Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום (28/12/04) נקיים באוטופרט בשעה 17:30, הדרכה בנושא מוצרי Dynamat, מניעת הדהודים

וזמזומים, העלאת SPL, בידוד מרעשי מנוע/רוח/צמיגים, השתקת רעשים וסוגי חומרים שנים.

היום זו ההזדמנות האחרונה להגיע לאוטופרט ב- 15:30, לנסות "להכות" את התוצאה של 140.8db ולזכות

בסאבוופר "12 יחיד של חברת רוקפורד פוסגייט. כפי שהבטחנו, מי "שיכה" את התוצאה, כאשר ברכבו מותקן

אחד ממוצרי החברה, יזכה בנוסף, בקיט בידוד של חברת DYNAMAT.

חבר פורום "שיכה" תוצאה של 145.9db עם סאבוופר יחיד, יזכה בנוסף, במגבר רוקפורד פוסגייט 4 ערוצים ובסט

קומפוננט של רוקפורד פוסגייט.

אם אתם גברים- תגיעו!!!

אוטופרט בע"מ, רחוב היצירה 5 קרית-אריה, פתח- תקווה, טל': 03-9232390, 052-2952410 (אודי)

פורסם

היום בבקשה להכין לי את הסאב והדיינמט

נתראה ב 4 .

ואני כבר בספק אם אוכל לתאם הגעת ההאמר ,לצערי

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

:idea:

לא יודע אם דובר על זה בעבר , אבל אם הייתם עושים את הפעילויות ( המבורכות ) האלו בסופי שבוע , ימי שישי לדוגמא , אני מאמין שיותר אנשים היו יכולים להנות מהאירועים וההדרכות .

שיהיה בהצלחה בכל אופן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מצטרף לעופר.

אנשים עובדים באמצע השבוע, ולהגיע לאיזור שלכם ברוב שעות היום זה סיוט לא נורמלי.

(צריך יום חופש מהעבודה רק לטובת זה)

לדעתי יגיעו יותר אנשים לקראת סוף השבוע/יום שישי.

פורסם

גם אני מצטרף.. לדעתי שבת זה יום טוב. למרות שזהו לא יום עבודה לדעתי שווה לפתוח את המקום רק בשביל המפגש. לרוב נוסעים מהצפון למרכז בימי שבת אז ככה אפשר לבוא לאוטופרט על הדרך.

• תוכן חדש...