Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בקרוב מכניס את הרנו לטיפול 80k מקריאה הבנתי שעדיף להוסיף תוסף לניקוי לפני החלפת השמן, איזה מתאים או אתם ממליצים? (בכל מקרה הם היו שמים בטיפול)

דבר שני, לEurol יש שמן משלהם בתקן rn720 עד כמה יהיה שיפור בביצועים לטווח ארוך על המנוע לעומת שימוש בשמן של פז (גם אם עדיף להשתמש בו החל מהטיפול של אחרי האחריות)

האם יש מוסכי רנו שעובדים איתו דרך אגב?

תודה!

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אתה בטוח שהתכוונו לתוסף לשמן? או שאולי תוסף לסולר ?

כי לא צריך להוסיף שום דבר לשמן וכל עוד היו טיפולים בזמן אין סיבה לעשות פלאשינג.

אני אישית הייתי הולך על יורול, אני גם מניח שהוא באותו מחיר של תוצרת הארץ למרות שלפי הקטלוג של פז השמן שלהם מגיע רק בחבית.

PAZ.jpg

http://www.justmotor.co.il/products/722634/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-EUROL-ACTENCE-5W30

Stay Dirty

פורסם

מוסכי רנו עובדים עם שמן פז שעומד בתקן המתאים. לא מבין למה לחפש לשם תוסף או פלאש או כל שמן אחר? מה ההערך המוסך פה?

פורסם

לא פלאש ולא תוסף שמן. ברב המוסכים מוסיפים תוסף דלק כל טיפול באישור הלקוח, מכיוון שבמילא שמים אותו הבנתי שעדיף לפני שמחליפים את השמן. השמן פז עולה 220+- ודן זה שהוא עומד בתקן זה ידוע אך עדיין יש תווך שמנים באיכויות שונות כמו לדוגמא vw502.

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...