Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הרכב Best value for money לפי דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שעלתה לי בראש,

מה הוא הרכב ה- Best value for money ?

שיהיה עם הרבה כוח סוס (מנוע אטמוספרי) ב"קצת" כסף, ולא אני לא מדבר על משופרים,

אלא סטוק שיוצאים מהחברה.

ואני מדבר על שוק היד השניה ולא על חדשים מהחברה.

מקווה שהבנתם את השאלה, במידה ולא אשמח לנסות להסביר יותר ברור .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

תלוי מה הדרישות ומה התקציב. אם התקציב שלך הוא 100K או 30K ההשוואה שונה לחלוטין. כמו כן מה הדרישות? יש רכבים עם הרבה כ"ס אבל עם גיר אוטומטי שלא משדרים ספורטיביות (למשל מאליבו 3.5, יש לה מעל 200 כ"ס).

תן קצת יותר פרטים ונוגל לעזור.

פורסם

לא הסברת בכלל מה אתה רוצה ברכב.

אם הפרמטר שלך הוא כוח סוס לשקל, תנסה וולוו s90. סביב 200 כ"ס (תלוי בגירסה) ויש עודף מ10000 שח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אוקי,

אני לא שואל לקנות, אלא רק לשמוע את דעתכם (אולי אוטו הבא ? :))

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי אוטו יחסית אמין, לא יקר לתחזוקה, ועם הרבה כוח סוס (שוב אטומספרי), אבל מצד שני גם לא הכי יקר, ונגיד שנתון עד 10 שנים אחורה, נגיד עד 80K.

עכשיו אני לא מדבר על להוציא רכב חדש מהחברה, זה אומר שגם הירידת ערך שלו צריכה להיות בתחום הסביר .

שוב, זה למצוא את האוטו שהכי שווה להחזיק מבחינת מחיר, אבל מצד שני שיתן תמורה לכסף .

תודה, מקווה שהסברתי עכשיו יותר טוב .

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

סופר מיני/משפחתית/מנהלים/פאר...?.

זה תלוי...אני למשל לא אוהב מכוניות מגושמות אז מבחינתי סיאט לאון טורבו/איביזה קופרה/סיויק טייפ R/קליאו ספורט וכו' "מדברות אלי" יותר מאשר מרצדס C-CLASS או אודי A6.

כפי שהסברתי לבחור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?573231-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%A9%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%92-%D7%91%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%A9%D7%9C-70k

לכל אחד יש צרכים ודרישות שונות, מה שטוב לי לא יהיה בהכרח טוב לך.

פורסם

אומנם אני משוחד אבל אינפיניטי G37 מודל 09 נשחטה במחירון למחיר של 91,000 ש"ח.

320 כ"ס, הנעה אחורית , מושבי עור וכל שאר הפינוקים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האינפיניטי נשמעת ממש טוב לתקציב הזה.

אני לא רוצה לומר את השם מפורשות כי זה יהפוך את השרשור שלך לעוד אחד מעשרות השרשורים העוסקים בנושא, אבל באזור ה50K אני לא הצלחתי למצוא שום דבר שנותן פייט לרכב שלי מבחינת תמורה למחיר עבור הדרישות שלי (חזק, חדש, מאובזר, משפחתי). כל המתחרות היו ישנות/יקרות יותר בהפרש ניכר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הוא מדגיש שהוא מעוניין רק באטמוספרי - לא ממש ברור למה.

ולכן הבראבו, הלאון והאיביזה קופרה לא מתאימות לו.

פורסם

הוא מחפש את מכונית העדר האולטימטיבית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

וואלה - לא קלטתי את הדרישה לאטמוספרי.

דרישה די מוזרה, במיוחד כשמחפשים v/m. אבל נו, שיהיה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ממה בעצם נובעת הדרישה החד משמעית לאטמוספרי?

בימינו מנועי טורבו חזקים חסכוניים אמינים ובקלות אפשר להעלות את הכוח שהם מפיקים אז למה דווקא אטמוספרי?

פורסם

אולי בגלל הדיעה הקדומה שלא קונים רכב עם טורבו כי זה לא אמין ?

לפני כ-15 שנים ישבנו עם זוג חברים במסעדה ואמרתי שאני רוצה לקנות רכב עם טורבו וכמובן אמרו לי שלא כדאי לקנות. עד היום אני שמח שלא הקשבתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

A6 3.2 קוואטרו, משנתון 05-6 המחירים שם נושקים ל50k וזה רכב עם חווית נהיגה (בתור אחד שהחזיק ברכב לפני 6 שנים)

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

amir74,

יש לי כבר מכונית העדר מאזדה 3, ואני מרוצה ממנה.

אבל אין קשר אחד לשני.

בעניין הטורבו, כן זה יותר הוצאות (לפי דעתי) בגלל זה מחפש בלי .

• תוכן חדש...