Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח איך, אבל יום אחד ראיתי שברכב שלי בצד אחד יש מעין פלסטיק שחור שמכסה את המקום של פנסי הערפל(אין לי פנסי ערפל ברכב, כנראה זו הייתה איזו אופציה לשדרוג שלא נקנתה בזמנו), ובצד השני אין. בצד שאין ממש רואים מתכת , וקצת חוטים פנמיים- וזה יוצר חוסר סימטריה וחוסר אסטטיקה נוראי.

זו התמונה של הרכב, סימנתי את המקום

fabia.jpg

יש מה לעשות עם זה? כלומר כמה יעלו לי , והאם אוכל להתקין לבד שם פנסי ערפל? או שיש דרך לקנות משהו לשים בשתי המקומות האלה כדי שיראה נורמלי יותר.

תודה מראש על העזרה :)

פורסם (נערך)

תנסה לחפש בפירוקיות. ממליץ לך על ”המאגר“ וtg parts.

או איביי, מצאתי לך דוגמא(אני מניח שאתה לא צריך חור לפנס ערפל כי אין לך)

5bc12aba21b00721ff5239792757fc19.jpg

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

חבר עם פולו 2011 קיבל מצ'מפיון הצעת מחיר לפלסטיק הזה. במחיר שהציעו לו הוא הזמין זוג פנסים עם חיווט ומתג והתקין לבד :)

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם
תנסה לחפש בפירוקיות. ממליץ לך על ”המאגר“ וtg parts.

או איביי, מצאתי לך דוגמא(אני מניח שאתה לא צריך חור לפנס ערפל כי אין לך)

5bc12aba21b00721ff5239792757fc19.jpg

חבר עם פולו 2011 קיבל מצ'מפיון הצעת מחיר לפלסטיק הזה. במחיר שהציעו לו הוא הזמין זוג פנסים עם חיווט ומתג והתקין לבד :)

למען האמת חשבתי לנצל את המקרה המצער, להגיד להורים שמעז יצא מתוק, ולשים פנסי ערפל :)

השאלה כמה זה אמור לעלות, עד כמה מסובך להתקין, והאם זה שיש את הכיסויים האלה זה סימן שהרכב "מוכן" לזה מבחינת חשמל ומתגים?

פורסם

בפאביה יש מתג מוכן, במתג הדלקת אורות, אתה מושך אותו לכיוונך במצב הכי ימני.

לגבי חיווט זה כבר ממני והלאה

פורסם

בדר"כ אם יש מתג יש גם חיווט

קל לבדוק עם נורית ביקורת או מד מתח אם בפלג יש מתח לאחר הפעלת המתג.

לדעתי, הכיסוי לא נפל אלא 'הושאל' לרכב אחר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בפאביה יש מתג מוכן, במתג הדלקת אורות, אתה מושך אותו לכיוונך במצב הכי ימני.

לגבי חיווט זה כבר ממני והלאה

במתג שאני מדליק בו אורות, יש 3 אפשרויות. מבחינתי האמצעית והימנית ביותר זהות, כנראה שבאמת אחד מהם זה הערפל.

בדר"כ אם יש מתג יש גם חיווט

קל לבדוק עם נורית ביקורת או מד מתח אם בפלג יש מתח לאחר הפעלת המתג.

לדעתי, הכיסוי לא נפל אלא 'הושאל' לרכב אחר.

אני מעדיף להיות אופטימי, ולקוות שזה נפל :)

עד כמה ההתקנה של הנורות ערפל תהיה מסובכת(משהו שאפשרי לעשות לבד?) כמה הנורות ערפל עולות בערך?

פורסם

בדקתי, יש לי אופציה(ariq13 צדק).

כמה אמורים לעלות האורות, והאם מומלץ להתקין לבד או ללכת למוסך?

יצא לי להתקין עם חבר לדים ברגליים, סה"כ אני יודע להלחים לבודד, שכדי לנתק את המצבר לפני שמתעסקים וזהו, אין לי יותר מידי ביטחון בקטע הזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תנסה לעבור על הצמה שיוצאת לפנסי חזית, תחפש פלוס מינוס מיותמים, בדיקה עם נורת ביקורת במידה ומצאת, שים שני מחברים ושלום על ישראל.

אתה יכול לפרק את הפאנל התחתון שהמתג יושב עליו ולראות האם כל החיווט נכנס לאותה צמה.

ההיגיון שלי אומר שאמורים להיות מינוס אחד ושלושה פלוסים שיוצאים מהמתג.

• תוכן חדש...