Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להוציא גורה החוצה לפני מתן כל החיסונים

mazinya
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי מות כלבתי האהובה החלטתי לאמץ גורה שננטשה. את הגורה קיבלתי בגיל 3 חודשים כאשר הבעלים האידיוטים הקודמים שלה לא טרחו אפילו לעשות לה חיסון אחד. בגיל 3 חודשים היא אמורה כבר להיות בחוץ ולהיחשף לגירויים שונים אבל בלתי אפשרי. עשיתי היום את החיסון הראשון ונאמר לי שבעיקרון מומלץ מאוד לא להוציא כחודש אחרי החיסון האחרון. מה שאומר להוציא אותה כשהיא בת כמעט חצי שנה.

אני מבין שאם מוציאים אז לעשות את זה מבוקר. הבעיה היא שבאזור שלי אין מקום שהייתי אומר שהוא ממש סטרילי ללא צואת כלבים אחרים. יש את הבית של ההורים שלי עם גינה פרטית וכלבה משלהם אך הם גרים במרחק של כ 40 דק ממני ואני שם רק בסופי שבוע. אני מאוד מפחד שחלון ההזדמנויות של החשיפה יתפספס. האם זה הפיתרון הכי טוב שיש כרגע? לחכות לסופי שבוע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב לתת לה חשיפה לכל הנושאים כבר בגיל הזה כדי שהיא תהיה כלבה מאוזנת ללא פחדים וללא אגרסיביות.

תרגיל אותה (תמיד בהשגחה שלך) לאנשים, ילדים, מכוניות וכלבים מכל הגדלים (כמובן לא חולים או משהו) אל תיתן לה להריח גללים או לאכול היא עלולה למות מזה (פרוו).

תקנה לה גדר גורים שתשהה שם ותתחיל להבין את הגבולות שלה.

אל תביא אותה לישון איתך במיטה, ואל תיתן לה לאכול מה שאתה אוכל הדברים האלו מובילים לדומיננטיות.

תן לה לאכול בזמנים קבועים ביום ולאחר-5 דקות שהיא סיימה לאכול תיקח את כלי האוכל למקום שהיא לא רואה.

תרגיל אותה שכשאתה נמצא, תמיד יש משהו טוב עם האוכל, תן לה לאכול ותוסיף עם היד שלך אוכל לקערה שלה וגם תיתן לה לאכול קצת מהיד שלך, זה יגרום לה לא להיות רכושנית לאוכל וכך תמיד תוכל לקחת לה דברים שהיא אוספת ורוצה לאכול והיא לא תנהם ותחשוף שיניים עלייך.

תקנה לה קולר חצי חנק לגורים ותתחיל לעבוד איתה על פקודות משמעת בסיסיות כל יום קצת, לא להגזים כי בגיל הזה המאמץ המנטלי מתיש אותם מהר)

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאלף.

הייתי יכול להרצות לך שעות אבל יש את הסירטון של אורן שאומר הכל.מסכים עם כל מילה

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים