Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר DSG באוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בא להזמין רכב חדש ושוקל את האוקטביה. העניין שאני "פגוע" פוקוס 2012 וממש סובל מהגיר הרובוטי ( רעידות, החלפת הילוכים הזוייה במהירויות נמוכות וכדומה.)

כל מי שלקח אצלינו את האוקטביה מאוד מרוצה ( לעומת הפוקוס) וכאן ראיתי דעות חלוקות.

אשמח לחוות דעת מקצועית\ניסיון של אנשים עם אוקטביה מהדור החדש.

תודה.

פורסם

אמנם אני לא בעל אחת כזאת, אבל יצא לי לנהוג עליה קצת.

ההעברת ההילוכים נעשת בצורה חלקה והגיר לא מורגש כלל.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

אני בעל פוקוס 2012 שסובל מאוד מהגיר. נהגתי על אוקטביה וגולף חדשות והגיר מתנהג אחרת לגמרי במובן החיובי. קשה לי להתייחס לאמינות.

פורסם

מניסיון על שתיהן, כשהגיר של הפוקוס חובט אז זה מאוד מורגש. באוקטביה 2013 שהיתה לי עד לא מזמן, היו קצת רעידות קלות בפקקים בזמן עומס, אבל לא משהו נורא וממש לא מוחשי כמו בפוקוס.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא מעניין אותי אמינות יותר מידיי (ליסינג).. מעניין אותי איכות הנהיגה ולא לקלל את הרכב כל פעם שהוא רועד מאוד או "מתבלבל" בהילוכים בזמן פקק.

הייתה לי התלבטות בין ה 3 לאוקטביה.. ה 3 מאובזרת מאוד ויפה(5 דלתות) אבל נראית לי עגלה (1.5) וצפופה. ועכשיו העלו את רמת האיבזור באוקטביה אז חוץ מהגיר שמפחיד אותי אני דיי בכיוון שלה.

פורסם

לא אותו סמפוניה בכלל.

בפורד כשזה מתחיל - זה סיוט.

בDSG, גם כשהיו תלונות על הקלאצ'ים, אלה היו רעידות קלות בתחילת נסיעה, כמו שחרור קלאץ בגיר ידני בעליה. במקרי קיצון היו מקרים של מכטרוניקס שכשל, אז נתקעים או נוסעים רק בהילוכים זוגיים או אי זוגיים (תלוי מי מהם כשל) - זה נדיר מאד, וקרה במודלים הראשונים בעיקר.

פורסם

נסעתי בכזו יום שבת של בן משפחה, שנת 2010 שעברה 60 אלף ק"מ, הרכב נסע חלק וחזק בצורה מעולה ללא רעידות וללא בעיות כלל, בכלל לא הרגשתי את הגיר והוא עבד נפלא. אני אהבתי

אבל - לא יודע לגבי האמינות של המערכת.

Opel Adam S 2017

פורסם
נסעתי בכזו יום שבת של בן משפחה, שנת 2010 שעברה 60 אלף ק"מ, הרכב נסע חלק וחזק בצורה מעולה ללא רעידות וללא בעיות כלל, בכלל לא הרגשתי את הגיר והוא עבד נפלא. אני אהבתי

אבל - לא יודע לגבי האמינות של המערכת.

ו ה 2010 זה הגיר לפני שעבר מקצה שיפורים לפי מה שאני מבין ( ב 2013 הגיע הדגם החדש...)

סה"כ נשמע דיי בטוח מהדעות כאן...

פורסם

לאחי היתה אוקטביה 2011 והיתה קריאת ריקול להחלפת המצמדים על חשבון החברה. מאז כידוע לי הבעיה נפתרה ולי אישית היתה טולדו DSG 1.4 שנת 2014 ולא היה שום בעיה, להפך אני חושב שזה גיר משובח מאוד.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

העלבת את האוקטביה מעצם ההשוואה שעשית לה לפוקוס..

הגיר מעביר את ההילוכים בצורה חלקה וטובה, לעיתים נוטה להעביר את ההילוכים במהירות על מנת לחסוך בדלק.

שורה תחתונה האוקטביה זה ליגה אחרת מהפוקוס.

פורסם

אני עברתי מפוקוס 2.0 2012 לאוקטביה 1.4 2015, שתיהן בליסינג.

התפקוד של הגיר באוקטביה הוא באמת ליגה אחרת מהפוקוס, פשוט מעולה, מהיר, חלק ו'קורא מחשבות'. אני אישית נוסע איתו במצב S כל הזמן, או במצב ידני, ב-D הוא קצת מסרס את האוטו לטעמי.

כרגע יש לי 30K על הרכב, 9 חודשים בערך, ואין שום בעיות עם הגיר. ראוי לציין גם שהוא עובד אצלי די קשה מבחינת עומס (סל"ד וכוח).

בקיצור - בין האוקטביה למזדה 3 - אל תהסס בכלל, תהנה הרבה יותר מהאוקטביה, בטח עם השדרוגים החדשים באבזור.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בקיצור - בין האוקטביה למזדה 3 - אל תהסס בכלל, תהנה הרבה יותר מהאוקטביה, בטח עם השדרוגים החדשים באבזור.

ומה אם אני מוסיף את אופל אסטרה למשוואה? ( מישהו זרק לי אותה כאופציה)

• תוכן חדש...