Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי קונה משאיות חדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא הפסידה כלום זה נכנס להוצאות המכר , כמו שטבח צריך לקנות כלי מטבח ותנור בישול, גם מוביל צריך משאית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
במשאיות כבדות?

לדעתי הדברים הולמים יותר למשאיות קלות, שחלקן גם משמשות את הנהג ואף את משפחתו כרכב יומיומי.

מה זה משאיות "כבדות" בהגדרה שלך?.

אני מדבר איתץ על משאית 7 טון ומעלה.

רוב המשאיות של 7 טון ניראות ומתוחזקות כמו הצרות שלי, ואני אומר זאת על סמך ניסיון אישי.

טרם יצא לי לראות משאית נקייה ותקינה במאות האחוזים, ואני מדבר על הן חברות קטנות של משאית אחת-שנייח, עד לחברות גדולות כמו יו פי אס למשל ואחרות.

במהלך 12 השניל האחרונות, לא יצא לי לעבוד על משאית כי ניסיתי לברוח מזה למחשבים.

לצערי הרב, חזרתי להיות נהג משאית וחוץ מטכנולוגיה ומשקלים, לא השתנה הרבה מבחינת תחזוקה.

בנוגע למשאיות מעל 15 טון, לא יודע באופן אישי, אבל שמעתי סיפורים על תחזוקה וגם על הדבקת צמיגים.

על משחקים עם הטכוגרף, בשביל לזייף שעות.

של שחיקה של הנהג.

המשאיות שהכי נהינתנ לנהוג עליהן, זה האטגו של מרצדס והדיליום של רנו, בובה.

הכי חרא?, איסוזו סומו והיינו של טויוטה.

את וולבו שנאתי בגלל שהיו לה מלא הילוכים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אותו הדבר בחברות הסעה ותחבורה ציבורית, רוב החברות שמכבדות את עצמן קונות כלים חדשים.

את הישנים קונות חברות קטנות שלרוב מתעסקות בהסעת עובדים וילדים ולא בעבודה עם תיירים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא הבנתי מה זה קשור להוצאות, כאשר אתה מרוויח 10 מיליון שקל בשנה (רווח לפני מס), קנית 2 משאית ב 1 מיליון שח לא כולל מע"מ, כלומר 2 מיליון לא כולל, המס שלך הוא (אם מס הכנסה הוא 30 אחוז) 2.4 מיליון ש"ח, כלומר נשאר לך בסוף השנה רווח של 7.6 מיליון שח, אבל נשאר לך בכיס 5.6 מיליון שח (הרי שילמת עוד 2 מיליון שח למשאיות החדשות),

אם קנית 2 משאית ישנות כל אחת ב 600 אלף :

הרווחת 10 מיליון, קנית 2 משאית ב600 אלף שח, הוצאת על כל משאית 60 אלף שח לתיקונים (בהגזמה) , יש לך הוצאות של

1,320,000 שח, שילמת מס בסך : 2,600,000

נשאר לך בסוף שנה בכיס : 6,080,000

הסוכמים האלה של סוף שנה זה כמובן לפני מס הכנסה כללי של הרווח הגדול שזה לא משנה לנו לחישוב,

בכל מקרה, מי ש400 אלף שח זה לא כסף בשבילו, אז שיהנה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לא הבנתי מה זה קשור להוצאות, כאשר אתה מרוויח 10 מיליון שקל בשנה (רווח לפני מס), קנית 2 משאית ב 1 מיליון שח לא כולל מע"מ, כלומר 2 מיליון לא כולל, המס שלך הוא (אם מס הכנסה הוא 30 אחוז) 2.4 מיליון ש"ח, כלומר נשאר לך בסוף השנה רווח של 7.6 מיליון שח, אבל נשאר לך בכיס 5.6 מיליון שח (הרי שילמת עוד 2 מיליון שח למשאיות החדשות),

אם קנית 2 משאית ישנות כל אחת ב 600 אלף :

הרווחת 10 מיליון, קנית 2 משאית ב600 אלף שח, הוצאת על כל משאית 60 אלף שח לתיקונים (בהגזמה) , יש לך הוצאות של

1,320,000 שח, שילמת מס בסך : 2,600,000

נשאר לך בסוף שנה בכיס : 6,080,000

הסוכמים האלה של סוף שנה זה כמובן לפני מס הכנסה כללי של הרווח הגדול שזה לא משנה לנו לחישוב,

בכל מקרה, מי ש400 אלף שח זה לא כסף בשבילו, אז שיהנה.

אתה צודק.

אבל יש עוד דברים מעבר לחישובי רווח והפסד כאלו פשוטים.

עסק טוב עם רואה חשבון מוצלח. יכול להוציא אותך עם מינימום מס.

כי ברגע שהמאזן שלך בהפסד\רווח נמוך יותר, אתה משלם פחות מס.

הכל תלוי בכמה אחוזי רווח אתה אוחז.

יש עסקים שלא משלמים שנים מס.

ותמיד גם עושים את הקניות לקראת סוף שנה, כדי לאזן את המאזן למינימום מיסים.

לכן שווה לקנות חדש, כי מבחינת בעל העסק אם זה מה שחסר לו 2 מיליון הוצאות כדי לסגור מאזן תקין מבחינתו, שווה לו לשלם על חדשות מעבר לכל הרוחיות שבדבר. עליות תיקון והשבתות וכו

פורסם

Mx5 החישוב שלך לא נכון

יש פחת לרכב, בעל המשאית מקבל החזר מס בגין אותו פחת. נניח מגן מס בגין פחת 25% והפחת החודשי הוא 11k כמו שאמרת, בפועל הוא משלם רק 11*0.75 . לבן דוד שלי יש שתי משאיות והוא תמיד מחליף לחדשות מהחברה וכנראה שהוא יודע מה הוא עושה אם הוא בעסק כבר 15 שנה והשבוע הוא קיבל דאף חדשה ששילם עליה מעל 400

פורסם
Mx5 החישוב שלך לא נכון

יש פחת לרכב, בעל המשאית מקבל החזר מס בגין אותו פחת. נניח מגן מס בגין פחת 25% והפחת החודשי הוא 11k כמו שאמרת, בפועל הוא משלם רק 11*0.75 . לבן דוד שלי יש שתי משאיות והוא תמיד מחליף לחדשות מהחברה וכנראה שהוא יודע מה הוא עושה אם הוא בעסק כבר 15 שנה והשבוע הוא קיבל דאף חדשה ששילם עליה מעל 400

אוקיי, אז 300 אלף שח בשלוש שנים, זה לא כסף ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם (נערך)

המשאית מכניסה לו רווח של הרבה מעל 300,000 שקלים ב-3 שנים, תהיה בטוח.

לגבי זה שדיבר על לכלוך במשאיות, ברגע שהמשאית היא "זונה" ועוברת כמה וכמה נהגים אז היא תהיה מוזנחת ומלוכלכת, אני דוקא מכיר נהגי חלוקה שכל יום יש להם קו חלוקה ומשאית קבועים אז הוא שומר עליה טוב, נהגים כאלה הם נהגים שמעבירים את רוב היום שלהם על אותה משאית, אז האינטרס שלהם זה שהיא תהיה מסודרת.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הדבקת צמיגים? מה זה? אף פעם לא שמעתי את זה

מאמין שהבחור התכוון לצמיגים מחודשים, שמדביקים להם סוליה חדשה.

אין דבר פסול בזה, חוקי לחולוטין, רק שזה זבל שעולה זול. התפרקה לי סוליה פעם על כביש 6..

• תוכן חדש...