Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות רכב אחר במקום האטולטנדר שיש לי

וחשבתי על המליבו

אשמח לקבל חוות דעת על המליבו 2013

תודה רבה לכולם!

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לדגם החדש? יש לנו במשפחה מהמשלוח הראשון שהגיע לארץ

נתחיל בזה שהוא חזק, מאוד חזק. תאוצה מאוד מהירה וזמינות בכל מצב.

אתה משלם על זה בצריכת דלק. עם רגל רגועה אצלנו מגיעים לכיוון של 1:9

בסה"כ מרווח, די מאובזר. שים לב שאין דיבורית בלוטוס במערכת השמע אלא צריך להתקין אחת שמתחברת להגה ולרמקולים

בגאז גדול

הדגם עבר מתיחת פנים די מהר בגלל תלונות בעיקר בחו"ל על כיול המתלים שלו. לכל אחד מהיישוב זה לא באמת משנה אלא אם אתה מחפש רכב עם אחיזה וכו.

A3

A4

פורסם
אני מניח שאתה מתכוון לדגם החדש? יש לנו במשפחה מהמשלוח הראשון שהגיע לארץ

נתחיל בזה שהוא חזק, מאוד חזק. תאוצה מאוד מהירה וזמינות בכל מצב.

אתה משלם על זה בצריכת דלק. עם רגל רגועה אצלנו מגיעים לכיוון של 1:9

בסה"כ מרווח, די מאובזר. שים לב שאין דיבורית בלוטוס במערכת השמע אלא צריך להתקין אחת שמתחברת להגה ולרמקולים

בגאז גדול

הדגם עבר מתיחת פנים די מהר בגלל תלונות בעיקר בחו"ל על כיול המתלים שלו. לכל אחד מהיישוב זה לא באמת משנה אלא אם אתה מחפש רכב עם אחיזה וכו.

מה לגבי הנסיעה מחוץ לעיר? כמה הצריכת דלק?

טיפולים יקרים?

ביטוח לנהג צעיר?

פורסם

צריכת דלק מחוץ לעיר עם רגל קלה על הגז 1/12.

טיפולים לא יקרים בהשוואה לכלי רכב מאותה קטגוריה של יצרנים אחרים. פירוט ראה כאן

ביטוח לנהג צעיר - בדוק עם סוכן הביטוח שלך. אישית, הייתי נמנע מלתת לנהג חדש לנהוג ברכב עם ביצועים כמו של הרכב הנדון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הדגם עבר מתיחת פנים די מהר בגלל תלונות בעיקר בחו"ל על כיול המתלים שלו

אני הבנתי שהתלונות היו גם על המרווח מאחורה, ושלמרות שיפור מסוים, גם הדגם המתוח לא ממש מספק את הסחורה מבחינה זו.

אבל אני מדגיש שזה מה ששמעתי וקראתי ואין לי נסיון אישי.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
אני הבנתי שהתלונות היו גם על המרווח מאחורה, ושלמרות שיפור מסוים, גם הדגם המתוח לא ממש מספק את הסחורה מבחינה זו.

אולי ל-3 מבוגרים בגודל מלא יהיה צפוף, אבל לרכב משפחתי קלאסי של ילדים/מתבגרים/כיסאות תינוק יש די והותר מקום

A3

A4

פורסם
צריכת דלק מחוץ לעיר עם רגל קלה על הגז 1/12.

טיפולים לא יקרים בהשוואה לכלי רכב מאותה קטגוריה של יצרנים אחרים. פירוט ראה כאן

ביטוח לנהג צעיר - בדוק עם סוכן הביטוח שלך. אישית, הייתי נמנע מלתת לנהג חדש לנהוג ברכב עם ביצועים כמו של הרכב הנדון.

לגבי צריכת דלק, מה שרשמתי זה משולב. אני חושב ש 1/12 קצת אופטימי. המנוע בבסיס די צמא גם בלי הטורבו.

נהג צעיר - zvit צודק לחלוטין. זה רכב מאוד מאוד מהיר. אחותי הקטנה אחרי הרישיון תקופה ארוכה לא רצתה לקחת אותו כי היא פחדה מהתאוצה..

A3

A4

• תוכן חדש...