Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני ממש קוץ בתחת, אבל אני חייבת להבין משהו.

מדובר ברכב מגניב, 3 דלתות, פחוס במקומות הנכונים שאמור לפנות לקהל צעיר (גם ברוחם) ולא בדיוק שמרני וסולידי. מה ההסבר הפעם לקונסולה המרכזית הגריאטרית הזאת?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהנתי לקרוא וגם אני שמח שנותנים רכבים לבדיקה לכל מיני אנשים "ניטרליים". אנשים שבאמת יוכלו לתת חוות דעת אובייקטיבית של משתמש ממוצע.

פורסם
.. משאבת מים פשוט התפוצצה אחרי 60k, החלפת גיר אחרי 30k.

בקטנה, מה

. לא אגיד עגלתית, כי היא לא, אבל לא מלהיבה.

חבר שבדק תיאר לי אותה כ"אוטו שאפשר מדי פעם לתת בו גז בקו ישר".

The first one to get angry loses

פורסם
נהנתי לקרוא וגם אני שמח שנותנים רכבים לבדיקה לכל מיני אנשים "ניטרליים". אנשים שבאמת יוכלו לתת חוות דעת אובייקטיבית של משתמש ממוצע.

בהחלט.

מצטרף, כתבה יפה מאישטח.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

עידן, השבוע קניתי מבן משפחה גולף עם המנוע והגיר המדוברים.

(התלבטתי בין גולף חדשה לבין זו).

אני מבטיח לדווח לך על כל תקלה, העיקר שתצחק ותהיה מבסוט.

פורסם

חס וחלילה,

זה היה בהומור ומבטיח לך שאני האחרון שאצחק כי למישהו יש תקלות ברכב, בדיוק ההיפך, מכעיס אותי שמוכרים רכבים עם טכנולוגיות לא בשלות ומכאן הציניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אני צחקתי זה בסדר[emoji14] .

ולעניין הבשלות והאמינות. אני מטפל עבור בן המשפחה ברכב הנ"ל מיומו הראשון על הכביש.ולאחר שפליקס ביצעו בו את כל הריקולים והקמפיינים. הוא מגלה אמינות סבירה בהחלט. בפרט לאור חווית הנהיגה הנהדרת שהוא מציע (הרכב מודל 2009).

פורסם
אני חייב לציין שביחס למחיר, תא הנוסעים נראה לי קצת מיושן וחסר מעוף. גם העובדה שהשירוקו עדיין עושה שימוש בפלטפורמה הישנה-נושנת של הגולף דור 6, שהיא בעצמה מבוססת על הפלטפורמה של הגולף דור 5, לא עושה לי חשק.

מבין כל המתחרות שיואב הזכיר בסקירה שלו, דווקא BRZ עושה לי את זה יותר. למרות שגם אצלה תא הנוסעים פשוט.

נהגתי לא מעט על אופל אסטרה GTC שהוזכרה גם כן, אני לא חושב שהיא טובה יותר. בגרסת ה-1.4 ליטר היא חסרת מיץ ובגרסת ה-1.6 ליטר היא סובלת מגיר אוטומטי מוזר (מבטיח להעלות את הרשמים שלי בהקדם).

חושב בדיוק כמוך. האמת, שאני לא רואה שום דבר אטרקטיבי ברכב הזה, החל בצורתו החיצונית והפנימית (זה דבר אינדיבידואלי, כמובן), וכלה באפשרות העתידית שהמנוע והגיר יעשו בעיות (זה לא מיתוס, זה קורה לצרכנים רבים מדי עם המכוניות הללו).

באופן כללי, הוא מאד "פרווה", ובוודאי שלא מוצע במחיר אטרקטיבי מדי שיהווה תמריץ כלשהו לרכישה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...