך ההבנה שלא כולם משתמשים בפייסבוק, ולא כולם משתמשים באנדרואיד, אבל אם תיקח את 2 הקבוצות הללו, אתה תגיע ללמעלה מ-95% מהמשתמשים באינטרנט.

במקרה הספציפי שלך, גם לגוגל וגם לפייסבוק יש גישה בנפרד לנתוני המיקום שלך, הבעת עניין בוואטספ (פייסבוק, לצורך העניין) בתמונה מסויימת.

ע"י הצלבה של שמות המשתמש בג'ימייל ופייסבוק, ADSENSE של גוגל ידעה שמדובר באותו המשתמש.

בנקודה הזאת, האלגוריתם שולח 2 שאילתות:

מה המיקום של המשתמש?

האם יש לי תמונה דומה באחד מהקמפיינים שאני כרגע מריץ?

מכיוון שהתשובה לשאלה הראשונה ידועה, והתשובה לשאלה השנייה היא חיובית, אתה מקבל באנר עם התמונה הזאת, עם קישור לקנייה בסניף הקרוב אליך פיזית.

נורא פשוט.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
מרגיש שחיללו אותי

קח שליטה לידיים ויפה שעה אחת קודם

רוט, xposed

xprivacy או appops

או לחלופין רום בלי google services

אגב יש גוגל פוטוס על המכשיר עם גיבוי אוטומטי?

פורסם

רוב האנשים לא קולטים ולא רוצים לדעת שהתוכנות האלה הם תוכנות ריגול במסווה של "רשת חברתית"

"מה כפת לי שיידוע עלי, אין לי מה להסתיר" זו הגישה הרווחת.

אני לא מתשמש בוואצאפ ולא בפייסבוק, ואת גוגל אני מנסה להפסיק להשתמש עד כמה שאפשר. ויש תחליפים היום לא רעים כלל.

תנסו את https://duckduckgo.com בתור חיפוש במקום גוגל למשל

פורסם
אין לך מושג כמה עמוקה המנהרה הזאת, קח את זה ממי שעבד בתחום.

לגוגל ופייסבוק (בעלת ווטסאפ) יש הסכמי חלוקת משאבים (שהם המשתמשים), ההסכמים נחתמים מתוך ההבנה שלא כולם משתמשים בפייסבוק, ולא כולם משתמשים באנדרואיד, אבל אם תיקח את 2 הקבוצות הללו, אתה תגיע ללמעלה מ-95% מהמשתמשים באינטרנט.

במקרה הספציפי שלך, גם לגוגל וגם לפייסבוק יש גישה בנפרד לנתוני המיקום שלך, הבעת עניין בוואטספ (פייסבוק, לצורך העניין) בתמונה מסויימת.

ע"י הצלבה של שמות המשתמש בג'ימייל ופייסבוק, ADSENSE של גוגל ידעה שמדובר באותו המשתמש.

בנקודה הזאת, האלגוריתם שולח 2 שאילתות:

מה המיקום של המשתמש?

האם יש לי תמונה דומה באחד מהקמפיינים שאני כרגע מריץ?

מכיוון שהתשובה לשאלה הראשונה ידועה, והתשובה לשאלה השנייה היא חיובית, אתה מקבל באנר עם התמונה הזאת, עם קישור לקנייה בסניף הקרוב אליך פיזית.

נורא פשוט.

יש לך סימוכין\גיבוי למידע ששיתפת כאן? אם זה באמת נכון זאת הפרה של ההסכם בין המשתמש לבין whatsapp

אתם מוזמנים לקרוא כאן מה הם כן אוספים ומה הם לא...

https://www.whatsapp.com/legal/

תחת הפסקה The Information WhatsApp Does Not Collect

WhatsApp does not collect names, emails, addresses or other contact information from its users’ mobile address book or contact lists other than mobile phone numbers—the WhatsApp mobile application will associate whatever name the WhatsApp user has assigned to the mobile telephone number in his/her mobile address book or contact list — and this occurs dynamically on the mobile device itself and not on WhatsApp’s servers and is not transmitted to WhatsApp. This means that if you have your friend’s mobile phone number associated with the name “Shakespeare” in your mobile address book, that’s the name that will appear for that mobile phone number in your WhatsApp contact list. We do not collect location data, but users may voluntarily share their location with other users via the WhatsApp Service.

פורסם (נערך)

אין לי סימוכין, בוודאי לא כאלו שאני יכול לחשוף בפורום פתוח.

מה שכתבתי היא "דרך אפשרית אחת שבה האירועים בנוגע לתקרית של פות"ש יכולים להתרחש", לא אמרתי שזה אכן מה שקרה.

ופייסבוק אוספת נתוני מיקום, אבל בתקרית הספציפית הזאת, גוגל אחראית על איסוף נתוני המיקום של המשתמש, פייסבוק סיפקה את מושא הפירסום והאפשרות לבצע הצלבה של שמות המשתמש.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

בדיוק, כל הפרנויה הזו סביב גוגל, ווטסאפ, פייסבוק והאינטרנט בכלל..

בסדר, יודעים כל מלה שאני כותב, ככה זה היום - face it or leave it ותעברו למערה בלי קליטה סלולרית ועם מרק מ 48.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

"if you don't pay for the product, you're the product..."

אתה לא יכול להנות מכל האפליקציות והאחסון בענן של גוגל בחינם בלי "לשלם" משהו בתמורה, במקרה הזה - היכול לטרגט אותך.

אם כזה מפריע לך, אתה מוזמן לנתק את החשבון GMAIL שלך מהטלפון ותאפס את המספר זיהוי לצורכי פירסום - Google AD ID.

אחרי שתבצע את שתי הפעולות, אי אפשר יהיה לטרגט אותך יותר...

[h=1][/h]

פורסם

if you don't pay for the product, you're the product..."

ממש לא מחוייב המציאות, אבל זה בהחלט מה שגוגל מנסה לדחוף לתודעה. הדוגמה הנגדית הכי טובה שאני יכול לחשוב עליה היא פרוייקט ה GNU של ריצרד סטולמן.

אני יכול לתת דוגמאות להרבה מוצרי תוכנה שהפכו להיות קוד פתוח חינמיים וחופשיים לגמרי -בלי- לגנוב ממני שום פרט אישי.

win merge - להשוואה בין קבצים

eclipse - סביבת פיתוח שאני מאד אוהב.

firefox.

green shot המעולה ללכידת מסכים

virtual dub לעריכת וידאו

לחיפוש ברשת התחלתי להשתמש ב DUCKDUCKGO מנוע חיפוש מצויין שלא עוקב אחריך.

openstreetsmaps במקום google maps

libre office לעריכת מסמכים וכו

ועוד יש הרבה מוצלחים וטובים.

לכל שירות של גוגל יש תשובה מוצלחת יותר, ובלי שיעקבו אחריך, אם כי לא כולם יהיו חינמיים לגמרי, אפשר למצא תחליפים אפילו ל GMAIL, חלקם חינמיים וחלקם עם תשלום פעוט.

אני חושב שאתם צריכים להיות מאד מודאגים עם המגמה שמתווה מיקרוסופט בחלונות 10, שם הם כבר לוקחים את השליטה על המחשבים שלכם לידיים שלהם.

פורסם

התער של אוקהם! זה כל כך פשוט שבא למות:

1. היצרן/יבואן הישראלי מפרסם כרגע באגרסיביות את הנדנדה.

3. לפי ההגדרות באדוורדס, הבאנר יופיע אצל גולשים מישראל, בפילטר גרוע שעולה לו הרבה כסף. משהו בסגנון "תראה לכולם".

3. חבר שלך ראה את אותו באנר איפה שהוא באתר שעונה להגדרות של אדוורדס. יענו "תראה הכול".

4. חבר שלח תמונה.

5. הלכת לטייל באתר עם פרסומות שמוגדרות כך: "לגולשים בריטיים תציג מוצרי אודיו, לגולשים משאר העולם תציג מה שבא לך".

6. הפרסומת שחטפת מקרית לחלוטין.

יכול להיות שאני טועה והכול קונספירציה, אבל הקטע של הגדרות כלליות מדי מצד המפרסם והגדרות שמכוונות רק לקהל יעד ספציפי מצד האתר גורמים לתופעות כאלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...