Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת קבל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להתקין קבל, יש לי מקום בלוח להתקין את הקבל בצורה הפוכה , אני די בטוח שזה לא משנה , אבל בכל זאת אני אשאל את דעתכם.

פורסם (נערך)

למה לא לחבר את המינוסים של המגברים למינוס בקבל.

מה שמורכב אצלי זה, כבל של פלוס 0 גייג, ומתפצל ל 4 גייג לכל מגבר( שני מגברים), במינוסים יש שני כבלים של 4 שמחוברים לחגורה , משם כל כבל למגבר.

מה שאני מתכוון לעשות זה , לחבר את ה 0 גייג פלוס , לפלוס בקבל, ועליו את שני ה 4 גייג פלוס ומשם למגברים.

במינוסים לחבר את שני המינוסים שבאים מהחגורה , למינוס בקבל ומשם להוציא 2 כבלים לכל מינוס במגבר.

עריכה אחרונה על ידי Shai12
פורסם

יש הבדל בין כבל 0 גייג , לחיבור 3 כבלים בעובי 4גייג.

אין לי כבל 0 לחבר כמינוס, אבל יש כבל ארוך 4 גייג.

פורסם

לא לשכוח שצריך לחבר את הקבל עם צרכן קודם(מנורה או משהו), שלא יפגע.

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

פיוז על כבל פלוס נועד להגן על הכבל עצמו.

לפני התקנה והסרה של קבל, יש לטעון ולפרוק אותו בהתאמה כדי למנוע ניצוצות, נזק פוטנציאלי והתחשמלות.

אם הקבל שנרכש הוא מחברה נורמלית, אמורות להיות הוראות ברורות בנוגע לענין, ואם לא, ניתן להעזר בהוראות של מוצר דומה אחר.

• תוכן חדש...