Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המתייחסים והעונים. לא מובן מאליו.

אך בכל זאת אני אמור להתמקד בעובדות : 1מצד א' : פליטת CO2 במערכת הקירור 2. נזילות שמן שהוגברו לאחר תקרית חימום המנוע 3. חלודה שנמצאת במערכת המים ברדיאטור. 4. הרכב "שותה מים" לאחר נסיעות קצרות

מצד שני : 1. אין בועות במערכת המים המעידות על יציאות לחץ אוויר לקירור 2. אין שמן במים ואין מים בשמן 3. הרכב בהתנעה לא זורק מים ממערכת הקירור 4. אין עשן לבן מהאגזוז המעיד על שריפת מים אך יציאה מועטה של מים מהאגזוז שחולפת לאחר מספר שניות.

הנסיעות ברכב קצרות , רק בתוך העיר ולכן אין לי מדד להתחממות המנוע כתוצאה מסתימה ברדיאטור או מאיבוד מסיבי של מים כתוצאה משריפה.

כיצד אני מיישב את העובדות להכרעה לגבי ראש מנוע???

האם co2 במערכת קירור מאפיין מכוניות ישנות או סובארו ספציפית?

חשבתי אולי יש נזילה נסתרת של מים שמתערבבת עם נזילות השמן במנוע שהיו קיימות עוד לפני התקרית.

פורסם

תודה לכל המתייחסים והעונים. לא מובן מאליו.

אך בכל זאת אני אמור להתמקד בעובדות : 1מצד א' : פליטת CO2 במערכת הקירור 2. נזילות שמן שהוגברו לאחר תקרית חימום המנוע 3. חלודה שנמצאת במערכת המים ברדיאטור. 4. הרכב "שותה מים" לאחר נסיעות קצרות

מצד שני : 1. אין בועות במערכת המים המעידות על יציאות לחץ אוויר לקירור 2. אין שמן במים ואין מים בשמן 3. הרכב בהתנעה לא זורק מים ממערכת הקירור 4. אין עשן לבן מהאגזוז המעיד על שריפת מים אך יציאה מועטה של מים מהאגזוז שחולפת לאחר מספר שניות.

הנסיעות ברכב קצרות , רק בתוך העיר ולכן אין לי מדד להתחממות המנוע כתוצאה מסתימה ברדיאטור או מאיבוד מסיבי של מים כתוצאה משריפה.

כיצד אני מיישב את העובדות להכרעה לגבי ראש מנוע???

חשבתי אולי יש נזילה נסתרת של מים שמתערבבת עם נזילות השמן במנוע שהיו קיימות עוד לפני התקרית.

פורסם

אתה צריך לבצע את הבדיקות שרשמת על מנוע חם ולא על מנוע קר,פריצה בין תא שרפה למערכת קירור לא תגרום לשמן להגיע למים או להפך.

CO2 בנוזל קירור בהכרח מאפיין פריצה בראש מנוע גם ב mclaren זה ככה.

איבוד מים מסיבי כתוצאה מזה שהוא מגיע לצילינדר מלווה בעישון ובגמגום של המנוע בעוד שמים יכולים להיעלם מנזילה (והמנוע אמור להתחמם כשהם נעלמים בשני המצבים).

בשביל להיות בטוח הייתי מבצע בדיקת דיחוס למע' הקירור או בדיקת לחץ הפוך על מנוע בטמפ' עבודה.

בהצלחה.

פורסם

אהלן tribel

אם הבנתי נכון הסימפטומים לגבי הראש תלויים באזור שבו נתקיימה הפריצה.

שמן במים או להפך ... כיצד הם קשורים לטמפרטורת עבודה? שהרי בכל אופן עם הנסיעה ברכב לאורך זמן הם יתערבבו וניתן יהיה לראות את זה.

מניין לך שבדיקת הCO2 במערכת הקירור כל כך ודאית???

בכל אופן גם אם קיים CO2 ואינני רואה בועות במים האם אני יכול להסיק שהפריצה באזור המעברי מים אינה כ"כ קריטית?

פורסם

אין קשר לשמן במים ולטמפ' עבודה אתה מערבב.

טמפ' עבודה תגדיל פריצה מינורית,אם קיימת ותהיה יותר ודאית מבדיקה על מנוע קר (פריצה בין תא שרפה למע' קירור).

מניין לי שבדיקת CO2 כזאת וודאית?

אם המוסך לא "עירבב" אותך היא כנראה ודאית.

יש סתירות בתיאור.

מצד אחד אתה מאבד הרבה מים,מצד שני אתה אומר שאין עישון ואין חימום - ראה פסקה אמצעית.

בפעם ה -2 ,גש לבצע בדיקת לחץ הפוך על מנוע חם או בצע בדיקת דיחוס למע' הקירור.

בהצלחה.

פורסם

אם יש חדירת גזים למערכת הקירור , המנוע בוודאות יגיע להתחממות יתר בשלב כלשהו? או שכמו שאמרו לו באחד המוסכים שחדירת גזים הינה מנת חלקם של רכבים ישנים רבים ולא יגרמו בהכרח להתחממות?

G-D will give me justice

• תוכן חדש...