Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי אם אני נשמע קצת סקפטי אבל אני מחפש בתמונות שצירפתי על איזה סטנדרט מדובר? ולא מצליח למצוא....

אגב הרכב עדיין מופיע באתר שלכם וכנראה שכבר נמכר העלתי תצלומי מסך למקרה שהדף "ימחק"

https://switch.co.il/cars/seat/mii/2014/3749.html

[ATTACH=CONFIG]426243[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426245[/ATTACH]

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?569270-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-SWITCH-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&p=4760720&viewfull=1#post4760720

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?569270-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-SWITCH-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&p=4761621&viewfull=1#post4761621

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
עברתי קצת על האתר ודווקא עצם העובדה שהם מצלמים בצורה מאוד ברורה לעין גם את ה"פאקים" של הרכב - משדר אמינות בעיניי וכנות.

הם מראים לך גם את הדברים הטובים ברכב וגם את הדברים הרעים ברכב.

תשיב לב שהם מתמקדים בעיקר ברכבים שהגיל שלהם הוא עד 8 שנים ויד ראשונה.

רוב הרכבים היום אם ננהגו על ידי אדם ממוצע, שפוי וטופלו לפי הספר - מחזיקים באמינות גבוהה מאוד לפחות את חמשת שנות חייהם הראשונות, רוב הרכבים שראיתי שם הם לא מתחת לשנתון 2009-2010 לישנים שהצלחתי למצוא.

מה שלא ברור לי זה מה שווה הבדיקה של הרכב, אם המוכר ממשיך לנסוע בו בזמן הזה עד המכירה?

בדיקה של רכב במכון מורשה מטעם משרד התחבורה תקפה ל-3 חודשים (ולוקחת בחשבון שממשיכים לנהוג ברכב). בנוסף, על כל רכב שתקנה ב SWITCH אנחנו נותנים 6 חודשי אחריות על מנוע וגיר, ו-5 ימים לנהוג ברכב ולהתחרט על הרכישה.

באם 'התגלה' משהו שלא היה ידוע לקונה לפני כן, יוכל להחזיר את הרכב ולקבל את כל כספו בחזרה.

כמו-כן, אנחנו עושים מאמץ כדי לשמור על קשר עם המוכרים שלנו ולהתעדכן על שינויים במצב הרכב. וכמובן, המטרה היא לקצר את זמן המכירה של הרכב (כך שברוב המקרים לא עובר זמן רב מיום קליטת הרכב למלאי ועד למכירתו).

עריכה אחרונה על ידי SWITCH Master
פורסם

SWITCH Master

מצטער, לא הבנתי את התשובה...

אתם רוצים להגיד לי שפנים הרכב בסיאט שהעלאתי מצולם לאחר השטיפה? אם כן אתם צריכים לעשות בדק בית רציני באגף ניקוי הרכב אצלכם. לא נראה שעשו אפילו מינימום מאמץ (ואת זה אני אומר כדיטיילר חובב)

פורסם
SWITCH Master

אתם רוצים להגיד לי שפנים הרכב בסיאט שהעלאתי מצולם לאחר השטיפה? אם כן אתם צריכים לעשות בדק בית רציני באגף ניקוי הרכב אצלכם. לא נראה שעשו אפילו מינימום מאמץ (ואת זה אני אומר כדיטיילר חובב)

השטיפה שאנחנו עושים לרכבים היא שטיפה בסיסית ולא טיפול השבחה לריפודים או לחלקים בתוך הרכב או מחוצה לו.

אנחנו מוכרים את הרכבים AS-IS ויכולים רק להמליץ למוכר לעשות תיקונים קלים במצב הקוסמטי של הרכב.

בסופו של דבר, אנחנו לא צד בעסקה, וההחלטה מה לתקן ואיך לשפר את ניראות הרכב, היא החלטה של המוכר.

כן חשוב לנו לשמור על אוטנטיות ולפרסם כל רכב במצבו AS-IS.

פורסם

פיירבירד, ה"לשטוף" שלך הוא לא ה"לשטוף" של שאר העולם. אתם, איך לומר, קצת לא שפויים? :)

לוקחים את האוטו לשטיפה, לא לסוויסווקס שיעשו לו טיפול פוליש-ווקס מקיף עם מנזרנה קרנובה ונאנו סקין או אנאערף אין קוראים לזה.

תאמין לי, שאם היית לוקח אוטו במצב כזה (ואני מרשה לעצמי להניח שהוא היה במצב גרוע עוד יותר) לשטיפה של 50 שקל זה מה שהיית מקבל.

אתה לא יכול "הממ.... בדיוק ביצעתי המלטה של פרה האוטו שלי ממש מלוכלך... אולי אני אבוא לסוויץ' לפגישה כדי לקבל שטיפה חינם..."

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
SWITCH Master

מה שאני לא מאמין זה שהסיאט הזו היא א. משנת 2014, ו-ב. נמכרה, כי הצילומים של המושבים, במיוחד מושב הנוסע והמושב האחורי, נראים כמו רכב ששימש בעיקר להמלטות ויש לו כמה שנים טובות של שירות בענף... עזוב פדנטים, מי מוכן בכלל לשבת באוטו שהמושבים שלו נראים ככה?!

ניקיון איכותי לטינופת הזו תעלה לא מעט כסף, ואני לא מאמין שיש היגיון שהחברה תממן ניקוי כזה. יש יותר הגיון להגיד לבנאדם לך תנקה את זה כי אלינו לאתר זה לא נכנס.

פורסם

פריג'י זה בדיוק מה שהתכוונתי. הרושם שנוצר פה בפורום לפחות אצלי על סוויץ, הוא שלא מדובר על חברה שתציג כל גרוטאה שמישהו רוצה למכור, והסטנדרט הגבוה שלה יסנן רכבים שנראים כמו מיזבלה. כנראה שטעיתי.

בכל מקרה כדי לשמור על רמה מסויימת אם הייתי עובד בסוויצ הייתי אומר לבעל הרכב הספציפי הזה שאין אפשרות לקבל את השירות לרכב שלו כל עוד המצב הפנימי נראה ככה.

פורסם
פיירבירד, ה"לשטוף" שלך הוא לא ה"לשטוף" של שאר העולם. אתם, איך לומר, קצת לא שפויים? :)

לוקחים את האוטו לשטיפה, לא לסוויסווקס שיעשו לו טיפול פוליש-ווקס מקיף עם מנזרנה קרנובה ונאנו סקין או אנאערף אין קוראים לזה.

תאמין לי, שאם היית לוקח אוטו במצב כזה (ואני מרשה לעצמי להניח שהוא היה במצב גרוע עוד יותר) לשטיפה של 50 שקל זה מה שהיית מקבל.

אתה לא יכול "הממ.... בדיוק ביצעתי המלטה של פרה האוטו שלי ממש מלוכלך... אולי אני אבוא לסוויץ' לפגישה כדי לקבל שטיפה חינם..."

רגע, תן לי להבין לא אצל כולם הרכב נמצא במצב כאילו יצא הרגע מהחברה אפילו אם הוא עלה על הכביש לפני 10 שנים? [emoji2]

אניכמובן לא מבקש שיעשו לרכב דייטלינג על חשבונם אבל יש רמת מיזבלה שעוברת את גבול הטעם הטוב. הסיאט הזו עברה אותה מזמן

פורסם (נערך)

אנחנו לגמרי באותו ראש. רכב כזה שיימכר למי שמוכן להסתכן בדיזנטריה, לא במקום שמעוניין למשוך אנשים שרוצים איזשהו סטנדרט. (מה שרציתי להדגיש זה שאין מה להלין על אנשי הניקוי, רק צריך ללמד אותם מתי העסק גדול עליהם בכמה רמות).

ושוב הסיאט הזו היא אוטו משנה שעברה! אפילו לא בן 10. איך לעזאזל היא נראית ככה? הובילו בה שקיות זבל מחוררות או משהו?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

אני חושב ש"קצת" הגזמתם כאן בנוגע למושבים - מקסימום קונים ריפודים ב250-300 שקלים ופותרים את הבעיה הזו.

אתם לא יוצאים מתוך נקודת מבט של האדם הממוצע והשפוי - לא חבר פורום שפשפת שיוצא לו APC מהאף כשהוא מתעטש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רגע, תן לי להבין לא אצל כולם הרכב נמצא במצב כאילו יצא הרגע מהחברה אפילו אם הוא עלה על הכביש לפני 10 שנים? [emoji2]

אניכמובן לא מבקש שיעשו לרכב דייטלינג על חשבונם אבל יש רמת מיזבלה שעוברת את גבול הטעם הטוב. הסיאט הזו עברה אותה מזמן

אני באמת לא מבינה את הטענות שלכם. סוויץ' התחייבו לסטנדרט מבחינת נתונים (ידיים פרטיות, ק"מ סביר שלמות השלדה).

יש איביזה שהובילו בה אלוהים יודע מה בשנה ו30K ק"מ, אבל היא עברה בדיקה במכון ומצבה המכני בסדר, היא לא עברה תאונות קשות ולא מורכבת משתי פאביות במקום.

התגובות פה נשמעות כאילו הציגו תמונות של איביזה חדשה מאולם תצוגה סמוך ואז מישהו הגיע לראות את האוטו וזה מה שהוא גילה במציאות.

זה האוטו, זה המצב, זה המחיר-מתאים לך? תשריין, לא מתאים? דפדף לאוטו הבא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כמה תגובות קנטרניות ו"קוטריות" יא-ללה..

בא מיזם, מציג את מרכולתו - באופן רהוט וברור לטעמי, וישר קופצים עם מקרי קיצון של צוללות בואדי: למה ומה יקרה אם, ולמה ואיך...

באמת מישהו כאן חשב שזה נעשה ללא עלות או לשם שמיים? ברור שאם מישהו עושה עבורך עבודה טובה אז מגיע לו להרוויח.

מעולם לא קניתי/מכרתי רכב דרך סוחר, ותכלס את הרכבים שקניתי או מכרתי בחיי בקושי מוכנים בכלל לבטח - אבל לי המיזם נראה אמין והוגן וזאת למדתי גם ממה שנכתב כאן וגם מהפרסומים אליהם נחשפתי.

תופעה ישראלית ידועה היא לחשוב שתכלית כל האנושות היא לדפוק אותי, ולצערי בישראל הרבה עושים כל שביכולתם כדי להצדיק את התיאוריה - אבל במקרה דנן ניראה שחשבו כאן כמעט על הכל, ואכן מציעים פתרון יצירתי שלא קיים בשוק הרכב בישראל.

אומר כאן באופן ברור: לא היו לי ואינם קיימים שום קשרים ביני לביןסוויץ' למעט הפרסומות שהם משמעים אין סוף במדיה, וכנראה שלא אהיה לעולם לקוח פוטנציאלי שלהם גם כקונה וגם כמוכר, אבל אם הייתי שוקל לקנות רכב נורמאלי כאחד העם- הייתי שמח לבדוק אותם.

אגב- קולגה בעבודה הלך לבדוק רכישת רכב דרכם, ושיתף אותי בממצאים.

הוא נסע, ראה את הרכב שרצה, קיבל פירוט מלא במקום וקיבל לידיו פולדר מסודר עם כל הנתונים על הרכב לרבות בדיקות, צילומי רשיונות, מסמכים, צילומים - ממש תיק מודיעין, הכל מסודר ומפורט בתוך תיקיה מהודרת.

הרכב נראה מצויין, וכששאלתי אותו למה הוא לא קנה - הוא אמר שהרכב נשמר עבורו כשבוע עד שיארגן כסף.

שאלתי: "וכמה השארת כמקדמה?" ענה לי - "לא נדרשה מקדמה", מרגע שהחליט שהוא רוצה אותו הוא נשמר עבורו בהתחייבות 6 ימים.

זה הפתיע אותי לטובה.

לפעמים צריך לתת צ'אנס עד שמתחילים לתקוף.

במיוחד אם זה עסק בתחום שבו נוכלות שוררת כבדרך קבע כמו תחום מסחר הרכב.

פורסם
אנחנו לגמרי באותו ראש. רכב כזה שיימכר למי שמוכן להסתכן בדיזנטריה, לא במקום שמעוניין למשוך אנשים שרוצים איזשהו סטנדרט. (מה שרציתי להדגיש זה שאין מה להלין על אנשי הניקוי, רק צריך ללמד אותם מתי העסק גדול עליהם בכמה רמות).

ושוב הסיאט הזו היא אוטו משנה שעברה! אפילו לא בן 10. איך לעזאזל היא נראית ככה? הובילו בה שקיות זבל מחוררות או משהו?

מקבל, הבעיה לא באנשי הניקוי אלא בעצם קבלת רכב כזה לשימוש בשירות.

תודה על ההערות שלכם. אנחנו בהחלט עושים מאמצים להעלות לאתר את הרכבים הטובים והאטרקטיביים ביותר, ושמים דגש משמעותי לסינון על פי מצבו המכאני של הרכב ותקינותם של המנוע והגיר. יש רכבים עם פגמים קוסמטיים חיצוניים (כמו שריטות ומעיכות פח) ויש רכבים עם פגמים קוסמטיים פנימיים (כדוגמת הרכב להלן).

במקרה של הרכב הזה, חשוב לספר שמצבו המכאני מצוין, הבדיקה מהמכון טובה מאוד לרכב משומש.

הרכב נמכר דרכנו, אז כנראה שהקונה החליט שמתאים לצרכיו למרות הנראות שלו.

פורסם (נערך)

נותן צ'אנס לגמרי. אין לי שום טענה על הרעיון מאחורי המיזם, שיצליחו. חד וחלק. אם אצטרך לקנות רכב אני אסתכל גם אצלם.

אבל גם הערות מותר לתת, וזה פורום ולא מודעת פרסומת, ולכן אומר לכל המצדיקים שאני מתעקש, אבל אין מקום לסיאט עם פנים שנראה כמו שירותים בתחנה מרכזית במנילה במיזם כזה.

לא הכל זה מצב מכני. מכונית איכותית צריכה להראות כמו מכונית, לא כמו אסלה, ומי שמביא אוטו בן שנה למצב שהוא נראה כמו בית שימוש - לא הייתי חושב אפילו להציג אותו כמו שהוא הוצג כאן, ואני מצטט: "אנחנו מציעים למכירה רק רכבים טובים, שנבדקו וסוננו בקפידה".יש לנו כמה מכוניות במשפחה, חלקן חדשות יותר, חלקן ישנות יותר. באף אחת מהן, גם באלו שגילן 20 שנה, המושבים לא מזכירים אפילו את מה שהלך פה.

עריכה - נכתב לפני שפורסמה תגובת פות"ש, ושוב, ההערות הן בשבילו, ואני שמח שהוא לוקח אותן בחשבון.

שוב אומר - בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי פריג'י

• תוכן חדש...