Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הרכבים בסכומים האלו יש חסרונות, השאלה על מה עדיף להתפשר.

אני סבור גם שהשוק יד שניה (שגם ככה לא משהו) של המיקרה יהיה יותר טוב, וזה רכב שיוצא למכירה בשלב כלשהו אז גם זה חשוב, שוב גם זה לא בטוח.

אגב מבחינת מולטימדיה סה''כ היא טובה, יש חיבור בלוטוס, אאוקס, יו אס בי, הכל בממשק פשוט ואולי מעט ישן אך עושה את העבודה מצויין. תמיד אפשר להרכיב מערכת מולטימדיה כלשהי, זה גם היה אפשרי דרך היצרן אך לא ראיתי צורך.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הוספתי את המולטימדיה דרך היצרן תאמת די מאוכזב , יכולתי לרכוש מערכת אנדרויד בחצי מהסכום.

לומדים מטעויות :roll:

פורסם

לא יודע מה אמר לך על הרעידות שם, אבל לא כול רכב עם 3 צילינדרים רועד.

אם מישהו רוצה להרגיש רעידות אמיתיות שיסע על הפיזו 107.

בכלל, עשית בחירה טובה ואתה נוסע לא מעט. אבל אני לא יודע איזה רכב אפשר לקנות שיהיה גדול יותר ומצד שני שלא יעלה משמעותית יקר יותר

פורסם

אחי קיבל מיקרה בסיסית אוטומטית ממקום העבודה לאחר 4 שנים עם יונדאי i10 מנוע 1.1 אוטומטית.

הספיק לעבור איתה 3000 קמ ויש לו רק דברים טובים לספר..

הרכב זריז, מאוד חסכוני בדלק 1:15 בנהיגה לא חסכונית, ואבזור טוב יחסית. רעשי כביש ומנוע בולטים ונוחות נסיעה נוקשה אך עדיין יותר נוחה מהיונדאי.

הבעיה שהרכב הזה מאוד נפוץ בליסינג והגרסה האזרחית שמגיעה עם אבזור עשיר כמכט ולא נראית בכביש.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לפותח השרשור - איך נוחות הנסיעה בתור נהג?

הכסא נוח? תנוחת נהיגה?

זה לדעתי אחד מהחסרונות הבולטים ברכב לצד הגימור הכל כך פשוט בתא הנוסעים.

ובכלל, בכל מקום נכרת הבניה הכל כך לוקה בחוסר.

אך לצד כל זה, מחירק הקניה, צריכת הדלק המעולה, האבזור, והאחזקה הזולה מפצה על הכל.

פורסם

נוחות הנסיעה סבירה +, מושב הנהג סביר אך קטן מידי לבעלי מידות ממוצעות ומעלה.

תנוחת הנהיגה טובה, כמו בכל המכוניות בנות זמננו.

ברור שהגימור פשוט, זו בסך הכל מכונית זולה, ואף אחד לא מצפה לתא נוסעים מדופן עור ועץ, וכשיש ילדים לומדים להעריך את משטחי הפלסטיק הקלים לניקוי.

לדעתי, דווקא הגרסה האוטומטית מתאימה יותר למכונית - ההבדל בצריכת הדלק אינו משמעותי, התיבה הידנית מעורפלת בתפעולה ובלאו הכי הנאות נהיגה אי אפשר להוציא ממנה, והתיבה הרציפה מתאימה היטב לאופיו של המנוע.

טוב עשית שלא נגעת במערכת הקול המקורית של המכונית; איכותה מפתיעה לטובה, וגם מכוניות יקרות בהרבה לא היו מיתביישות בה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני נהגתי בגרסה טרם מתיחת הפנים (זאת שהייתה עם המראות הידניות) והקלאץ' היה מזעזע. בסיבוב של 3-4 ק"מ הצלחתי לגרום לרכב להכבות הרבה יותר פעמים ממה שחשבתי שאפשר לגרום לו להכבות. אולי במתיחת הפנים גם שיפרו את זה. לא התחברתי לתפעול של הגיר והפור בזמנו נפל על הקליאו ששירתה אותי עד לפני שבוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא היו לי או לאשתי שום בעיות עם הקלאץ' או הגיר.

נוחות נסיעה לא בשמיים אבל אין גם תלונות מיוחדות, הייתי שמח לכסא יותר רך ועם יותר תמיכה אבל זה מה יש.

תנוחת הנהיגה לי אישית לא נוחה, במצב הכי נמוך זה מרגיש לי גבוה (אני בגובה 176 סה''כ)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...