Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האנשים הטובים שפה

אני מעוניין לקחת רכב לבדיקה לפני קניה במכון אמין - שמעתי על מ.מ.מ. ודינמומטר, האם יש עוד מכון מומלץ באיזור? האם יש יתרון לאחד מהם מבחינת אמינות/איכות הבדיקה?

האם העלות דומה?

ראיתי שרשורים דומים אבל לא היה בהם מידע מספק (ללא תגובות/תגובה אחת)

תודה מראש לעונים!

פורסם

אני בד"כ עושה אותם במבדק בהרצליה (כנ"ל גם טסטים). לפחות עד כמה שיכולתי להתרשם הם מקצועיים והגונים יותר ממכונים אחרים שניסיתי.

פורסם

Escre1 - היות ושנינו מהאיזורים שציינתי בכתורת השרשור , אני מעדיף לא להתרחק לכיון איזור השרון- תודה על ההמלצה בכל מקרה!

הצעות/חוויות טובות/רעות ממכונים מומלצים/לא מומלצים יתקבלו בתודה!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

מבקש המלצה למכון בדיקת רכב באיזור פ״ת - תל-אביב.

בנוסף מוסך סקודה מומלץ לחיבור הרכב למחשב.

האם יש חלופות לדעתכם למכוני בדיקה? אולי פחחות לבדיקת מרכב ושלדה וחיבור הרכב למחשב אצל היבואן?

מה אומרים?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, התקשרתי למבדק הרצליה עקב ההמלצה פה אבל הם לא מוסרים מחירים בטלפון לבדיקת לפני רכישה של רכב רק אמרו החל מ 600 ש"ח נשמע לי יקר מאד ומי יודע לאיזה סכום זה יגיע.

יש המלצה למכון ברמה דומה מאיזור ת"א והסביבה ?

דינמומטר נראה כמו עוד סתם קומפיוטסט (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

ממליץ על מ.מ.מ בבני ברק. בודק אצלם הרבה שנים ולא זוכר מקרה שהם פספסו משהו משמעותי. להפך, הם על הצד היותר מחמיר מה שמשרת אותך כקונה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מקפיץ, התקשרתי למבדק הרצליה עקב ההמלצה פה אבל הם לא מוסרים מחירים בטלפון לבדיקת לפני רכישה של רכב רק אמרו החל מ 600 ש"ח נשמע לי יקר מאד ומי יודע לאיזה סכום זה יגיע.

יש המלצה למכון ברמה דומה מאיזור ת"א והסביבה ?

דינמומטר נראה כמו עוד סתם קומפיוטסט (תקנו אותי אם אני טועה)

לגבי מבדק, תגיע אליהם עם קופון (חפש בגוגל) המחיר מאוד מתאזן סביב 400/500.

ולגבי מקצועיות שלהם עם כל הכבוד לא התרשמתי כל כך לטובה הרגיש לי כסתח אחד גדול, אבל אל תצפה שבמקום אחר לא יהיה כסתח... אישית בקומפיטסט הרגיש לי אחרת שממש חפרו ברכב, לאחרים הרגיש כסתח או קמבינות שם אז אי אפשר לדעת.

• תוכן חדש...