Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש פתרון לנשיאת מצלמה בטיולי שטח רגליים שכוללים טיפוס.

כרגע אני מחבר אותה לחצובה והולך בסגנון רועה צאן עם ארוחת צהריים על הכתף, ובטיפוס שם בתיק.

יש לי רצועת כתף של בלאק ראפיד, בהליכה חייב לתמוך עם היד במצלמה ובטיפוס היא חוטפת מכות, רצועה נהדרת אבל ממש לא לטיולים.

חייב שתיהיה לי אפשרות לשלוף במהירות, ושהמלצלמה תיהיה קרובה לגוף ולא משוחררת.

D800 ולרוב עדשת 35 די מסיבית.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

איזו בלאק ראפיד יש לך?

אני הוספתי לשלי את האביזר הזה.

עכשיו היא לא הולכת לשום מקום. היא נשארת מקובעת. (זה בעצם גורם לבלאק ראפיד ה"פשוטה" להתנהג כמו ה "ספורט")

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
איזו בלאק ראפיד יש לך?

אני הוספתי לשלי את האביזר הזה.

עכשיו היא לא הולכת לשום מקום. היא נשארת מקובעת. (זה בעצם גורם לבלאק ראפיד ה"פשוטה" להתנהג כמו ה "ספורט")

עודד.

יש לי את דגם הספורט, הוא מגיע עם אביזר כזה. הבעיה היא לא האחיזה של הרצועה בגוף אלא "ההתנדנדות" של המצלמה.

יש את זה. קצת יקר, אבל נראה לי שזה בדיוק מה שאתה צריך.

תודה. זה נראה כמו פתרון נהדר, הבעיה שאני משתמש בפלטת שחרור מהיר לחצובה ולכן אצטרף לפרק אותה בכל פעם.

פורסם (נערך)

לא בטוח. השאלה היא איזו באיזו פלטה אתה משתמש - Dovetail (נכנס מלמעלה וננעל בקליק) או arca-swiss (נכנס מהצד ונסגר עם בורג). הדבר הזה משתמש בעצמו בפלטת ה-arca ככה שפשוט או שהפלטה של החצובה תכנס לתופסן הזה, או שהפלטה של התופסן תכנס לחצובה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כל הפלטות arca זהות במימדים?

מדדי כרגע את שלי והיא 38mm.

פורסם

אחרי בדיקה במרשתת עולה שזה אכן מתאים.

רכשתי. תודה רבה על ההמלצה.

פורסם

היתרון הגדול של ארקה זה שהרוחב זהה אבל האורך מגיע בכל מיני... אמ... אורכים... אז אתה יכול גם לקנות פלטה ארוכה יותר כדי לחבר גם רצועה עם בורג בלמטה, מה שקשה לעשות עם דאבטייל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...