Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סיאט איביזה שנת 2000 מנוע 1.6 גיר רגיל 75 כוח סוס

עכשיו יש לי פילטר שמן של MANN שכתוב עליו W712/52

והיום קניתי פילטר שמן חדש לפני שאני הולך לעשות טיפול אבל כתוב הפעם W712/39

עכשיו השאלה שלי במה הוא שונה מה W712/52 וגם הצורה של שניהם אותה צורה השאלה מה שונה למה כתוב הפעם W712/39 משאני מפחד שלא יהרוס לי תמנוע.

פורסם

הבנתי תודה רבה לך עוד דבר שלא ציינתי החברה של המסנן שמן הזה 712/39 הוא לא של MANN הוא של חברה טורקית גם מאוד טובה ASAS FILTER והאו 712/39 פשוט הצורה שלהם אותה צורה כמו של MANN פשוט משיושב על הרכב עכשיו זה 712/52 אז חשבתי שזה לא מאתים לרכב ויכול להרוס

אם עוד מישו שמבין יכול להגיב יהיה מעולה תודה רבה מעוזרים מראש.

פורסם

אני מציע לך לרכוש פילטר שמן תוצרת MANN או מקורי.

לפי האתר של החברה הטורקית הפילטר המתאים לרכבך הוא SP 895.

איזה כייף לי :)

פורסם

תאמת נכנסתי גם לאתר וראיתי ש SP895 מתאים לרכב שלי אבל השאלה האם זאת תיהיה בעיה וזה יזיק לרכב אם אני ישים תמסנן הזה שיש לי עכשיו כי הוא נראה אותו דבר כמו שיש לי עכשיו עם הברגה והכל מה אתה אומר?

פורסם
תאמת נכנסתי גם לאתר וראיתי ש SP895 מתאים לרכב שלי אבל השאלה האם זאת תיהיה בעיה וזה יזיק לרכב אם אני ישים תמסנן הזה שיש לי עכשיו כי הוא נראה אותו דבר כמו שיש לי עכשיו עם הברגה והכל מה אתה אומר?

יש המון מסננים שנראים דומים אך עדיין יש לכל רכב את המסנן הספציפי שמתאים לו. גם אם נניח המסנן מבחוץ זהה ב100% אתה עדיין לא יודע אם אלמנט הסינון בפנים הוא זהה ולכן קח את ההמלצה של מרק, מסנן מקורי או MANN וכזה שמתאים לקוד המנוע של רכבך

• תוכן חדש...