Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע נוהג במאזדה 3 מליסינג (הדגם החדש). רכב נהדר סה״כ, מאובזר בצורה יוצאת דופן יחסית למשפחטומטית ליסינג וחסכוני. הבעיה היא שהוא פשוט לא נוח עבורי. לא יודע אם זה המושבים הקשים, תנוחת הישיבה או משהו אחר - אבל אחרי כל נסיעה ארוכה אני סובל מכאבי גב.

אין לי שום הגבלה על איזה רכב לקחת בעיקרון, רק השווי מס שאני רוצה להגביל כמה שאפשר.

יש עצה לרכב מאובזר אך יותר נוח בסביבות רמת השווי של המאזדה?

פורסם

סיטרואן C4 החדשה. הדגם שאחרי מתיחת הפנים קיבל מנוע 1.2 ליטר טורבו חזק, קיבל שיפורים לאבזור אבל נותר נוח כמו שסיטרואן אמורה להיות.

אגב כבונוס מחירו הקטלוגי נמוך מהמחיר של המאזדה כך שגם שווי השימוש יהיה נמוך יותר.

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2109/מבחנים/סיטרואן-C4-(מתיחת-פנים-2015)---מבחן-דרך

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי מציע לך את הגולף 1.4 טרנדליין שמחיר המחירון שלה ירד דרסטית ל132900 אבל ברשות המיסים לא מעדכנים כל כך מהר את מחיר המחירון וכרגע הוא עדיין המחיר הישן של 150000. אני בדיוק במצב שלך, רוצה להחליף לרכב ליסינג איכותי, אבל מעוניין להגביל את שווי המס. כמעט והזמנתי את הגולף, אבל פתאום גיליתי שהמחירון ברשות המיסים לא מתעדכן. זה מה שמונע בעדי כרגע. בשלב זה אף אחד לא יודע להשיב אם ומתי ייתעדכן שווי המס. פניתי לצמפיון והם ממש לא מגלים עניין בנושא. כאילו שלא בא להם למכור. פניתי לרשות המיסים והם לא עונים חזרה. בלאגן ישראלי טיפוסי. ביצעתי נסיעת מבחן בגולף ומאוד נהינתי. רכב איכותי. לגבי האמינות...זה כבר סיפור אחר.

פורסם

עד הליסינג אמינות מאוד עניינה אותי. בליסינג ממש לא אכפת לי. חוסר אמינות זו בעיה של חברת הליסינג לא שלי.

ה-c4 בהחלט מעניינת, אם כי מחיר ההשקה הנמוך לא משתקף בשווי מס שמסתמך על מחירון בלבד. על גולף בכלל לא חשבתי, לא ראיתי כאלה בליסינג בכלל אבל אם יורידו את המחיר ברשות המסים וחברת הליסינג תסכים לרכוש כזו, זו בהחלט אחלה אופציה.

פורסם

לא נראה לי שזה הרכב הכי פופלארי בפורום אבל אני מאד אוהב את הפיג'ו 308 החדשה, לדעתי זה רכב מאד נוח וממש כיף לנסוע עליו

פורסם

דרך אגב, נכנסתי לאתר הישראלי של סיטרואן לראות על הc4. יפה לראות איך יבואן בארץ מעדכן אתר באופן שוטף.

כתוב the new citroen c4, וכמובן שמתייחסים שם לדגם הישן.. עצוב ועלוב.

פורסם

מושבי הגולף 122 לא מאוד נוחים וגם הרכב בכלל.

ההמלצה שלי אולי תפתיע אותך: קיה פורטה. מאוד מפתיעה לטובה בנוחות ובנסיעה בכלל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...