Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

כמו שכתוב בכותרת- אני מחפש כסאות פלסטיק של כתר אבל באיכות של פעם. יש לי 6 כאלו שמחזיקים שנים רבות וטובות לעומת החדשים שאחרי כל הישענות לאחור של חבר שמן נשברים או מעיפים חלקי פלסטיק. בקיצור, זמנם שאול לעומת חיי האלמוות של הישנים. בכל חנות הום סנטר\טמבוריה\אספקה טכנית שהייתי לא ניתן למצוא את האיכותיים..יש למישהו מחכמי הפורום עצה? או שנגזר עלינו לחיות חיי סבל ויגון?

פורסם

למה לא לחפש פשוט סניף של כתר? יש בחיפה אם אני לא טועה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

~

מוצרי הפלסטיק הישראלים משווקים בגאווה בכל העולם, עומדים בסטנדרטים הכי מחמירים, ואתה לא מצליח למצוא כסא מסכן שיהיה "איכותי" מספיק? משהו פה לא מסתדר לי.

פורסם

גם לי לא. כל כסא שקנינו בשנים האחרונות עשוי פלסטיק מאיכות ירודה. בצורה כזאת שאפילו בן אדם עם משקל ממוצע מתיישב על הכסא והרגליים טיפה מתעקמות (ואז אתה קם והרגליים של הכסא מתיישרות). אתה מוזמן אליי הביתה לעשות השוואה (שניהם של כתר).

חוץ מזה, אנקדוטה קטנה מתחום החקלאות. ישראל מייצאת פירות וירקות באיכות גבוהה שכמעט ולא תראה בארץ. אז זה שמוצר מסויים מיוצר בארץ ומייצאים אותו לחו"ל, לא בהכרח יהיה גם פה באותה האיכות.

אני היחיד שנתקל בזה שהכסאות של פעם הרבה יותר חזקים?

פורסם

~

דווקא הקטע עם הירקות מוכר לי, רק לא חשבתי שזה נפוץ גם בתעשיות אחרות. כל יום אכזבה חדשה.

מעניין מה מוכרים אצל השכנים בטירה, ג'לג'וליה, כפר קאסם, ירכא וכו'.

פורסם

יש לחמי כיסאות פלסטיק כאלו, הם הנוקיה של כיסאות הפלסטיק! אף כסא שנקנה לאחר מכן לא שורד או משתווה לכיסאות הישנים, ישיבה בשמש, והכסא מתגמש כמו בלרינה...

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

מסכים לגבי הכיסאות.

היו לי כיסאות של כתר היקרים עוד שכול כיסא עלה 200 ומשהו ונשברו מהר מאוד.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדירה של ההורים שלי יש כסאות כאלו שנקנו בשנת 1997 ועדיין נראים ומרגישים חדשים. רק שוטפים מהם את הלכלוך מדי פעם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...