Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק זה משבוע 28 של 2012 הוא בן 3 וקצת. השאר קצת יותר משנתיים וחצי.

מתי להחליף? פה יש קצת מידע בנושא למשל.

יש כל מיני המלצות והצעות כאלו ואחרות שכל אחד מאמץ לו (קילומטרז' וגיל מקסימלי) מעבר לסימנים הויזואלים על הצמיגים.

דרים קארד - http://www.tireclub.co.il/news/special-offers/dreamcard

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי תום

כן אתה צודק התבלבלתי בשם ,הזמנתי מטייר-קלאב, הזמנתי בטלפון והם

אמורים לשלוח לי שוברים ב-200 ש"ח.

כתבת לי המלצה לתת לצמיגים "להתיישב" ולשחוק מעליהם את שכבת ההגנה, ולא הבנתי מה זה אומר בדיוק?

כמו כן המליצו לי ,לרכוש ספרי שמגן על הצמיגים , מה דעכתם בעניין?

פורסם

כל צמיג יוצא מהמפעל עם שכבת הגנה קלה (בין אם מכוונת או כתוצאה מתהליך הגיפור של הגומי).

נהוג לתת לשכבה הראשונית הזו להישחק בכמה מאות ק"מ הראשונים כדי להגיע לביצועים אופטימליים של הצמיג.

הענין רגיש בדר"כ יותר על כביש רטוב (אז אם אתה עובר במקום שהורטב ע"י ממטרות או משהו בסגנון, סע קצת יותר זהיר מהרגיל במהלך התקופה).

לגבי ספריי לצמיגים - צריך להיזהר מאוד עם הענין ולא לרכוש ספריי שמכיל ממסים למיניהם ולהימנע מריסוס/מריחה על הסוליה עצמה.

תוכל להעזר בשרשור הזה בפורום אסתטיקה כדי להבין מי נגד מי.

• תוכן חדש...