Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

ברשותי דייהטסו אפלאווז שנת 97

הבעיה שלי היא שלעתים מתרוקנים המים בבת אחת במיכל עיבוי

איך אני יודע זאת? כי ברגע שאני מניע את הרכב אני שומע מין רעש כזה כמה שניות של מים מתערבלים.. ואז פותח את המיכל עיבוי ואין מים.. הרדיאטור עצמו מלא

זה קורה לי אחת ל... ולא על בסיס קבוע.. לפני חודשיים בערך החלפתי רדיאטור כי היה בו חור קטנטן וחשבתי שזה נבע משם.. אבל מסתבר שלא כי היום בבוקר זה שוב קרה.. מישהו שהסתכל על המצב אמר שאין סימן של בריחת מים דרך המיכל עיבוי.. אלא אוליי זאת משאבת מים או משהו אחר..? מה דעתכם??

פורסם

נשמע מוזר. תבדוק לפני שאתה מניע אם בכלל יש מים במיכל העיבוי לפני ההתנעה.

אתה רואה את המים על הכביש מתחת לרכב כשזה קורה ?

תסתכל גם מתחת לשטיח במושב ליד הנהג, לעיתים יש נזילה מהרדיאטור של תא הנוסעים.

ואם החליפו לך רדיאטור לפני חודשיים סביר להניח שיש נזילה מאחד הצינורות, אצלי הוחלפו 4 רדיאטורים ב 7 שנים האחרונות (חוסר מזל) ותמיד תמיד היו לי נזילות מכל מיני מקומות אחרי כל החלפה כזו. החעפרים בארץ אף פעם לא טורחים לעשות בדיקת לחץ אחרי החלפת רדיאטור, מה כפת להם שהלקוח ירוץ כמה פעמים חזרה אליהם בשביל לתקן את הנזילות בעקבות ההחלפה ? ואם ילך לו ראש מנוע בגלל זה, גם לא נורא.

פורסם

אני נוטה לעתים קרובות לבדוק שמן ומים אחת לשבוע ממוצע

זה מייאש לבדוק לפני כול התנעה.. מסכים איתי?

איך החלפת 4 רדיאטורים זה ממש מוזר

איך בסוף הסתדר לך? מה הייתה הבעיה

פורסם

אם אין נזילה נראית לעיין יש לבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור להבין בדיוק להיכן בורחים המיים או בדיקת לחץ הפוך לשלול אפשרות של פריצה באטם ראש המנוע.

פורסם

טוב איזה מישהו בדק לי את הרכב ואמר שיש קורוזיה על הפלאנג׳ים ברכב.. מה זה אומר? כמה עולה לסדר את זה? האם זה דבר שחוזר על עצמו? האם זה נשמע סביר ההסבר הזה?

פורסם

איך החלפת 4 רדיאטורים זה ממש מוזר

איך בסוף הסתדר לך? מה הייתה הבעיה

הראשון המקורי של הרכב נרקב אחרי כ 12 שנה, הוחלף ברדיאטור של בשן, אחרי שנתיים התגלתה פריצה בקולר השמן ברדיאטור, הוחלף בחדש שוב של בשן, די מהר התברר שיש נזילה מאיזור הניפלים של הקולר שמן, משכו אותי שנה בכל מיני ניסיונות תיקון אבל שום דבר לא עזר , בסוף הוחלף במסגרת אחריות לרדיאטור חדש רביעי במספר שוב של בשן הפעם אחד שיוצר בקוריאה ולא בסין, אני נוסע איתו כבר שנתיים. אני חייב לציין שאחרי כל החלפה נאלצתי לחזור למוסך עם נזילות מסוגים שונים וממקומות שונים.

• תוכן חדש...