Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ לגבי כמות שתייה ומגוון לחתונה שלי בקרוב.

 

סדר גודל מוזמנים: 350-400

סביבות80-100 צעירים (25-30) שישתו כמויות גדולות

סביבות 100-150 "מבוגרים" נוספים שישתו כמויות סבירות.

החתונה ביום חמישי ככה שאני מעריך שאנשים לא יתפזרו סביבות 11 אלא לכיוון 12-1.

 

כרגע אני חשבתי על 30 וודקא רגילה (750) עוד 7-10 וודקא פרימיום (ואן גוך/גרייגוס וכדו') 3-5 וויסקי.

 

 

השאלה אם זה יותר מידי/מעט האם לגוון את השתייה לעוד סוגי שתיה(ועל חשבון מה) ובאופן כללי מאיזה טעויות להמנע.

פורסם

צהריים טובים, בחתונה של אחי החורג עבדנו מול ספק אלכוהול שבהסכם מולו אמר שבמידה וישאר אלכוהול הוא מזכה אותנו חזרה.

 

לצערנו, הכמויות לא הספיקו ובערך בשעה וחצי לפני הסוף נגמר כל האלכוהול.

 

חפש ספק שיסכים לזכות אותך על כמות אלכוהול שנשארת, ותגזים בכמויות (לא בחזירות כמובן)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מה שחשוב לי לדעת זה אם להוריד בכמויות ולעלות באיכות נניח במקום 30 וודקא רגיל ו10 ואן גוך ללכת על 20 ואן גוך ו10 רגילות.

 

לגבי הספק יש לי בחור שמוכן להתחייב ככה שבעניין הזה אני די רגוע.

פורסם (נערך)

דבר ראשון תחליף את ה750 בליטר. דבר שני בשולחנות של הצעירים תשים להם בקבוק פינלנדיה ליטר לדוגמא ותדאג "לסמן" את השולחנות הללו שברגע שייגמר בקבוק יוציאו להם עוד אחד.

בשולחנות "המכובדים", אם יש לך כאלה, תשים גריי גוס אחד וויסקי אחד.

בשולחנות של המבוגרים אל תשים אלכוהול על השולחן אבל תגיד לרב מלצרים שיהיה מלצר אחד שיעבור באזור הזה עם מגש של וודקה רדבול ויציע לאנשים או משהו אחר לשתות אם בא להם.

 

את האלכוהול האיכותי אני ממליץ לשים בבר. מבחינת ליקרים תביא ואן גוך אסאיי/מלון/דאבל אספרסו, ייגרמייסטר, פידג'. וויסקי ממליץ ג'ק דניאלס ושיבס. "המוכר והידוע" זה מראה השקעה בחתונה. שהפידג' הוא באמת פידג' פקק סגול והייגר הוא הבקבוק הירוק מעיד על השקעה.

את כל הליקרים תשים בבר. גם את הגריי גוס. ממליץ לך לתת בקבוק אחד לאבא שלך ואחד לאבא של הכלה ושכל אחד יעבור בין השולחנות של "המבוגרים" שלו ויציע להם. אם אתם רוצים שופוני אפשר שכל אחד ילך עם ג'וני ווקר בלו לייבל או רמי מרטין.

 

תדאג גם שיהיו קשים, אקסלים/בלו, ארגז בלו דיי (אפשר גם להוסיף ארגז מיקס טעמים), ראשן של שוופס.

 

28 וודקה פינלנדיה ליטר

3 ייגר

3 פידג'

5/6 ואן גוך

3/2 גריי גוס

3 וויסקי

 

בחתונה תכל'ס מה שיקבע כיף או לא זה הרבה אלכוהול ורצוי גם אוכל טוב ומוזיקה טובה.

 

הרבה מזל טוב.

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מזל טוב , באירוע שלי 115 אנשים , שמתוכם 35 צעירים הלך : 10 ואן גוך , מלא וודקה , בירות , וויסקי *3 , עראק*4 ועוד הרבה . תלוי מי הצעירים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הכמויות מאוד תלויות בקהל, מזרחיים, אשכנזים, סמים?

ההמלצה שלי מניסיון של 3 שנים כמנהל בר אקטיבי בחברה גדולה:

עדיף תמיד שישאר מאשר שיחסר, תקנה מספק שמתחייב לקנות ממך חזרה את הבקבוקים שנשארו, למנהל הבר באירוע תגיד לעבוד עם לא יותר מ2 בק' פתוחים מכל דבר.

15 ואן גוך, 10 גרייגוס, 3 פטרון סילבר[טקילה], 2 בומביי [ג'ין], 4 בלאק, 1 ג'ק, 1 שיבס.

לא ממליץ לשים שום דבר על השולחנות מהסיבה הפשוטה שאתה מאבד שליטה על הבקבוקים, בנוסף, המטרה היא למשוך אנשים לרחבת הריקודים ולא לשלוח אותם לשולחן כל פעם שהם רוצים כוס, זה מכבה את האווירה, בזמן האוכל המלצר יכול להביא מהבר מה שירצו.

בנוגע לוודקה רגילה, הייתי קונה 15 קטל וואן ולא מסתפק בפינלנדיה\סמירנוף.

פורסם

אני מציע לדגול בשיטת Bring Your Own Bottle, שמי שרוצה לשתות, יביא את השתיה שלו איתו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התחתנתי בנובמבר האחרון, אז אני אתן לך כמה דגשים.

באו אצלי 320 אנשים מתוך כ-400 מוזמנים.

 

-אל תשים אלכוהול בשולחנות, לרוב שמים אלוכוהול יקר, ככה ייצא לך מצב שאנשים יישבו בשולחן במקום לרקוד ואם ייגמר האלכוהול היקר, אנשים יתבאסו לקחת מהבר אלכוהול זול יותר, אגב חבר שלי ניסה להיות חכמולוג ושם בלק לייבל בכל שולחן עם רדבולים במקום בר אקטיבי, הוא סיים את האירוע עם מלא וויסקי פתוחים בלי אפשרות להזדכות (הרוב היה יותר מחצי בקבוק ואפילו כאלה שלקחו רק כוס אחת) וגם יהיה קשה לשלוט על הבקבוקים וייתכן שמלצרים יעלימו כמה.

-כל עוד אין לך קהל של אוליגרכים, אין סיבה לוודקה פרימיום, חוץ מזה אם תשים גם וודקה פרימיום וגם וודקה זולה בבר, יגמרו לך את הפרימיום ואז לא ירצו לקחת מהוודקה הזולה, אצלי היה רוסקי בבר והבאתי הנחייה שואן-גוך טעמים שרכשתי יסתובב ברחבה בצ'ייסרים, ככה השמחה מתמקדת ברחבה ולא בשולחנות.

-תתאים משקאות לעדה שלך, אצלי משפחת הכלה לא שותים הרבה וההורים שלי מרוקאים, אז הוספתי לבר גם שני בקבוקי עראק (פעם עראק היה כלול בבר הבסיסי, מעליית המחירים לפני שנתיים כבר לא).

-משקאות אנרגיה - ממש לא אכפת לרוב הקהל איזה משקה אנגרייה מתערבב לו בוודקה, לבלו יש מחירים טובים יותר לסטוקים, ממליץ לך להוסיף גם חמוציות וראשן.

-תדאג לסמן את הבקבוקים ולבקש את אותה הכמות בסוף הערב (ריקים או מלאים).

-אם התגלגל לך אלכוהול מחו"ל, תוודא שהוא כשר, אצלי הדרישה של הבר היו בקבוקים סגורים וכשרים, רשימת כל המשקאות הכשרים תוכל למצוא פה: http://kosherliquorlist.com/he/

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין באמת דרך לשלוט באלכוהול שנמצא בבר, גם אם תשים מדבקה וגם אם תשים איתוראן, בכל אולם יש בקבוקים ריקים זהים לשלך ופשוט אפשר להעביר את הנוזל מהבקבוק שלך לבקבוק ישן ולהראות לך את הבקבוק עם המדבקה.. משהו שהרבה זוגות עושים בזמן האחרון זה משלמים למשגיח שפשוט עומד על הבר ורואה מה יוצא ומה נכנס, קח בחשבון שזה גם לא חסין גנבות.

פורסם

כבר כתבו זאת לפני אבל זה באמת חשוב לכן אני חוזר על זה- אל תשים בקבוקי אלכוהול בשולחנות, זה גורם לחבר'ה הצעירים בעיקר לקום מהשולחנות וכך האירוע יותר חי.

באותו הקשר- תדבר עם אחראי הבר ותגיד לא שהוצאת בקבוקים מהבר אך ורק באישור של מי מטעמך, זה ימנע מאורחים לקחת בקבוקים לשולחן.

 

לגבי בקרה על בקבוקים שנפתחו, יש כל מיני דרכים אבל האמת היא שאי אפשר באמת לאכוף את זה.

 

שיהיה המון מזל טוב, תהנה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

×
×
  • תוכן חדש...