Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,יש לי רכב פיג'ו 206 מודל 2002 אוטומט.שאני נוסע ברכב אפילו בלי לאמץ אותו יותר מידי, הוא מתכבה לי שאני מאט ברמזור, עוד קודם העצירה.ופעמים שאפשר להניעה את הרכב מיד, ופעמים שאין הנעה (סטרטר) כלל, כאילו הרכב מת, ויש תאורה בשעונים ופנסים. זה קורה פעמיים בשבוע בערך, אין לזה זמן מסויים.החלפתי מצבר חדש, ועשיתי טיפול גדול, ולא עזר.לפעמים אני נוסע יפה ואז חונה לכמה רגעים, וחוזר והרכב לא מניע כאילו מת כמו שכתבתי, ואז אני מחכה כמה שעות ואז שוב אפשר להניעה בקלות. ולפעמים אני יודע שהוא עומד להתכבות בנסיעה כי הוא מתחיל להיות כבד מאוד, התגובות שלו חלשות וההגה נהנה חזק. חברים, יש לכם איזו עצה או כיוון???

פורסם

שלום רב

האם מנורת טעינת מצבר נדלקת באיזשהוא שלב?

האם כשהרכב לא מניע אין סטרטר בכלל?

החשד הראשוני הוא שמדובר בבעיית מתח... גם בגלל ההנעה וגם בגלל שאר הסימפטומים.

אם אתה באיזור המרכז, מוזמן אלינו לבדיקה מעמיקה של הנושא.

פורסם

פעמים שקודם שאני עוצר ברמזור הרכב נכבה וכל המנורות דולקות. ולפעמים מראה לי מנורה של המצבר ואז אם אני לוחץ על הגז האוטו לא נכבה ואם לא הייתי לוחץ הוא היה נכבה ומראה לי את כל המנורות.בדרך כלל הרכב מניעה מיד ללא בעיות. ולפעמים לא מניעה בכלל ואין סטרטר כלל.בנוסף יש לציין שגם לוח השעונים מגמגם דהיינו ששון הטורים מזייף וגם השעון מהירות לפעמים נופל וחוזר לעבוד, גם התאורה שם לא שלימה. ובכלל גם בדשבורד אין חשמל רק חצי. וכמו שכתבתי לפעמים האוטו ניהיה כבד שהתגובות שלו לא טובות וההגה נהיה קשה ואז אני כבר יודע שעוד מעט הוא התכבה ואז תמיד הוא נכבה.

• תוכן חדש...