Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי. כלומר, אם עד עכשיו המחירונים שלו היו לחלוטין מנותקים מהמציאות, אז עכשיו הם יהיו - רגע - גם כן מנותקים מהמציאות.

אכן, שינוי דרסטי ללא ספק.

דני

פורסם

"הזוכים הגדולים" מהמהלך הם ללא ספק חברות הביטוח.

השינוי משפיע על מאזני חברות הליסינג אך הם ללא ספק לא ישפיעו על מחירי השוק בפועל.

פורסם

אני חושב שאדון לוי דווקא צודק, וכמו שאמרו מעליי, ה 3% לא כ"כ ישפיעו על מחירי משושמשות פרטיות ביד 2:

.

"ממוצע ההפחתות הוא 3%, גם לגבי מכוניות חדשות יחסית, בעלות ותק של 2–5 שנים, כולל קוריאניות ויפניות. לשאלה כיצד המהלך שלו ישפיע על שווי הצי של חברות הליסינג סירב לוי להתייחס. "תפקידי לעשות סקר שוק ואני לא יכול להיות מנותק. אני יודע דבר אחד - זאת ההערכה שלנו והיא כוללת כלי רכב קוריאניים ויפניים. אחד משפיע על השני. אם רכב קטן עולה 60 אלף שקל, מי ישלם 120 אלף על מכונית משפחתית?" אמר.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הגיע הזמן, המחירון הזה באמת מנותק מהמציאות.

גם חברות הביטוח עם הטריק של "רשלונות תורמת" לא משלמות מחירון אף פעם.

חלק גדול מהשווי של חברות הליסינג בנוי על איזה צי וירטואלי שהן בעצמן מוכרות בכ-60% ממחיר המחירון אבל החישוב שלהן מבוצע על בסיס מחיר מחירון וזאת אשליה שתתפוגג לאט לאט עם ירידת המחירון.

פורסם

חלק גדול מהשווי של חברות הליסינג בנוי על איזה צי וירטואלי שהן בעצמן מוכרות בכ-60% ממחיר המחירון אבל החישוב שלהן מבוצע על בסיס מחיר מחירון וזאת אשליה שתתפוגג לאט לאט עם ירידת המחירון.

לא מדוייק.

הבנקים, שהם לרוב המממנים הגדולים, מחשבים שווי של 60% לערך את צי הרכב של החברות כבטוחות, ואת השאר נאלצות החברות להשלים מכספן הפרטי.

גם הם יודעים מצויין שאם ידרשו לממש את הבטוחות שלהם, זה יהיה השווי הריאלי של צי הרכב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...