Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב V8 עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במנועי V8 אז על איזה חברה ומודל ודגם אתה הכי ממליץ מבכינת אמינות והאם ההבדל באמינות גדול בין החברות ומחירי החלקים?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאחר ואנחנו מדברים על רכבי יוקרה מזדקנים ההמלצה שלי היא שתקנה אחד מ-2, או הרכב במצב הכי טוב ועם היסטוריית טיפולים מסודרת ורציפה (גם אם הוא יעלה יותר מאקזמפלרים אחרים) או לחילופין את הרכב שתוכל לרכוש במחיר הזול ביותר כך שחלק מתקציב הרכישה יופנה ליישור קו ייסודי.

דבר שחשוב להדגיש, בניגוד להמלצה הרווחת לרכוש חלפים מ-EBAY, ההמלצה הזאת לא ממש תקפה לרכבים האלה, לפחות לא לב.מ.וו ומרצדס וכנראה שגם לא לאמריקאיות.

יש למותגי היוקרה פורומים ייעודיים דרכם ניתן לרכוש לא מעט חלפים מקוריים בהנחות משמעותיות דרך כל מיני ספונסרים של הפורום ובנוסף לגרמניות יש כמה אתרים שמהם ניתן לרכוש חלפים מקוריים במחירים מוזלים.

מעבר לזה, צריך לעשות שיעורי בית, בולמי אוויר מקוריים של מרצדס יכולים להגיע בקלות ל-1500-2000$ ליחידה עם אחריות לשנה אבל באותו סכום גם ניתן לרכוש בולמי אויר מקוריים שעברו REBUILD על ידי איזו חברה אמריקאית ועליהם מקבלים אחריות לכל החיים.

בקיצור,

אין לך מנוס, אתה חייב לעשות שיעורי בית חבר ורצוי באתרים שמסתיימים ב- .com.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה של עידן82 שאני לא מתמצא בחיפוש באינטרנט ועוד יותר לא מבין שזה באנגלית ישמח אם תוכל לעזור לי בזה

פורסם

תראה, אני יכול לעזור לך לדלות מידע מהרשת כדי להבין מחלות ייחודיות של דגמים כאלה ואחרים אבל אתה צריך לחשוב אם בכלל יהיה לך נוח לרכוש חלקים מהאינטרנט בהתחשב בכך שאתה מוגבל מבחינת השפה.

זה הולך לשמש כרכב שני או שזה יהיה רכב עיקרי וככזה חייב להיות שמיש תמיד?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה הולך להיות הרכב העיקרי אבל יש עוד רכב שני בבית שיהיה וישמח שתיתן לי מידע על מאיפה לרכוש חלקים בזול לרכבים ומה המחלות של הדגמים והשנתונים האלה

פורסם

מה המחלות של המרצדס מה של הבמוו ומה של הלינקולן והקאדילק מהדגמים שמדובר ?

רוצה בחמישי כבר לרכוש רכב

פורסם

שלום עידן וחג שמח

ישמח אם תעשה לי בבקשה רשימה מסודרת של הדגמים והשנתונים שרשמתי של הרכבים שמתעניין ויותר מיקוד על האמריקאיות

או תשלח לי לינקים אם יכול של התקלות הנפוצות בכל דבר ושנתון שידע על מה ללכת רוצה כבר השבוע לרכוש

פורסם

din264 - סלח לי אם אני בוטה' אבל אתה חופר יותר מדי "מי הכי אמין, מה המחלות" של כל דגם. ראשית גם לדגמים פשוטים ונפוצים בארץ אי אפשר לתת תחזית ומידע אמינים, בטח ובטח לרכבים מאוד נדירים בארץ שכנראה לאף אחד אין עמם נסיון.

אמנם אפשר לחפש באתרים בחו"ל מידע אבל גם אם קנית רכב שלכאורה אמין מאוד לפי דיווחים משם אתה בהחלט יכול ליפול על תקלות יקרות. מנגד, גם רכב בעייתי בתדמית עשוי להתגלות כאמין.

בקיצור - לך על דגם שמצא חן בעיניך וקווה לטוב, תמיד יש אלמנט של הימור וסיכון.

פורסם

אף על פי כן -

בדקתי לגבי שתיהן.

חדשות טובות - באתרים אמריקאיים שתיהן מקבלות ציונים טובים מאוד באמינות. רוב הבעלים טוענים לרמת אמינות טובה מאוד כאשר רק אחוז קטן מאוד מציין בעייות חשמל ופלסטיקה.

המנועים והגירים מאוד אמינים. לא נראית עדיפות מסוימת לאחת מהן.

בדוק אם הבעלים עושים רושם אמין, למה מוכרים ותבקש תיעוד של טיפולים - הסטוריית הרכב. אם הכל נראה בסדר קח לבדיקה.

מציע שתבקש המלצה למכון בדיקה טוב ואמין וקח לשם.

עדיין תביא בחשבון שאתה לוקח סיכון מסויים כי מדובר ברכבים ללא מוסכים ממש מקצועיים לדגמים אלו וזמינות החלקים לא גבוהה בארץ. כמו שכתבתי -

גם אם קנית רכב שלכאורה אמין מאוד לפי דיווחים משם אתה בהחלט יכול ליפול על תקלות יקרות.

בקיצור - לך על דגם שמצא חן בעיניך וקווה לטוב, תמיד יש אלמנט של הימור וסיכון.

פורסם

זה למה אני מבקש יעוץ ועזרה

beamvelavan ותודה כי נגיד צביקה רשם שהלינקולן LS לא משהו בכלל ומנוע בעייתי של יגואר

ככה שהדעות שלכם סותרות וזה מקשה עלי עוד יותר

פורסם

אם אתה רוצה מרצדס אני ממליץ לרדת בשנתון אל אחד הדגמים הטובים ביותר שמרצדס מכרו אי פעם.

הSקלאס השמנה, מרצדס השקיעה המון בפיתוח של הרכב וזה מורגש בכל פינה למרות שהרכב הושק לפני 25 שנה אבל תוכנן בלי שום חסכון במשך 9 שנים.

הייתה לי S שנת 2006, המון צרות ובעיות איכות, לפני כשנה וחצי רכשתי מרצדס S500 שנת 97 בסכום מגוכך מאוד, היו דברים לתקן אך המצב המכני של הרכב היה מעולה, מחירי החלקים באינטרנט נוחים מאוד וקיימים בשפע, המנוע בנוי לתלפיות והרכב ממש מפנק, מושבים מתכווננים מאחור, מערכת שמע שמביישת מכוניות מודרניות, אחיזה גבוהה למרות המראה הגמלוני משהו והרכב פשוט נוח בצורה הזויה, נסיעות של 800 ק"מ לכל כיוון בנוחות מירבית, בידוד הרעשים מצויין תודות לזכוכיות הכפולות (שמשום מה בישראל חושבים שהרכב ממוגן ירי) וצריכת דלק לא כל כך רעה.

צירפתי תמונה של הרכב לאחר שסיימתי את היישור קו שכלל הכנה לצבע שעשיתי לבד וצבע בתנור אצל צבעי רכב.

ואני כתבתי שהלינקולן LS לא משהו...

uploadfromtaptalk1431165959051.jpg

haters will hate

פורסם

הW140 היא ללא ספק הMB האחרונה שנבנתה "כמו פעם".

ולחובבי הזאנר - יש ברכב דיפלומט W140 600SE V12 עם איזה 100 אלף ק"מ למכירה...

• תוכן חדש...