Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מומחה קטן מאוד בתקשורת מחשבים. חיפשתי להשתדרג ההוטבוקס של הוט ולפי כל מיני המלצות ברשת רכשתי את המכשיר הזה

tp link TDw9980/

יש לי מספר שאלות ובעיה..

האם אני יכול להשתמש ב TDw9980 כמודם ו ראוטר או שאני צריך להעביר אותו למוד של ראוטר בלבד. ?

מה שעשיתי עכשיו זה העברתי את הוטבוקס למצב Bridge ,חיברתי לו את TDw9980 והעברתי אותו למצב router בלבד.

יש חיבור לאנטרנט אבל אני מקבל מהירות מגוחכת של 5 mbps/ כאשר אני נמצא קרוב למכשיר . בהוטבוקס בלבד קרוב ל 40

מה יכולה להיות הבעיה?

אמשח לעזרה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הנתב הזה משולב מודם DSL, ולכן יעבוד רק בתשתית בזק.

אתה צריך לקנות נתב ללא מודם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רכשתי את הנתב liksys e900 ובמרחק של 7 מטר אני מקבל את מלוא המהירות כמו בחיבור קווי ( אצלי 30 מגה).

לא חייבים להגדיר את ההוטבוקס כגשר, אבל כן תבטל לו את ה wifi וה dhcp כדי שלא תקבל כתובות שונות בין המחשבים.

במסלולים מסויימים בהוט משלמים על הרשת, במקרה כזה תדבר עם הוט שיהפכו לך את ההוטבוקס לגשר כדי שלא תשלם את התוספת כסף הנ"ל, שים לב שאם אתה עושה את הפעולה זה לא משפיע על החיוב של הוט.

• תוכן חדש...