Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שכבר החלטתי לרכוש גולף שנת 2011 והלאה מנפח 1.2-1.4, אני רואה שזה רכב שקשה להשיג.

אני עדיין שומר עליו כאופציה כי אנו אוהב את הרכב הזה אבל הייתי שמח לקבל מכם המלצות לרכבים אחרים, כשאלה הנתונים:

תקציב- כ-80K

משנה 2011 והלאה

לא משפחתית גדולה. בסדר גודל של גולף אבל לא קטנה כמו פולו.

צריכת דלק נמוכה (לגולף יש נתונים לא רעים של 1/16 בערך)

אני יותר מתחבר לאירופאיות..

שיהיה אמין ללא בעיות כרוניות..

שיהיה יפה (:

אשמח לשמוע!

פורסם

אתה מחפש משפחתית רגילה ואני מניח שאוטומטים כי לא ציינת.

הבעיה עם הצריכת דלק זה שאין הרבה מכוניות מהשנים האלה שעומדות בצריכת דלק שמנפק השילוב של TSI וDSG.

בנוגע לשילוב הזה , במנועי 1.2 יש לבדוק שהוחלפו שרשרת ומותחן. בתיבת הילוכים יש לבדוק שהיא מתפקדת כנדרש ולא מחליקה ושבוצעו כל הריקולים.

יש את אחיותיה האוקטביה והלאון.

אפשר לשקול גם את הפריוס או הונדה אינסייט.

לחלופין מגזרת הדיזל ניתן לשקול גם פלואנס דיזל.

פורסם

אם אתה רוצה גולף גש לאוטודיל, הטרייד אין של קבוצת צ'מפיון.

הם מחזיקים גם לא מעט סקודה אם אתה מתעניין באוקטביה.

פורסם

כשהמכלולים תקינים זה רכב מצוין ואחד החסכוניים עם מנועי הבנזין בשנים האלו, מצד שני תבצע חיפוש על המושגים האלה.

ל1.2 TSI הייתה בעיית מותחן ושרשרת שנפתרת ע"י החלפה למעודכנים -סיפור של כ2500 שקל.

ולגיר היו הרבה ריקולים שצריך לבדוק אם הם בוצעו. גירים בתקופה של 2010 עד 2012 קיבלו אחריות מורחבת ל5 שנים בגלל התקלות האלה. כיום כמות התקלות בגיר ירדה אבל עדיין שומעים על מקרים נקודתיים.

זו הסיבה שרשמתי למה צריך לבדוק שהגיר לא מחליק או מזייף ושבוצעו כל הריקולים.

פורסם

אגב, גולף לא באמת תעשה לך 1:16, זה יפה בתיאוריה וזה נתון שתוכל להשיג מחוץ לעיר בנהיגה רגועה, אבל זאת לא תהיה צריכה משולבת או עירונית.

הוצעה לך כאן דיזל, הפלואנס לא לטעמי כל כך, המגאן יותר מתאימה להיות במשבצת של הגולף (הצ'באק, מיועדת לשוק מערב אירופאי וכו'), היא באמת תעשה לך 1:16 (ואם תנהג רגוע מאוד תקבל את זה בעיר), להורים שלי יש את הרכב כבר שנתיים וחצי ואין בעיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה.

העניין הוא שנראה לי שנתקעתי על גולף. לא יודע להסביר אבל מאוד אוהב את הרכב הזה. הרכב היחיד שהוצע לי שנראה לי תחלופה טובה ושאתחבר אליו הוא הסקודה אוקטביה אבל היא כבר משפחתית גדולה עם בגאז' ואני מחפש רכב יותר קטן כמו הגולף..

אגב, סקודה היא בבעלות פולקסוואגן נכון? האוקטביה מיוצרת בצ'כיה או בגרמניה? או במקום אחר?

פורסם

מבחינת הגודל, ההבדל בין האוקטביה לגולף זה הבגאז'. למרות שגם האוקטביה מוגדרת 5 דלתות במבנה נוצ'בק , הן עדיין באותו גודל.

יותר קטן זו פולו/פאביה.

קונצרן פולקסווגן כולל כמה מותגי רכב בינהם סקודה וסיאט ואאודי.

כמו שציינתי קודם חוץ מהגולף יש את אחותה הלאון וגם את האאודי A3 . שלושתן חולקות הרבה רכיבים כמו מנוע וגיר ופלטפורמה.

בדרך כלל מיקום מפעל ההרכבה לא משנה כי בסופו של יום מדובר ברובוטים.

חיפוש ברשת מעלה כמה מפעלים - בצ'כיה ,ברוסיה, בסין ,בהודו קזחסטן ואוקראינה.

• תוכן חדש...