Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אז אחרי קצת חיפושים מצאתי כמה רכבים,

אחד מהם זה הונדה סיויק קופה 1996 בצבע לבן,

הבחור (חליל) מספר שהרכב עם 250k ק''מ ויד 12 ועבר החלפת מנוע לפני שנה, הוא קנה את הרכב מבחור מנצרת לפנח 8 חודשים, שאלתי למה מוכר, אמר שנמאס לו ורוצה רכב חדש יותר

העניין הוא שאני מעכו והוא מבאר שבע, מה אומרים? לשאול עוד משהו? שווה ללכת לבדוק? הוא מבקש עליו 12 אלף ואומר נסתדר לגבי המחיר, הרכב אמור עוד חודש לעבור טסט, הוא גם אומר שהרכב בלי שום בעיה בכלל רק שם דלק ונוסע, מוכן להתחייב לגיר ומנוע.

קשה למצוא רכב שמור וגם ידני, מצאתי עוד כמה אבל אוטומט, עמדתי להתפשר על אוטומט אבל אז בא הבחור הזה.

אם מישהו שמע משהו על ידנית אני אשמח לשמוע.

http://www.siz.co.il/my/ytmdod0l2umz.jpg

http://www.siz.co.il/my/zgrjw5zmumyz.jpg

http://www.siz.co.il/my/lan1ztdt2jzi.jpg

http://www.siz.co.il/my/qmyy3t0khyrt.jpg

http://www.siz.co.il/my/ykmmdyzxid5t.jpg

עריכה אחרונה על ידי 106turbo
Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

250K יד11, ועוד מהבני דודים?

ממש שמור. בונבונירה.

לא בקטע של גזענות פשוט אנחנו יודעים איך 90% מהם נוהגים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כל רכב לגופו , הרי אם הרכב היה בעכו יד 12 כאשר היד החמישית השישית והעשירית היו של בני מיעוטים אתה לא היית יודע נכון ? ואם הרכב היה טוב היית קונה נכון ? אז ? לכן לא הייתי מערבב את עניין הזה בקניה מה גם שיש בני דודים ששומרים על הרכבים שלהם הרבה יותר טוב מאשר ״ יד ראשונה מרופא ״.....

פורסם

רכב מ96', כלומר 19-20 שנים על הכביש (כי פעם היה אפשר למכור רכב ממודל 96 בשנת 95), עבר 12 ידיים, כל יד בממוצע פחות משנתיים, זה די גבוה.

לא מרשים במיוחד, ולא מבין מה כולם מתלהבים מהסיביק הישנות האלו, מכוניות לא נוחות, לא בטיחותיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא לכל מי שמחפש רכב עומדים נוחות ובטיחות בראש מעייניו.

זה רכב זריז ומהנה לנהיגה באופן יחסי, עם מראה 2 דלתות נחמד ופוטנציאל גדול לשיפורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלה רכבים שמוציאים להם את הנשמה, מי שנוסע בהם בד"כ אלה צעירים שקיבלו רישיון לא מזמן ורוצים אוטו עם מראה "ספורטיבי" בלי לשלם יותר מדי. אישית, לא הייתי קונה רכב עם 12 נהגים לפניי.

מה הקשר ל"בני דודים" ?? הכל קשור בפולטיקה ושנאת חינם במדינה הזו ? חוץ מזה, שהבחור מבין שהוא דיבר עם "ח'ליל" והוא יודע טוב טוב שהוא ערבי. יכלת לוותר על השטויות שאמרת. לא לעניין בכלל :)

פורסם

רק על זה שהוא מדבקה של אוטו אמוסיון לא הייתי קונה. שיתמודד עם ההחלטות שלו.

וברצינות, העניין הזה נראה לי מופרך ברמות אחרות.

יד 12

250KKM

מנוע הוחלף

קנה לפני 8 חודשים ומוכר חודש לפני הטסט ו"אין בעיות"? א.הא...

רוצה 12 אבל נסתדר על המחיר?

אה, כן, מתחייב. בטח.

וכל זה עוד לפני שנכנסתי לזה שלא הייתי שולל את העובדה שזה "מישהו מהדרום" ש"קנה" את האוטו מ"בחור מנצרת" (אולי בעצם הבחור מנצרת לא חייב מרכאות) ואתה תגיע לשם ותישאר בלי אוטו ובלי כסף. וגם בלי האוטו שלך אם יש כזה כרגע.

אם לא היית מחפש לקנות אוטו והיית רואה מודעה כזאת, מה היה עובר לך בראש? "הממ... מציאה מעניינת" או "מישהו פה מחפש פראאאייייר"?

תענה לזה דרך עיניים רציניות ולא של מישהו שממש ממש ממש רוצה לקנות אוטו כזה ומוכן להתעלם מהעובדות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בטלפון קל לדבר שטויות. בפועל אתה תגיע מעכו עד אליו כדי לגלות שמדובר בערמת ברזלים בצבע לבן עם מנוע לא מאושר ברישיון או משהו בסגנון. זה ממש מבאס להתלהב ממודעה באינטרנט ולנסוע חצי מדינה כדי להבין שזו בדיחה. עדיף להמתין למודעה פחות מפחידה.

מה מהנה בו לנהיגה?

יש יותר תקשורת עם הנהג, יחסית לגטס או לשאר הגרוטאות שנהוג להמליץ עליהן פה למשל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
250K יד11, ועוד מהבני דודים?

ממש שמור. בונבונירה.

לא בקטע של גזענות פשוט אנחנו יודעים איך 90% מהם נוהגים.

אם אתה חושב שיהודים שומרים יותר על הרכבים שלהם אתה טועה.

אי אפשר לסמוך על אף אחד היום.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רוב היהודים לא נוסעים בשטח עם רכבים סטנדרטיים. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...