Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחבב יותר את ה208, השאלה היא מה אתה מחפש יותר? רכב לנסיעות עירוניות או רכב לנסיעות ארוכות ומחפש יותר נוחות וכו'

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה משנה עירוניות או ארוכות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שציינתי קודם

רוב השבוע הנסיעות של הרכב הן לעבודה 15-20 דקות לצד

ובסופי שבוע נסיעות קצת יותר ארוכות

פורסם

אוקי בוא נדבר על 301.

שגם עליה יצא לי לנסוע כמה פעמים.

יש לה הרבה יתרונות, תא מטען ענק, מאוד מרווחת מאחור, נוחות נסיעה טובה, לדעתי מראה טוב, אז יש לה פלסטיק קשיח, אז?

החיסרון הבולט הוא בטיחות בינונית, אבל היא נמכרת במבצע של 95 אלף שזה מחיר מצוין תמורת פרקטיות ונוחות טובים.

אני הייתי לוקח אותה ולא את הפיאסטה באותו מחיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יוצא לי לנהוג ב-301 וב-C אליזה לא מעט. אני ממש, אבל ממש לא אוהב את הרכב הזה. פלסטיק קשיח, שריט, זול ושביר (תא כפפות מרושל) והנדסת אנוש נמוכה (מתגי חלונות וכיוון מראות צד למשל במקומות ממש לא נוחים). בפעמים הראשונות שנהגתי עליו דווקא הרושם שלי היה די טוב, אבל זה דעך מנהיגה לנהיגה. היגוי לא מדויק, פלסטיקה לא נעימה בשום מקום (כולל ההגה ששם גם הציפוי ממהר להתפורר), רועשת בנסיעה בין עירונית, גיר חובט, איטי, מושך הילוכים שלא כצורך, מסרס ולא נעים (מהגרסאות הפחות טובות של ה-AL4) ובסך הכל כל עוד מדובר ברכישה פרטית לא הייתי ממליץ. אולי זה בסדר בשביל ליסינג והשכרה, לא יותר.

מצד שני הרכב די נוח, תא מטען גדול ושימושי יחסית, המון מקום לרגליים מאחורה, מנוע די טוב, התנהגות כביש בסדר ואחיזה לא רעה.

הרכב הזה מרגיש כרכב שמיועד לעולם שלישי, ואי אפשר להתווכח עם זה. כל עוד אין צורך בתא מטען גדול ומרווח, ה-208 הרבה יותר טובה בכל המובנים. והיא גם מרגישה מודרנית משמעותית מה-301. אם אתה צריך תא מטען, בקטגוריה של ה-301, יש רכבים שיתנו תחושה טובה יותר כמו למשל יונדאי I25. ייתכן שה-301 במחיר שהוצע לך היא אופציה טובה, אבל אני אישית ממש לא התחברתי לרכב. מומלץ לך לעשות איתה נסיעת מבחן לפני.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
פורסם (נערך)

גם ליונדאי פלסטיק קשיח,אבל היא צפופה יותר מאחור ולא מתקרבת לנוחות של הפיגו.

המושבים נוחים פחות וגם לה היה גיר אוטומט 4 הילוכים רוב חייה,מנוע 1.4 ישן ודי עצל, אז היא עולם שלישי?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

כן, גם היונדאי מיועדת יותר לשווקים מתפתחים. אבל היא בניגוד ל-301/C אליזה, נמכרת גם בשווקים שהם לא מזרח אירופה, סין ורוסיה (וישראל).

חוץ מזה, אין הרבה רע בפלסטיק קשיח חוץ מזה שהוא כמובן פחות נעים, אבל הפלסטיקה בפיג'ו נהרסת במהירות (נשברת, נשרטת מכלום), איכות הגימור ירודה גם בהשוואה ל-I25. שלא נתחיל לדבר על הנדסת אנוש...

ב-I25, יש גם פלסטיק קשיח, אבל שם הוא לא נשרט במהירות ולא שביר. הגיר שלה עד לא מזמן אמנם היה 4 הילוכים מיושן ובזבזני, אבל הוא היה הרבה יותר נעים ביומיום מה-AL4 שבפיג'ו.

גם היונדאי לא הכי להיט בדומה לכל אחת מהתת משפחתיות, אבל היונדאי מרגישה רכב הרבה פחות חסוך והרבה יותר שלם מצמד הצרפתיות.

פורסם

אני לא מסכים איתך, אבל בסדר, דעות שונות.

• תוכן חדש...