Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ביום שישי האחרון כאשר ירדתי מביתי לכיוון הרכב, ראיתי כי מישהו השאיר לי "הפתעה" בתצורה של מעיכת הפח של הדלת.

מכיוון שלא השאירו לי פתק על הרכב ולא עמד רכב לידי, מיהרתי לבצע את התיקון עוד באותו היום על חשבוני.

לאחר יומיים התגלה רכב שבסבירות גבוה מאוד הוא הרכב הפוגע-סימני צבע כמו של רכבי נמצאו על האזור הפוגע.

אמא שלי ביצעה שיחה קצרה עם בעלת הרכב, מורה בבית ספר סמוך, ההיא טענה שלא שמה לב וכי אין בעיה שנתחלף בפרטי הביטוח.

חשוב לציין כי הפגיעה כבר תוקנה וכי פרט לסרטון קצר בפלאפון שמראה את הנזק, אין כל זכר לתאונה.

האם יש אפשרות לתבוע את הביטוח שלה?

האם קיימת דרך אחרת לקבל פיצוי על הנזק שנגרם?

פורסם

את הביטוח שלה אתה לא יכול לתבוע כי אין לך שום הוכחות, והם פשוט ידחו את התביעה.

אתה יכול לתבוע אותה בבית משפט לתביעות קטנות על עלות התיקון(מגובה בקבלות), אבל הדרך היחידה לזכות היא רק אם תשיג הודאה מוקלטת של בעלת הרכב מודה "באשמה".

או שהיא פשוט תודה שהיא פגע בך, ותשלם לך את עלות התיקון בלי שום בעיות.

פורסם

אבל אם היא מודה עדיין לא ניתן לתבוע את הביטוח שלה?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בוודאי שאתה יכול לתבוע את הביטוח שלה

תצור איתם קשר טלפוני ויש סיכוי שיאשרו לך תשלום ע"פ חשבונית תיקון ללא דוח שמאי שתציג להם את הסרטון המדובר

מה עוד שהשדלת לא הוחפה אלה תקונה ואין פה שאלה של תיעוד החלפת חלפים

פורסם
אבל אם היא מודה עדיין לא ניתן לתבוע את הביטוח שלה?

אפשר בתנאים מסויימים , אם הנזק הינו עד 1000 שקלים כולל מעמ , ויש לך תמונות של לפני תיקון הנזק ואחרי תיקון הנזק וחשבונית תיקון המעידה על כך, ניתן לתבוע את חברת הביטוח שלה,

אם הנזקים מעל 1000 שקלים , היית צריך לערב שמאי להערכת נזקים זאת למען הגשת הדוח.

חברות ביטוח הולכות לפי דוח שמאי בסכומים הגבוהים מ1000 שקלים (רוב החברות לפחות) ,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אפשר בתנאים מסויימים , אם הנזק הינו עד 1000 שקלים כולל מעמ , ויש לך תמונות של לפני תיקון הנזק ואחרי תיקון הנזק וחשבונית תיקון המעידה על כך, ניתן לתבוע את חברת הביטוח שלה,

אם הנזקים מעל 1000 שקלים , היית צריך לערב שמאי להערכת נזקים זאת למען הגשת הדוח.

חברות ביטוח הולכות לפי דוח שמאי בסכומים הגבוהים מ1000 שקלים (רוב החברות לפחות) ,

הנזק הסתכם ב 800 ש"ח

אדבר מחר עם חברת הביטוח שלי

תודה רבה לכולם!

פורסם
הנזק הסתכם ב 800 ש"ח

אדבר מחר עם חברת הביטוח שלי

תודה רבה לכולם!

אגב אם זה 800 שקל , דבר עם הגברת הפוגעת , סביר להניח שההשתתפות עצמית גבול אחריות צד ג' שלה גבוהה מזה. אולי תשלם לך ישירות ותסיים את התהליך מבלי לערב חברות ביטוח.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בכל מקרה עלות התיקון מתחת להשתתפות העצמית שלה.

תראה לה את חשבונית התיקון ותשלם לך.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...