Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחסית לרכב שמגיע מהבית האפור של טויוטה, לקסוס NX הוא רכב חדשני למדי. העיצוב עתידני, שובר שגרה ומושך מבטים. בחזית מותקן מנוע הטורבו-בנזין הראשון של היצרנית, למרות שיש גם אופציה למערכת ההנעה ההיברידית ה"מסורתית" של היצרנית. בתא הנוסעים תמצאו כל כך עור איכותי ופריטי אבזור שבסוף אתם עלולים לשכוח שמדובר במכונית שגם אמורה להעביר אתכם ממקום למקום.

לקסוס NX - מבחן דרך

%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%A1-NX-10.jpg

%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%A1-NX-25.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

סלון מאוד מזמין לנהיגה,והעיצוב החיצוני כמו סוג של קונספט,מרשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אי אפשר לפקשש כשאחת כזו חולפת.

העיצוב הפנימי קצת עושה כאב ראש. מלאנתלפים כפתורים מפוזרים. זו באמת מכונית שמשחקים איתה בפקקים או בחניה. בנהיגה אין סיכוי שאתה מגיש אינטואיטיבית את האצבע למקום הנכון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ב st יש פאנל שונה לחלוטין עם מעט כפתורים. פשוט ואינטואיטיבי. אבל לא מהודר כמו בלקסוס...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

העיצוב מאוד יפה, והצבע ממש מחמיא לרכב.

קפיצה גדולה לטויוטה וללקסוס.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הזדמן לי לעשות סיבוב במכונית הנ"ל. ניכר עליה שהיא תוכננה להיות היברידית וברגע האחרון דחפו פנימה מנוע 2 ליטר טורבו שפחות מתאים לה.

כהיברידית היא אחלה. אבל ב350 אש"ח יש הרבה צאוד אופציות טובות לא פחות.

פורסם

אני מקבל את הNX שלי ביום שלי. לכל המעוניין הIS300H שלי למכירה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם (נערך)

מעניין כי אני זוכר שקראתי שהנוחות שלו בינונית ופה כתוב שיא יותר ממעולה.

הבעיה של לקסוס, שהיא הדביקה את החזית שיושבת מצוין על ה-NX לסדאנים הגדולים של המותג והיא לא ממש מתאימה להם לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

המותגים היפאנים של היום נמצאים במקום בו היו המותגים הגרמניים בשנות ה-90 - מייצרים מכוניות אמינות, איכותיות ומעוצבות.

המותגים הקוריאנים של היום נמצאים במקום בו היו המותגים היפאניים בשנות ה-90 - מייצרים מכוניות אמינות אך משעממות ואפורות.

המותגים הסינים של היום נמצאים במקום בו היו המותגים הקוריאנים בשנות ה-90 - מייצרים מכוניות מיושנות עם מוניטין אמינות מפוקפק.

די ברור לאיזה כיוון זה הולך. השאלה היא רק מה יהיה עם הגרמנים והאם הם יתפסו את מקומם של המותגים הצרפתיים משנות ה-90 ויקנו לעצמם מוניטין אמינות מפוקפק שיחזיק מעמד שנים רבות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבל שאין בארץ מספיק יונדאי ג'נסיס וקיה K9 - מדובר בחיות קצת שונות ופחות משעממות.

מה שמעניין זה תוך כמה זמן השוק הסיני ידביק את כל השאר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...