Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בקרוב בתי השנייה עומדת להגיח לאוויר העולם.

אין לי זמן לצערי לשטוף את הרכב לבד ולכן מחפש באיזור פ"ת ועד רחובות מכון שטיפה ידנית

לרכב מכיוון שיש בשמשה הקדמית סדק קטן של 1 מ"מ מפגיעת אבן בכביש ומפחד שהחלון

ישבר או יסדק עוד יותר בשטיפה אוטומטית.

מישהו מכיר מכון מומלץ?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

לא מכיוון שזה לא קרה עוד לאף אחד.

קפצתי לזגג והתייעצתי ובהפעלת ביטוח שמשות מקבלים שמשה חלופית שכנראה פחות טובה משמשה מקורית,

ולכן לא מעוניין כרגע להחליף.

ולשאלתי - מישהו מכיר מכון שטיפה ידני?

פורסם

חבר יקר,

זה לא בטיחותי - סדק, ע"פ רוב ימשיך ויתפשט, חום, קור, רוח חזקה בזמן נסיעה וכו'.

עדיף לבדוק חלופות לביטוח השמשות, אולי אפשר לברר איזה סוג זכוכית מרכיבים במקום המקורית?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

חברים יקרים,

אני בחור גדול ומודע לכל הבעיות ונושא הבטיחות. תיקון הזגוגית ע"י חומר מילוי מיוחד גם יכול לגרום לשבירתה מאחר

ומפעילים לחץ עליה ע"פ זגג ששאלתיו בנושא זה. אני בוחן את האפשרויות שעומדות בפניי.

אנא מכם - הפסיקו לנסות לחנך אותי בנושא הזגוגית.

אודה לכם באם יש לכם המלצה כרגע למכון שטיפה ידני מומלץ.

פורסם

ההמלצה שלי נכונה ללני 4 שנים, פשוט עברתי דירה ומאז לא יצא לשטוף שם.

בוודאות המקום עוד פתוח כי עברתי ליד שבוע שעבר.

איזור תעשיה סגולה צמוד להיפר צמיג, יש שטיפה ידנית.

בהצלחה ובמזל טוב

פורסם (נערך)

מה לגבי יצירת מעצור לסדק? מה שעושים בסרטונים של תיקון הסדקים עם המילוי, ככה לפחות לא צריכים לידאוג מהיתפשטות הסדק.

bullseye3a.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
חברים יקרים,

אני בחור גדול ומודע לכל הבעיות ונושא הבטיחות. תיקון הזגוגית ע"י חומר מילוי מיוחד גם יכול לגרום לשבירתה מאחר

ומפעילים לחץ עליה ע"פ זגג ששאלתיו בנושא זה. אני בוחן את האפשרויות שעומדות בפניי.

אנא מכם - הפסיקו לנסות לחנך אותי בנושא הזגוגית.

אודה לכם באם יש לכם המלצה כרגע למכון שטיפה ידני מומלץ.

חבר יקר,

לא לחנך הייתה המטרה. ממש לא.

דאגה ואכפתיות נטו. :-)

רק לשם הסקרנות ה אם תוכל להעלות תמונה של הסדק?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...