Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רעיון חכם בכללי ואי אפשר לאחסן דלק בגריקן לאורך זמן רב.

כמובן שיש מייצבים וכו לא יודע אם הם מתאימים למערכות הזרקה.

זה די פשוט לא להיתקע בארץ.

פורסם

הרבה זה כמה חודשים (לא נתקעים כל יום).

ולאחסן ברכב כי זה מיועד למקרה חירום בדרך ולא בבית.

פורסם (נערך)

גם במיכל יעודי כמו מיכל הדלק של הרכב הדלק מתחיל לאבד מיעילותו תוך חודשים ספורים.

לנושא הבטיחות, במדינות טיפה יותר גדולות מישראל נהוג לקחת לנסיעות ארוכות ג'ריקנים ממתכת עם דלק.

בדרך כלל לא שומרים את הדלק לאורך זמן אלא משתמשים בו להשלים את הנסיעה במקומות שוממים. הדגש הוא לשמור על הג'ריקן מלא בנוזל. הדלק כנוזל לא נפיץ, אדי דלק כן. אם יש חלל ריק במיכל שמתמלא באדים זה מסוכן.

בארץ הקודש יש הרבה יותר תחנות דלק ממה שצריך, אני לא יודע היכן אתה גר שהצלחת להתקע בלי דלק אבל קל מאוד בארץ לנהל כמות מספקת של דלק במיכל, בכל מקום שהוא, בלי רזרבות בבגאז'..

אפילו אופנועים שצריכים לתדלק כל 200 ק"מ מצליחים לחרוש את הארץ לאורך ולרוחב ללא מאמץ, מניסיון.

אני ממליץ לעבוד על משמעת עצמית ולרדת מהרעיון שבתחילת השירשור

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

בנוסף לסכנה בזמן חס וחלילה של תאונה. תחסוך מעצמך צרות, תדלק בזמן וזה הכל. אם אתה יוצא למדבר לטיול, תדלק פול לפני הכניסה לשטח וקח ג'ריקן יעודי שנמצא במנשא מקובע מחוץ לרכב.

פורסם

מעבר למה שנאמר, מדובר גם במשקל נוסף ומיותר וכן שטח תא מטען תפוס לשווא.

הרבה יותר פשוט שתחליט שברגע שהגעת לשליש/רבע מיכל אתה נכנס לתדלק.

אם אתה מתעקש על תחנה מסוימת (בגלל מחיר למשל), במידה ונותר לא הרבה דלק,

כנס לתחנה שנמצאת בדרכך, תדלק כמה ליטרים והמשך הלאה.

פורסם
גם במיכל יעודי כמו מיכל הדלק של הרכב הדלק מתחיל לאבד מיעילותו תוך חודשים ספורים.

לנושא הבטיחות, במדינות טיפה יותר גדולות מישראל נהוג לקחת לנסיעות ארוכות ג'ריקנים ממתכת עם דלק.

בדרך כלל לא שומרים את הדלק לאורך זמן אלא משתמשים בו להשלים את הנסיעה במקומות שוממים. הדגש הוא לשמור על הג'ריקן מלא בנוזל. הדלק כנוזל לא נפיץ, אדי דלק כן. אם יש חלל ריק במיכל שמתמלא באדים זה מסוכן.

בארץ הקודש יש הרבה יותר תחנות דלק ממה שצריך, אני לא יודע היכן אתה גר שהצלחת להתקע בלי דלק אבל קל מאוד בארץ לנהל כמות מספקת של דלק במיכל, בכל מקום שהוא, בלי רזרבות בבגאז'..

אפילו אופנועים שצריכים לתדלק כל 200 ק"מ מצליחים לחרוש את הארץ לאורך ולרוחב ללא מאמץ, מניסיון.

אני ממליץ לעבוד על משמעת עצמית ולרדת מהרעיון שבתחילת השירשור

מסכים עם כל מילה.

אני זוכר את עצמי כילד בנסיעות ארוכות עם אבא שלי בחו"ל, עם 2 ג'ריקנים בתא המטען ותמיד בתדלוק הבא היינו שופכים את הדלק מהג'ריקנים שלא נוצל לתוך המיכל והיינו ממלאים את הג'ריקנים עם דלק חדש.

• תוכן חדש...