Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי טיפול 135000 לפני כשבועיים במאזדה 2 שלי מודל 2009, נאמר לי שצריך להחליף מסנן דלק ופלגים, יחד עם זאת ניתן למשוך לטיפול הבא בעוד כשנה. קיבלתי הצעה באותו מעמד מהמוסך המורשה ברמת גן על שניהם ביחד כולל עבודה 800 ש"ח בערך כולל מע"מ.

כאשר התקשרי במקרה למוסך ליד העבודה שמטפל במאזדה, הוא אמר לי שהעלות של שניהם כולל עבודה היא 300 ש"ח כולל מע"מ.

אני לא מצליחה להבין את פער המחירים והאם זה כדאי ללכת למוסך לא מורשה להחליף פלגים ומסנן דלק.

תודה

דנה

פורסם

המחיר השני שקיבלת לא הגיוני.

לפי אוטודאטה הפלאגים המקוריים הם מק"ט:

ZJY6 18 110

וכשמחפשים את זה בגוגל מגלים שאלה בעצם פלאגים של דנסו מדגם SK16PR-E13

אלה פלאגים אירידיום שרק המחיר שלהם זה 300 שקל באיביי.

(קצת קשה להשיג את הדגם הזה אז קחי אחד מקביל של NGK:

http://www.ebay.com/itm/MAZDA-2-1-5-08-07-ZY-VE-FYJA-NGK-LASER-IRIDIUM-SPARK-PLUGS-x-4-IFR5E13-/380948130081?hash=item58b2472921

)

ידוע לך מתי בפעם האחרונה החליפו פלאגים ?

Stay Dirty

פורסם (נערך)

הפלגים במאזדה 2 הם מיוחדים, מצתי אירידיום, עלותם כ100 שקלים לפלג. אורך החיים שלהם ארוך יותר משל מצתים מקוריים, במוסך מורשה לא ישחקו עם זה וישימו את הפלגים שצריך, לדעתי במוסך השני ההצעה הייתה עם מצתים רגילים, ומסנן דלק חליפי, כי אין סיכוי שמצתי אירידיום+ מסנן דלק מקורי יהיה כזה פער בין המחירים, נכון שהפער גדול אבל צריך גם להסתכל באותיות הקטנות, נכון שגם השעתון של מורשה יותר יקר.. אבל החלקים הם מקוריים וזה עוד גורם שמעלה את המחיר.

עריכה: אני רואה שאסף הספיק להקדים אותי..

עריכה אחרונה על ידי Avi Yaakov

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

האם זה יכול לפגוע במנוע אם משתמשים בחלקים לא מקוריים?

אני מניחה שזה לא אותו מקרה של צמיג מישלן וסיני ששם יש ממש שכנת חיים אם חוסכים 300 ש"ח לצמיג

פורסם

אז לא צריך. פלאגים אירידיום מחזיקים 90 אלף לפחות.

רק תוודאי שבחשבונית על הטיפול ב-2012 מופיע המקט שאמרתי לך למעלה. שאכן שמו אירידיום ולא רגילים כמו שאבי אמר.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

מומלץ לשים פילטר דלק מקורי או לפחות חליפי איכותי,

אבל צריך לבדוק איפה הפילטר ממוקם אצלך, אם הוא חיצוני או בתוך מיכל הדלק.

אם הוא חיצוני אז הסיפור הרבה יותר קל וזול.

קצת קשה למצוא על זה מידע באינטרנט אז תכף ארד לחפש ברחוב אחת כזאת, אלא אם כן מישהו יודע ויקדים אותי.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

לפי ספר הרכב את הפלגים יש להחליף כל 120K ק"מ או 3 שנים שזה מסתדר עם ההחלפה ב 2012 והיום ב2015.

מסנן הדלק כל 135K שזה שוב מדוייק.

לא הייתי מחכה לטיפול הבא והייתי מחליף היום במורשה ב-800 ש"ח

• תוכן חדש...